M: Millist valida naked bikedest

Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Kuna minule sümpatiseerivad ainult naked rattad siis oskan soovitada seda mida tarbinud. Esimene naked oli Ducati Monster 600 ja alguse jaoks oli igati pandav ratas. Aasta oli 95 ja sai soetatud isend leedumaalt. Pikkust on mul 189 ja kaal 100 kilo juures ja ma ei ütleks et see ratas väikene minu all tundus. Igati vaffa isend oli ja V2 ning Remuse väljalase andsid oma fiilingu antud rattale. Praegu oman Kawasaki Z1000 -ndet ja ütleks siis, et nakedite põhimure, et tuul teatud kiirusel pealt minema tahab viia on pisikese esitule gondliga ideaalselt lahendatud. Kiirusel 230 ja üles hakkab siis tuul räsima. Sinnani on kõik ülimalt broo. Ducatile sai ostetud esiklaas juurde ja see tegi ka oma töö meeldivalt ära, kuid Kawaga võrrelda ei ole muidugi midagi.
Usun, et kui kodanikul on soov naked ratas muretseda, siis vaata rahakoti paksust esialgu, tee omale selgeks, mis sa selle raha eest saaksid ja siis tee valikud. Kindlasti parim hinna ja kvaliteedi suhe oleks Honda Hornet 600 võtta. Näeb välja ja lendab madalalt :-) Kui on pisut vähem raha võta Monster (friigipill aga oled omanäoline). Tahad kallist ja edevust osta Moto Morini. Valikut nagu on küll ja nagu öeldakse maitse asi, kellele ema kellele tütar.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”