asdf123 kirjutas:No_name kirjutas:Noo eks igaüks on oma peremees ja teab mis teeb.
See oli vaid minu mõte. Mina olen nii teinud olen rahul. 125ccm on kordi jõudu vähem kui 600ccm ja sellel see ca 3-4 hammast võib juba väga palju muuta. Tagumisega annab minul paremini sättida sellest kah minu ütles.
Eks kõik on siin oma moodi targad ja tahavad seda teistele näidada nii ,et ärge hakake kohe näkku panema !
Tsiteerin:sa peakasid panema just väiksema hammaka siis ta jõuab 6 käiguga ka vedada ja tippkiirus võib ka tõusta. Noo mis valemi läbi väiksem taga hammakas annab jõudu juurde kui praegu just puudus ?
Täpsustaks ehk. Ette vb jah kuid taha kyll mitte.
Väiksem tagahammakas annab sulle tippkiirust juurde ja kaob kiirendus. Seega siis kas suurem ette või väiksem taha

Loeks äkki teema algust. Asi selles ,et masin ei käi peeneks , kuuendat pole mõtet sisse ladudagi. Noo ja selelst ,et taha suurem hammakas siis käib peenemaks ja tuleb selle võrra tipp kiirust juurde. Muidu teorroas oleks jah nii ,et taha väiksem kiirust juurde aga praegu ei kehti see kuna jõud lännu