Moto ajakiri
Tegelt ka vä? Oled sa kindel?Eestis on võimalik ainult ühte tüüpi ajakirja välja anda nii, et see suudaks end ise täisfunktsionaalselt ära majandada. Teised on kas majanduslikult või sisuliselt doteeritud.
Nii palju/vähe kui mina tean, siis need ajakirjad, mis suudavad pikemat aega regulaarselt ilmuda, on ikka omadega plusspoolel. Või sa tõesti arvad, et omanikel on huvi TMile, Autolehele, AutoBildile jms aastaid peale maksta? I don't see the point. Minu arvates on nende elus ja plussis püsimise point kuulumises suuremasse ajakirjade gruppi, sellega saab lüüa kaks kärbest ühe hoobiga: üldkulud on üheskoos madalamad ja reklaami saab paremini müüa.
Kui keegi tugeva motoajakirja tegemise sooviga tüüp koputaks ühe sellise ajakirjade grupi uksele ja suudaks kokku kirjutada vettpidava äriplaani, siis ta võetaks ka avasüli vastu ning päris motoajakiri ongi sündinud. Ma loodan, et selline inimene on juba sündinud Eestimaa pinnale, kes selle asja ette võtab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.