Rollerile number külge!
-
- Kontakt:
Aga mulle tundub et siin on hoopis kaks leeri- esiteks noored kes arvavad et panevad selle sildi külge ja asi ants- "KUI TAHAN SIIS TEEN MIDA TAHAN" ja teise poole moodustavad vanemad inimesed kes leiavad et selline omavolitsemine ei pruugi heaga lõppeda...oldmoped kirjutas:Oleks tõesti pidanud selle teema juba kohe esimese posti puhul lihtsalt kustutama, kuna ei asunud turuplatsil.Eric kirjutas:oma teada soovisin kaupa müüa ja nüüd äkki lendasid kõik tark pead peale
Ma tahan eraldi rõhutada et juhtumil kui roller jääb "poolitsale" näppu suurema kiirusega kui 45, siis on tegemist A-kategooria juhiluba vajava ja registreerimist vajava mootorsõidukiga Liiklusseaduse mõistes ja mingi jutt et "mul on roller jne" ei ole seaduse silmis vabandav. Ja kui nüüd liigute seaduse silmis lubatud kiirusega siis pole ma teps mitte kindel et IGA politseinik teil edasi lubab sõita kui ta teid juba selle märgi pärast on peatanud. Ja veel märkuseks- politsei on seadusest kõrgemal, nemad võivad omale igasugu silte sinna riputada aga sina mitte, kas sai neist rolleripolitseinikest keegi karistada kui nad ise rääkisid kuidas kimusid 60-ga mööda Tallinat.....??
Tegelikult tahan ma oma jutuga öelda seda et kui ükskord üks poolitsaonu ikka teeb ükskord nii et sul on hästi valus, siis ei aita ükski jutt et "aga internetis ju kirjutasid teised tatid ja ka mõned onud et võib ju küll ja nii ongi änksam...."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.