Kiirendus on olematu!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
dope

Kiirendus on olematu!

Lugemata postitus Postitas dope »

Probleem siis selline: Roller lihtsalt ei taha kohalt ära minna, väga pikalt kogub hoogu. See oli nii ka enne seda kui silinder ja kolb vahetatud sai. Lootsin et see lahendab probleemi aga ei. Peal on yasuni z või r täpselt ei mäletagi sumpa. Kas viga võib olla rullide kaalus, survevedrus, variaatoris? Rullid on küllaltki uued ja sidur samuti.

Teema algataja
rollufriik

Lugemata postitus Postitas rollufriik »

pane jäigemad sidurivedrud

Teema algataja
dope

Kui ma ei eksi siis justhmike pani mulle nii jäigad sidurivedrud kui leidis..
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

liiga jäigad ka ei tohi olla ju :roll:
Kasutaja avatar

klemm

Lugemata postitus Postitas klemm »

Mootor on pöördes või venib nii, et mootor "poob"?

Teema algataja
dope

Sul võib täiesti õigus olla, proovin järele niipea kui saan. Veel ideid mida proovida kui juba proovimiseks läheb?

Teema algataja
dope

klemm kirjutas:
Mootor on pöördes või venib nii, et mootor "poob"?
Poob.

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

rasked rullid?

peale mida ta see kiirendus sitaks läks? või lks lambist?
Kasutaja avatar

klemm

Kui sa näiteks lased hargi peal ratta ringi, siis läheb ilusti pöördesse mootor? Kui nii siis võib olla liig raske rull..

Teema algataja
dope

Kiirendus läks aegamööda suht nigelaks ja nüüd peab juba jalaga hoogu andma tiba:D Hargi peal läheb ilusti pöördesse. Mis raskus rulle siis soovitatav oleks panna?
Kasutaja avatar

klemm

Nii et alguses oelks rohkem pööret, kui praegu peab jalaga hoogu juurde lükkama, siis oleks hea kui võtaks 1,5+ kergemad rullid. Parem variant oleks, kui saaks proovida, mitte kohe trahh-trahh jupid välja osta, äki ei olenegi asi selles, siis jamasti nats..

Teema algataja
dope

Mul on üks rullide komplekt olemas eks ma proovin neid erinevaid.

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

ma arvan et rihm kulund.. võta varjo kaan maha!

Teema algataja
dope

Sai proovitud erinevaid rulle kuid need mis olid sees olidgi kõige kergemad ja need ka jäid. Rullid olid muidu suht kandilised. Sidurivedrud olid peal sinised ehk siis idee poolest väga jäigad ja need said vahetatud nõks nõrgemate vastu (kollaste). Survevedru oli k kahtlaselt nõrk, sai teda veidi venitatud kuid vajab ilmselt siiski vahetust. Kiirendus paranes tunduvalt ja mootor jõuab lõpuks ka pöördeid koguda pikapeale. Järeldus: vaja uued rullid ja survevedru panna.

-JankaR-

Lugemata postitus Postitas -JankaR- »

sõbral oli mudu kunagi jama selels et kiirendust polnud et rullid jooksid sees ribadeks :roll: :lol:

Teema algataja
dope

Lahendus probleemile oli uskumatu :shock: Sõitsin oma olematu kiirenduse ja olematu tippkiirusega mööda maanteed vaikselt vilistades kuni sõitsin läbi suuremat sorti augu (pime oli, tuli ei näita hästi). Sain aru ets sumpsi kinnitus mootori juurest ei olnud just kõige parem ja otsustasin edasi sõita kuna pime oli ja külm ka. Spidomeeter mul küll ei tööta aga sain aru et tippkiirus oli tõusnud ligikaudselt 60 km/h 90Km/ h ni. Koju jõudes keerasin sumpsi alla tagasi ja võtsin sport sumpsilt resonaatori ära ja imestasin et resonaator oli vett täis. Ei teadnud mida arvata või peale hakata ja jätsin resonaatori külge panemata. Kõik töötab nagu peab ja kiirendus ning tippkiirus on tagasi normis. KUIDAS sai sinna resonaatorisse vesi?:D
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”