Kumba ratast ostmisel eelistada?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
eurohulkur

Kumba ratast ostmisel eelistada?

Lugemata postitus Postitas eurohulkur »

Tahaks susuki 600 vahetada võimsama vastu,Välja valitud Yamaha R1 ja Kawazaki zx10R.Kumba eelistaksid Sina ja miks?Mõlemad 2004!
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Yamu võtaksin mina, sest ajalugu näitab, et peab paremini vastu kui kawad.
Just enjoy ... nothing less, nothing more

Teema algataja
Kristoferr

Lugemata postitus Postitas Kristoferr »

http://www.biketestusa.com/Article_Page ... icleID=206

http://www.biketestusa.com/Article_Page ... 511&Page=1

http://www.biketestusa.com/Article_Page ... icleID=499

loed läbi ja ehk jõuad otsusele. Ise lugesin pisteliselt. Päris asjalik jutt tundub. :wink:

Dyno testid kah:

http://www.sportrider.com/features/146_ ... _10r_dyno/#

http://www.sportrider.com/features/146_ ... f_r1_dyno/#

Tundub et kawa mootor on natukene üle...

Isiklik arvamus: Eelistaksin nendest kahest yamu.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Re: Kumba ratast ostmisel eelistada?

Lugemata postitus Postitas korke »

Mina eelsitan zx10r'i :) Mõttetu rääkida isegi miks.
Aga mis vahet sul on millega sa sõidad nendest ??? Rajale sa ei lähe ning tänaval sa nagunii ei kasuta kõiki hobuseid ära :)
Seega võtta välimuse ja selle järgi kumma peal sa tunned ennast rohkem kodusena :)
Yamuga on hea linna vahel naiste ees tuusata....sest see on ainuke tsikli mark mida tibid teavad une pealt.
kawa...hea tsikkel rajal ning odavam ülal pidada kui yamu ....Kuigi 04 yamu kohta ma halbu sõnu ka ei loobiks eriti :)
eurohulkur kirjutas:
Tahaks susuki 600 vahetada võimsama vastu,Välja valitud Yamaha R1 ja Kawazaki zx10R.Kumba eelistaksid Sina ja miks?Mõlemad 2004!
Viimati muutis korke, 03 Sept 2006, 15:08, muudetud 1 kord kokku.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Ise tead ka millest räägid ???
Pole mõttet tühja lahmida kui ise ei tea asjast sittagi...

bash kirjutas:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Teema algataja
y2k

Lugemata postitus Postitas y2k »

Tegelikult oleneb täiesti masina seisukorras mille osta tahad.Kui ühel korrapärased hooldused jne tegemata ja teisel tehtud siis muidugi on ju teine variant parem.Ise soovitaks kah muidu R1. :wink:
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

korke kirjutas:

bash kirjutas:
Tuttavad tsiklimehaanikud räägivad, mina ei räägigi.

EDIT: 04 aasta puhul muidugi usun, et ta VEEL ei lagune.

Teema algataja
AivarAun

Lugemata postitus Postitas AivarAun »

Korkega täiesti nõus.mu arust yamul peale välimuse pole midagi.(edasi ei käi,keema kipub igal võimalusel minema,passadka s**t).Muidugi kui saaksid proovida yamut ja kawat siis valiksid raudselt kawa.see on minu arvamus sõidu kohapealt,lagunemise kohta ei oska ma yamu kohta midagi öelda,kawal on raam nõrk kui hommikust õhtuni tagarattal lahmida,aga rohkem pole ma midagi kawal teinud,ise sõidan juba teise zx10r-ga.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

bash kirjutas:
korke kirjutas:

bash kirjutas:
Tuttavad tsiklimehaanikud räägivad, mina ei räägigi.

EDIT: 04 aasta puhul muidugi usun, et ta VEEL ei lagune.
ma kahtlen, kas neid mehaanikud zx-10r ligi keegi lasknud on, tõenäoliselt remondivad 10-15 aastat vana GPZ-d jms saasta ja virisevad. :) Minu ninja siiamaani kyll ei lagune, igati kulutatud raha väärt ..
10r puhul meeldib mulle ropult stock mootori hääl, tõeline ninja 8)
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Ah mis ma ikka vaidlen, savi mul mis keegi võõras vend ostab. Edaspidi on mõtekam vist oma arvamus tagasi hoida, sest kawa fännklubi nagunii lükkab kõik väited ümber.

Teema algataja
Kristoferr

Lugemata postitus Postitas Kristoferr »

polegi mõtet vaielda mis on parem. Tsikli ostmine on täiesti tunde ja isikliku maitse küsimus, sest igaühel neist on omad pisikesed nõrgad ha head küljed.
Endale ostes otsisin kah esialgu igasugu teste ja proovisõite netist välja. Kõik läbi lugedes jõudsin ikkagi otsusele nii gixxer, r1, cbr, kui ka zx10 on võrdsed.
niisiis valisingi selle mis rohkem meeldis. Ehk siis CBR Fireblade :wink:

oma_jope

Lugemata postitus Postitas oma_jope »

bash kirjutas:
Ah mis ma ikka vaidlen, savi mul mis keegi võõras vend ostab. Edaspidi on mõtekam vist oma arvamus tagasi hoida, sest kawa fännklubi nagunii lükkab kõik väited ümber.
sa esita kõigepealt mõni väide, eks siis ole näha, mis saab. "Tuttavad mehhaanikud räägivad" on vähemalt minu arvates liiga udune jutt, et selle põhjal miskit otsustada.

mega1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mega1 »

kas tegemist on uue R1 või veel eelmise mudeliga...kui ei
sel juhul yammu sest ta on hetkel tootmises ja seega kawast uuem

Teema algataja
asfalt

Lugemata postitus Postitas asfalt »

Tundub , et mu küsimus sobib siia kõige paremini, kuna põhimõtteliselt sama teema , mis teema algatajal (help) ... Tahaks 96.a. ZX6R-le lisaks võimsamat ja uuemat. Hakkaks kasutama linnas kulgemiseks ja ~100km-iseks suvila otsaks. Rajale ilmselt sellega ei roniks (selleks jätaks zx6-e) Hetkel on silmajäänud Yamaha R1 2005 ja Kawazaki zx10R 2004. Kumba eelistaksite Teie ja miks? Igasugused ettepanekud ja mõtted on teretulnud.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Minu meelest on su küsimusele siin juba vastatud -- linnas ja maale sõitmiseks vahet pole, võta sisetunde ja meeldivuse alusel.

PS! Veidi küll OT, aga kas sa seda pole kaalunud, et müüd vana ratta maha, ostad rajal käimise jaoks uue zett-iks-kuue ja suvilas ning linnas käimiseks mõne vanema sport-touring'u?
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

Teema algataja
asfalt

Lugemata postitus Postitas asfalt »

Suzumen kirjutas:
Oled sa mõne superbaigiga kulgend otsi 100+ km ja seda kiirusel 100-120km/h? Ehk on sinu tagumik tunduvalt paksem, kuid minu oma suht kondine..... Peale esimest 50 km on istme maitse suus. :roll: :oops: Ise kulgen linnas ja sai ka Rapla kardirajal käidud GSR600. Kellelegi jalgu või maha pole veel jäänud ja kardirajal sai nii mõnigi R1 ära nopitud :D
Tagumik on mul pehme küll..... selles ma probleemi ei näe.... rajal sõidan rohkem enda lõbuks.... ja oma 110kg kedagi väga noppima ei kipu ja selleks tegevuseks jätaks ol.ol. zx6r-i. Tonnised on pisut suuremad oma mõõtudelt ja see mulle meeldib, ning eks uuem ratas oleks ju "riistapikenduseks" kah... .... mõni nurga alt meeldib R1 ülesse toodud sumpad ja 4 ümargust esituld... teisalt jälle ZX10R oleks nn loogiline jätk ja ninjal on oma võlu...

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

asfalt kirjutas:
Tundub , et mu küsimus sobib siia kõige paremini, kuna põhimõtteliselt sama teema , mis teema algatajal (help) ... Tahaks 96.a. ZX6R-le lisaks võimsamat ja uuemat. Hakkaks kasutama linnas kulgemiseks ja ~100km-iseks suvila otsaks. Rajale ilmselt sellega ei roniks (selleks jätaks zx6-e) Hetkel on silmajäänud Yamaha R1 2005 ja Kawazaki zx10R 2004. Kumba eelistaksite Teie ja miks? Igasugused ettepanekud ja mõtted on teretulnud.

ZX-10r kohta öeldakse, et ta on puhtalt rajale mõeldud, ergonoomika ebamugav.

ZX-9R on hoopis teine ratas, rohkem tänaval sõitmiseks ja pikad otsad pole probleem. Ma kyll tavalilselt kiiremini liigun aga mitte ebamugavuse pärast, kui gaasi kinni keerasin siis 100-120km/h oli täitsa hea lasta, sai selga sirutadaja käed lahti sõita :)

R1-ga pole sõitnud aga selle ergonoomika olevat väidetavalt pisut parem kui 10ri. Eks pead proovima.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

kui ergonoomikast rääkida, on mõistlik lisada ka sõitja pikkus ja kaal.
Mina pole leidnud veel ühtki mugavat bike-tüüpi ratast. 173/65 ja lühikesed käed.
Kasutaja avatar

viirastus

Lugemata postitus Postitas viirastus »

mella kirjutas:
kui ergonoomikast rääkida, on mõistlik lisada ka sõitja pikkus ja kaal.
Mina pole leidnud veel ühtki mugavat bike-tüüpi ratast. 173/65 ja lühikesed käed.
no minul oli ka suht raske leida endale õiget ratast - lihtsalt selle pärast et nii lühike (164cm) - aga kordagi ei tekkinud küsimust minna kompromissi peale - bike tahtsin, selle ka ostsin - lihtsalt seal tuligi see, et gixxer(küll 600-ne, mitte tonnine) oli teistega võrreldes madalam ja (minu keha proportsioonide jaoks) kõige mugavam - jalad-käed, iste, kõrgus - kõik luges kokku. nii et kui oma tsikli selga istusin, oli armastus esimesest silmapilgust :wink: , kuna lihtsalt niivõrd palju mugavam oli (seal ei olnud erinevused yamu ja kawaga nii suured, kuid MINU jaoks olid need piisavad ja need lugesid.)

Seega - mõtle, mis sa tahad - kui tahad lihtsalt teistele näitamiseks lühikestele maadele - siis suva, saad need vahemaad ka ebamugavusega sõita :lol:
Kui ostad tsiklit sõitmise pärast - siis juba eelnenute jutt. :wink:

Edu ostmisel!

Teema algataja
pesukaru

Lugemata postitus Postitas pesukaru »

viirastus kirjutas:

Seega - mõtle, mis sa tahad

Kogu aeg mõtlen... mõtlen, et kus BENTSU saada???? (moon)

Kasutaja avatar

Kristjan

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

-

Viimati muutis Kristjan, 25 Juun 2011, 18:20, muudetud 1 kord kokku.
Africa Twin - vaese mehe LC8
Kasutaja avatar

gabriel

Lugemata postitus Postitas gabriel »

ma ka just pikk ei ole...u175. mul kawasaki, zx6r... varbaotsad ulatuvad maha... mle piisab :D

tähtis pole suurus, vaid osavõtt...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”