Ei võta tuuri ülesse

Moderaator: Moded

Teema algataja
hnuuma

Ei võta tuuri ülesse

Lugemata postitus Postitas hnuuma »

Selline probla siis ,et kui mootor on soojaks sõidetud ja näiteks kuskil ristmiku juures hoomaha võtan/tuuri alla lasen siis ei lähe tuur üles enam.Keeran gaasi põhja aga ainult podiseb...lõpuks pika mängimise peale võtab tuuri üles jälle.Segukruvi/tühikäigu kruvi kruttimisest abi ei olnud.
Suzuki ts 50x

speedman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas speedman »

kas sa sõidad ikka bensiini ja õli seguga,kui ei siis loomulik et üle kuumeneb.

mootor kuumeneb üle.liiga lahja segu.proovi karburaatoris olevat doseernõela ülespoole tõsta..

äkki on hoopis nii,et sul on õhufilter must.õhku ei tule läbi,tekib liiga rikas küttesegu ja mootor kuumeneb jälle üle.

kontrolli oma masinal elementaarsed asjad ära..

Teema algataja
hnuuma

Hetkel ei sõida õli ja bensiini seguga.Panin õli pumba vahele.Kui segada bensiini sisse siis ei kuumene üle?
Homme siis proovin nõela tõsta ja puhastan õhufiltri ära.Vaatab mis siis teeb.

Teema algataja
valgeneeger

.

Lugemata postitus Postitas valgeneeger »

Karpa on umbes, mul oli sama asi pmst.

Teema algataja
hnuuma

Kas piisab läbipuhumisest või peaks mingit spets vahendit kasutama?

Teema algataja
valgeneeger

Lugemata postitus Postitas valgeneeger »

Läbipuhastamine ma arvan ikka, igaksjuhuks pole vaja neid hemikaale praegult tarvitada, kui puhastus ei aita, siis võib...

Teema algataja
hnuuma

1) Nii...Puhastasin ära õhufiltri,karburaatori.Võtsin õlipumba vahelt ära ja tegin segu paaki(1:50).Aga kui ma nõela 1 astme võrra tõstsin siis hakkas niimoodi pudistama ,et muru traktor liikus ka kiiremini :lol: .Nii siis langetasin nõela 1 astme võrra.Väga hullu polegi aga nüüd on nii ,et sooja mootoriga võimatu käivitada.
2) Ma vaatasin netist ,et originaal düüsi suurus peaks olema kuskil mingi 65.Aga mu pea düüs on 93 :shock: .Sellest ei või olla tingitud ülekuumenemine?Paneks näiteks äkki 80?

taavi

Lugemata postitus Postitas taavi »

endal sama jama aint 125 ccm masinaga karbussi mitu korda puhastatud, õhufilter ka puhastatud. esmaspäeval lähen ostan uue küüna vaatab mis siis teeb kui siis ka ei tee midagi siis garantii reomonti ehk siis oskan ka aidata

speedman
Kontakt:

proovi sa kah küünalt vahetada,mul oli kunagi jaffiga nii,ja nii imelik kui see ka ei tundu oli asi küünaldes..sõitsid natuke aega halvematel teedel,
ja täpselt samamoodi,et ei taha enam pöördeid üles tõsta ja pead gaasiga mängima hakkama-

Teema algataja
hnuuma

Proovinud 3 erineva küünlaga juba.Ennem seda kui ma kõik ära puhastasin karbussi ära pesin jne. oli küünla värvus selline hele pruun.Nüüd tume pruun aga ikka mingisugust vahet pole.

speedman
Kontakt:

uue küünlaga proovisid?praegu on ta tume sest sa proovisid just sõita rikkama seguga.
millal sa kolvirõnga/d vahetasid,kui alles millalgil,võib juhtuda,et kolvirõngal/stel oli liiga väike paisupilu,ja kui mootor ennast soojaks töötab pole enam ruumi paisuda ja mootor hakkab pooma ja samas pole jõudu pöördeid üles tõmmata...

Teema algataja
hnuuma

Rõngaid just väga alles ei vahetanud.Kuskil 900-1200 km tagasi.Võtab mõnipäev mootori lahti ja vaatan on seal kõik õigesti paigas ikka.

speedman
Kontakt:

aga ega sa pole ülekandeid vahetanud`?
et ette oled pannud suurema või taha väiksema,ja mootor tahab jälle üle kuumeneda...igatahes kui oled mootori laiali võtnud,ma arvan et piisab silindri maha võtmisest ,sest mujal ei tohiks viga olla..
ja oled teada saanud mis viga ,teavita siia ka.

Teema algataja
hnuuma

Ei ülekandeid pole kunagi näppinud.Mootor niguinii laiali plaanis võtta.Vaatan mis seisus võll on jne.Äkki miski vajab vahetamist.Teatan kui vea teada saan.

Teema algataja
hnuuma

Tegelt kompressiooni võiks ka ära mõõta.Selline kuri kahtlus on ,et liiga suur.Aga mine tea.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”