Ei võta tuuri ülesse
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Ei võta tuuri ülesse
Selline probla siis ,et kui mootor on soojaks sõidetud ja näiteks kuskil ristmiku juures hoomaha võtan/tuuri alla lasen siis ei lähe tuur üles enam.Keeran gaasi põhja aga ainult podiseb...lõpuks pika mängimise peale võtab tuuri üles jälle.Segukruvi/tühikäigu kruvi kruttimisest abi ei olnud.
Suzuki ts 50x
Suzuki ts 50x
kas sa sõidad ikka bensiini ja õli seguga,kui ei siis loomulik et üle kuumeneb.
mootor kuumeneb üle.liiga lahja segu.proovi karburaatoris olevat doseernõela ülespoole tõsta..
äkki on hoopis nii,et sul on õhufilter must.õhku ei tule läbi,tekib liiga rikas küttesegu ja mootor kuumeneb jälle üle.
kontrolli oma masinal elementaarsed asjad ära..
mootor kuumeneb üle.liiga lahja segu.proovi karburaatoris olevat doseernõela ülespoole tõsta..
äkki on hoopis nii,et sul on õhufilter must.õhku ei tule läbi,tekib liiga rikas küttesegu ja mootor kuumeneb jälle üle.
kontrolli oma masinal elementaarsed asjad ära..
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
1) Nii...Puhastasin ära õhufiltri,karburaatori.Võtsin õlipumba vahelt ära ja tegin segu paaki(1:50).Aga kui ma nõela 1 astme võrra tõstsin siis hakkas niimoodi pudistama ,et muru traktor liikus ka kiiremini
.Nii siis langetasin nõela 1 astme võrra.Väga hullu polegi aga nüüd on nii ,et sooja mootoriga võimatu käivitada.
2) Ma vaatasin netist ,et originaal düüsi suurus peaks olema kuskil mingi 65.Aga mu pea düüs on 93
.Sellest ei või olla tingitud ülekuumenemine?Paneks näiteks äkki 80?

2) Ma vaatasin netist ,et originaal düüsi suurus peaks olema kuskil mingi 65.Aga mu pea düüs on 93

-
Teema algataja
uue küünlaga proovisid?praegu on ta tume sest sa proovisid just sõita rikkama seguga.
millal sa kolvirõnga/d vahetasid,kui alles millalgil,võib juhtuda,et kolvirõngal/stel oli liiga väike paisupilu,ja kui mootor ennast soojaks töötab pole enam ruumi paisuda ja mootor hakkab pooma ja samas pole jõudu pöördeid üles tõmmata...
millal sa kolvirõnga/d vahetasid,kui alles millalgil,võib juhtuda,et kolvirõngal/stel oli liiga väike paisupilu,ja kui mootor ennast soojaks töötab pole enam ruumi paisuda ja mootor hakkab pooma ja samas pole jõudu pöördeid üles tõmmata...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.