Biker.ee kasutajate neljarattalised sõbrad
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Biker.ee kasutajate neljarattalised sõbrad
Ei leidnud otsides sellist teemat, niisiis alustasin ise
Huvitab, kas tsiklistid oma adrenaliinijanu ka autodest ammutavad ja mis autodega "baikerid" sõidavad...

Huvitab, kas tsiklistid oma adrenaliinijanu ka autodest ammutavad ja mis autodega "baikerid" sõidavad...

-
Teema algataja
2 a tagasi oli selline autopark...
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... nia&t=3769
kuna majandus areneb kiiresti ja sellega koos ka elatustase, siis võib täna muidugi hoopis teine pilt olla...
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... nia&t=3769
kuna majandus areneb kiiresti ja sellega koos ka elatustase, siis võib täna muidugi hoopis teine pilt olla...
CRF250R
-
Teema algataja
-
Re: Biker.ee kasutajate neljarattalised sõbrad
Kristoferr kirjutas:Huvitab, kas tsiklistid oma adrenaliinijanu ka autodest ammutavad ja mis autodega "baikerid" sõidavad...

Subaru Impreza!

La moto mía – KLX 650 R
vot ei pea kohe üldse lugu nendest, kes autoga liikluses oma adrenaliinijanu ammutavad -- mõtetud rullnokad.Kristoferr kirjutas:Ei leidnud otsides sellist teemat, niisiis alustasin ise![]()
mul suva mis auto, peaaasi et edasi liigub. Autoga sõidan ma väga rahulikult, tavaliselt +10-20km/h.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
No nii radikaalne, kui stonefree ma ei ole, aga põhjusmõtteliselt nõus. Auto ei ole adrenaliiniammutamise koht vaid asi millega oma perse maksimaalse kindlusega punktist A punkti B lohistada. Tsikliga oli vahepeal vahe sees, eks siis püüan vaikselt taastada varustust, et vähendada autosõidu osakaal lumeta aastaajal miinimumini.
Tagumendi tarimiseks sobib aga universaalkerega Ford Focus küll.
Tagumendi tarimiseks sobib aga universaalkerega Ford Focus küll.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Mul tuli kohe see teema meelde-
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... lt&t=14985
Sama mõtetu....
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... lt&t=14985
Sama mõtetu....
Õigekirjaoskus massidesse!
-
stonefree kirjutas:vot ei pea kohe üldse lugu nendest, kes autoga liikluses oma adrenaliinijanu ammutavad -- mõtetud rullnokad.
ZX- 9R.Kiiresti sõidan aga rullnokk ei ole![]()

...khmm,khmm!

Ühesõnaga, kui teised natuke paugutavad, siis on nad kohe rullnokad...

Kui aga herr Stonefree kiiresti sõidab, siis on ta igati ontlik kodanik.

Na gut! Keine weitere Fragen!
La moto mía – KLX 650 R
kalmaaripoju kirjutas:stonefree kirjutas:vot ei pea kohe üldse lugu nendest, kes autoga liikluses oma adrenaliinijanu ammutavad -- mõtetud rullnokad.
ZX- 9R.Kiiresti sõidan aga rullnokk ei ole![]()
...khmm,khmm!![]()
Ühesõnaga, kui teised natuke paugutavad, siis on nad kohe rullnokad...![]()
Kui aga herr Stonefree kiiresti sõidab, siis on ta igati ontlik kodanik.![]()
Na gut! Keine weitere Fragen!
võtmesõna on AUTOGA liikluses adrenaliini tagaajamine, mina seda ei tee ... Ma muidugi ei propageeri tsikliga avalikel teedel paugutamist aga eks me kõik vahel natuke rulli keerame. Aga kui sul vähegi mõistust on siis saad aru kuivõrd ohtlikum on auto mis liigub ca 200km/h võrreldes sama kiirusega liikuva tsikliga.
Autoga sõit ei anna niimisnii seda fiilingut mis tsikliga. Tahad adrenaliini mine ja sõida ringrajal aga ilmselt vist ei oska.
Viimati muutis stonefree, 24 Sept 2006, 23:28, muudetud 1 kord kokku.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

-
On õnn omada Audi rs6-te
Pisut janune on, aga asi on seda väärt:) Praegu peangi kahjuks ainult autoga liiklema, jalg siiani katki(4 kuud saab kohe karkudega juba)
Pisut janune on, aga asi on seda väärt:) Praegu peangi kahjuks ainult autoga liiklema, jalg siiani katki(4 kuud saab kohe karkudega juba)

Viimati muutis Karupoeg puhh, 25 Sept 2006, 12:07, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
endal mul polegi tsiklit (ainult garaazis vedelev mis tahab korda saada) et tuleb bussi ja autoga praegu läbi ajada...
niipalju veel, et mul pole üldse tahtmist autoga kihutada ja eriti peale seda suve, pea igapäev uudistes liikluses hukkunu. ise ka toores juht ja auto 13 aastat vana mondeo, pole mul kiiret kuskile...

niipalju veel, et mul pole üldse tahtmist autoga kihutada ja eriti peale seda suve, pea igapäev uudistes liikluses hukkunu. ise ka toores juht ja auto 13 aastat vana mondeo, pole mul kiiret kuskile...
-
Teema algataja
Käiakse ka autodega rinkadel! Keegi polegi rääkinud siin tänavatel paugutamisest, nii et pole mõtet hakata tolmu üles keerutama.võtmesõna on AUTOGA liikluses adrenaliini tagaajamine, mina seda ei tee ... Ma muidugi ei propageeri tsikliga avalikel teedel paugutamist aga eks me kõik vahel natuke rulli keerame. Aga kui sul vähegi mõistust on siis saad aru kuivõrd ohtlikum on auto mis liigub ca 200km/h võrreldes sama kiirusega liikuva tsikliga.
Täpselt samamoodi kui meie käime ratastega, korraldatakse autodele Open track üritusi.
Järgmine kokkusaamine kusjuures on 1 okt ja rapla ringrada.
Kes on proovinud julgeb vastu vaieldaAutoga sõit ei anna niimisnii seda fiilingut mis tsikliga. Tahad adrenaliini mine ja sõida ringrajal aga ilmselt vist ei oska.

-
- Tänatud: 5 korda
vot selline liikur http://ed.i6043.ee/photo/mudagoon_sprin ... 6/048.html
Sukisuki Änn- Änn@MC Motoahvid
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
stonefree kirjutas:mõtetud rullnokad.
Mõttetu on kirjutada mõtetu
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Freaksmart kirjutas:äkki paneks veel kirja ka kes kus elab (maja, korter, mitu tuba), kus hoiab raha ja veel aadressi ka kirja?
Mis sellest kasu oleks? Ei usu, et need bikerlased kõige varakamad on, kui sa peaks varastamisele vihjama. Mul näiteks on teisteks sõiduvahenditeks 26 aastat vana Honda seljakott ja suviti ka jalgratas.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Eks Freaksmart vihjas rohkem nendele "371 kW" meestele. Rohkem nagu "aga mul on suurem kui sul" värk. Seal peaks seda va varakest ikka olema. Üldiselt tundub siiski sihukese kõvatamise värgina, ehkki selle konkreetse näite omanik võib-olla nii ei mõelnud. Tähtis on, et endale meeldib. Teistele näitamine nagu rohkem edevuse asi.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui mul RS6 oleks, siis ma julgeks ka seda välja öelda ilma igasuguse häbita
. Ma mõtlesin rohkem, et see aadressijutt on selle poindiga, et siis saab varas ilusti kohale minna ja endale koore riisuda. Minu arvamus on, et linn on head-paremat täis, võta kust tahad (varga pilgu läbi). Aadressi küll panema ei pea muidugi, aga põdeda pole nüüd küll mõtet. Siis sõidaks kõik sigullidega.
Veel 1 sõiduvahend muide: Vaz 2101 eksport, 1981 ja 33000 km
.

Veel 1 sõiduvahend muide: Vaz 2101 eksport, 1981 ja 33000 km

vw touareg 3.6 TDI isa omaga soidan talvel ja suvel TABASALU OPPESOIDU RINGRAJAL ja saaremaal ka 

derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane

-
stonefree kirjutas:võtmesõna on AUTOGA liikluses adrenaliini tagaajamine, mina seda ei tee ... Ma muidugi ei propageeri tsikliga avalikel teedel paugutamist aga eks me kõik vahel natuke rulli keerame. Aga kui sul vähegi mõistust on siis saad aru kuivõrd ohtlikum on auto mis liigub ca 200km/h võrreldes sama kiirusega liikuva tsikliga.
Autoga sõit ei anna niimisnii seda fiilingut mis tsikliga. Tahad adrenaliini mine ja sõida ringrajal aga ilmselt vist ei oska.

Jätan nüüd teid siia omakeskis seda teemat arutama ja lähen püüan vaikselt areneda kuskil...

La moto mía – KLX 650 R
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.