Vesijahutusega pocketbike
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 203
- Tsikkel: Kawasaki EN500
Vesijahutusega pocketbike
http://www.stenolink.ee/index.php?page=136
Kas kellegil on selle masinaga mingi kokkupuude olnud? Tahaks seda nagu osta aga kas see tõesti läheb 110km/h välja?
Kasutasin otsingut ka aga sealt ma just taolise isendi kohta midagi ei leidnud
Kas kellegil on selle masinaga mingi kokkupuude olnud? Tahaks seda nagu osta aga kas see tõesti läheb 110km/h välja?

Kasutasin otsingut ka aga sealt ma just taolise isendi kohta midagi ei leidnud

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
need antud kiirusandmed natukene kahtlased - 75mph ehk ~120kmh on 14-15hp võistlus pocketbikede kiirused. Loomulikult on see kõik ka väiksematel võimsustel kuidagi pika kogumisega võimalik saavutada... aga kui arvestada, et sellistel masinatel on vaid sidur ja ülekanne on fix suhtega, siis seljuhul ja selliste kiirete ülekannete puhul jääb alumine ots väga jõuetuks ja rajal ebaotstarbekaks.
hälvik
Sai ka oma 49cc 2ra proovitud (tegemist 2800eeguse asjaga) ,väga kiirelt sõidab umbes 65-70kmh
ainuke viga sellel et jalatoed on jube sitalt tehtud ja need tuleb ümber teha.Kuna seal on mingi alumiiniumist klaber mis on natuke pehme
soovitan ,sest mootorid käivad vägahästi ja muide kett ei ole midagi nii nõrk ,see tuleb täpselt ära pingutada
ainuke viga sellel et jalatoed on jube sitalt tehtud ja need tuleb ümber teha.Kuna seal on mingi alumiiniumist klaber mis on natuke pehme

soovitan ,sest mootorid käivad vägahästi ja muide kett ei ole midagi nii nõrk ,see tuleb täpselt ära pingutada

Kui kõik nii usinasti neid Pocket Bike soetavad siis peaks aja leidma ja kokku saama tegema mõned tiirud.Pakuks välja IRU kadriraja olen seal päris mitu korda käinud tiirutamas rada on super hoo saab ilusti üles ja kui arvad et kumm ka peab siis võid kallata nii et põvl maas (kaitsmed peale kiiver pähe!)Eeldavasti laupäeval või pühapeval olen seal sõitmas.
sellega midagi lahtiunlimited kirjutas:Uus pocketbike foorum valmis, www.pocketbike.ee UURIGE!

Suzuki 650 K7
Pole kunagi olnud kokkupuuteid selle pocetiga et kuna kuskil müüdi mingi 2,5 k eest siis selline küsimus et ei tea kas sellega näiteks mitte just maaastiku aga noh ütleme nii et mitte sileda tee peal ka on võimalik liikuda.
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
-
Loogish ju. Rollerimehed saavad ka keksida, et näe, mul näiteb kuni 80 km/h, aga mul 120 km/h. Bikemehed samamoodi, kummal rohkem märgitud on.
Makuke, vasta esitatud küsimusele. See, kas ta tahab näidata seda söpradele, vanaemale, tädile vöi onule, on tema valik. See ei puutu teemasse.
Makuke, vasta esitatud küsimusele. See, kas ta tahab näidata seda söpradele, vanaemale, tädile vöi onule, on tema valik. See ei puutu teemasse.
Aprilia Is The Best 
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
Ei tia milleks neid lisa vidnaid sinna veel vaja toppida
Pealegi pole seal nende näidikute jaoks kohtagi ei tia kas ikka jõuda neid seal veel vaadata ka
Vaata ikka teed mis neid näidikuid vahid.
Vesijahutusega pocketid liiguvad 60-umbes 100 km välja kuid
See et ta sul 100 km välja hakkaks jooksma pead sa palju asju muutma
alates ülekandest,silindri sisse ja välja laske avad suurendama,suurem karpuss,jämedam väljase tugevamad siduri vedrud jne. See et on suur kiirus on tore kuid kaotad sellega jõudu nii et lükka jalaga juurde
Kehakaal mängib ka väga olulist rolli.Seda juttu võib siin vesta hommikuni kuid selge on see et vesijahutus pocketit on võimalik ehitada ja saadata väga hästi jooksma.Kindlasti pole sellega mõtekas sõita tänaval et täis fiilingut saada tuleb tulla rajale.Väga hia koht on Iru kardi rada.

Pealegi pole seal nende näidikute jaoks kohtagi ei tia kas ikka jõuda neid seal veel vaadata ka

Vesijahutusega pocketid liiguvad 60-umbes 100 km välja kuid

See et ta sul 100 km välja hakkaks jooksma pead sa palju asju muutma
alates ülekandest,silindri sisse ja välja laske avad suurendama,suurem karpuss,jämedam väljase tugevamad siduri vedrud jne. See et on suur kiirus on tore kuid kaotad sellega jõudu nii et lükka jalaga juurde

Kehakaal mängib ka väga olulist rolli.Seda juttu võib siin vesta hommikuni kuid selge on see et vesijahutus pocketit on võimalik ehitada ja saadata väga hästi jooksma.Kindlasti pole sellega mõtekas sõita tänaval et täis fiilingut saada tuleb tulla rajale.Väga hia koht on Iru kardi rada.
kui on tänaval liiklemiseks ehitatud, siis just seal saabki fiilingu kätte...
ma näen seda fiilingut E-R päev otsa. rajal üksteist taga ajada ja teise peerutuules sõita, ning kurvis kallamist õppida pole ka see just...
see lihtsalt minu arvamus. pealegi tundub, et osad ei saagi seal oma rattaid õieti sõitma, vaid üks jäi seal silma keegi punase kombega vähe jässakam tüüp
saan aru, et see on seal paljudele hobi, aga seda annab selle vesikaga rakendada ka mujale, kus seda ei lõhuta. kaifi saab ka nt. sellest kui seda pidevalt täiustad ja ehitad...
ma näen seda fiilingut E-R päev otsa. rajal üksteist taga ajada ja teise peerutuules sõita, ning kurvis kallamist õppida pole ka see just...

see lihtsalt minu arvamus. pealegi tundub, et osad ei saagi seal oma rattaid õieti sõitma, vaid üks jäi seal silma keegi punase kombega vähe jässakam tüüp
saan aru, et see on seal paljudele hobi, aga seda annab selle vesikaga rakendada ka mujale, kus seda ei lõhuta. kaifi saab ka nt. sellest kui seda pidevalt täiustad ja ehitad...

Suzuki 650 K7
arumaeisaa!
Qontroller kirjutas:...kus kohas saan ma teha jalgrattalube... arki lehel uurisin aga selle tegemise kohta ei leidnud midagi....

KUIDAS see küsimus on seotud vesijahutusega pocketbike'ide teemaga!!??

-
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.