vargad taas tegutsemas..
Moderaator: Moded
Selgituseks Primole: kui Sa vaatad, kust see link pärit on siis see on nimelt tqhq ehk usaautode foorumist. usaraua inimesed hoiavad sama moodi kokku nagu bikerid ja seal on väga selge küsimus sealsetele kasutajatele, kui kellegil on infi (selle inimese kohta infi, kes võiks sellise vaniga sõita) siis sooviks teada saada.
OT
Soul@usaraud 4 ratast pluss kroom 2 ratast
OT

Soul@usaraud 4 ratast pluss kroom 2 ratast
Loud pipes save lives!!!
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Selgituseks teistele - mul pole midagi selle vastu, et inimesed tahavad infi saada ja loodan, et nad ka vajamineva infi saavad.Aga pigem viitasin ma selle peale - "KURB AGA TÕSI, ka vargad sõidavad USA masinatega".
Mina pole kunagi arvanud, et mootorratturite seas ei ole vargaid.Sest neid ahve on igal pool ja igas valdkonnas.Varas võib osta omale nii usa V8, tsikli...heh, isegi laeva
..ja ta on ikka varas.ja samas on ta ka tavaline inimene, kes saab omale asju osta.USA autod ei ole keelatud vili varastele
.Loodan, et saite aru, mida mõtlen
Mina pole kunagi arvanud, et mootorratturite seas ei ole vargaid.Sest neid ahve on igal pool ja igas valdkonnas.Varas võib osta omale nii usa V8, tsikli...heh, isegi laeva

Challenge the Adventure.Ride The World
-
- Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
mina ikkagi seda lõiku tekstis ei saa kuidagi heaks kiita ja kõik, kes tõesti arvavad, et varas on inimene, mingu kohe mitu korda perse.Primo kirjutas:... ja samas on ta ka tavaline inimene ...
ma pole ka enne ise varguse ohvriks langemist neid jobusid sallinud.
Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Tundub, et minust ei saada ikka päris täpselt aru - kui öeldakse, et varas ei ole inimene, siis tehakse seda illustratiivselt.Jah, ma olen nõus sellega.
Kuid samas FÜÜSILISELT on ka varas samasugune inimene.2 jalga, 2 kätt, 2 kõrva, 2 silma, nina, suguelund.Homo Sapiens.
Ja üleüldse, offtopic pwnz sajaga
Kuid samas FÜÜSILISELT on ka varas samasugune inimene.2 jalga, 2 kätt, 2 kõrva, 2 silma, nina, suguelund.Homo Sapiens.
Challenge the Adventure.Ride The World
fleimi kah juurde:XS400 kirjutas:ohh...![]()
proovime siis teistpidi. viide siis sellele, et ka pättidel transpordivahendid muutuvad... noh ütleme nii, et "kvaliteetsemateks"![]()
ja fordi all pidasin silmas transitit..
misajast ameerika parsad jaapani rauast kvaliteetsemad on?
mitte ei saa aru jänkide kummardajatest.

Tegelt....
No vaevalt just minu masina peale viitsib oma vanni käima ajada... kuid nagu hoiatus või nii - kui tiirleb/seisab/vms mõni selline kaubikmasin sinu garaage kandis, siis....hoia ise kah silmad lahti.
Mart
Viisakas Rott-Uuestisündinud XJ900
Punane Välk - Dnepr MT-11
Jawa 634 - ootab vänta
Punane Välk - Dnepr MT-11
Jawa 634 - ootab vänta
Vargad on jah homo sapiensid, meie oleme homo sapiens sapiensid.Primo kirjutas:Tundub, et minust ei saada ikka päris täpselt aru - kui öeldakse, et varas ei ole inimene, siis tehakse seda illustratiivselt.Jah, ma olen nõus sellega.
Aga tegelt saan väga hästi aru mida Primo öelda tahab.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
ei usu nüdü küll mina et sa homo sapiens sapiens oledbash kirjutas:Vargad on jah homo sapiensid, meie oleme homo sapiens sapiensid.Primo kirjutas:Tundub, et minust ei saada ikka päris täpselt aru - kui öeldakse, et varas ei ole inimene, siis tehakse seda illustratiivselt.Jah, ma olen nõus sellega.
Aga tegelt saan väga hästi aru mida Primo öelda tahab.

homo sapiens sapiensid on need kes on sündinud aastal 1990 ja siiapoole

ehk siis sa peaksid 16 olema kui homo sapiens sapiens oleksid mida sa vist pole? või oled?
täiesti OT jätkuvalt, aga et tõde tõuseks ja vale vajuks...
wikipedia homo sapiens sapiens'ist, vt alapeatüki Evolution esimest lõiku ja teadusliku klassifikatsiooni tabelit.
Laiskadele ja keeleliselt nõrkadele lühidalt: Homo Sapiens on hominiidide liik, millest tänapäeval (ja üldse ajaloo jooksul ainsana) eksisteerib vaid alamliik Homo Sapiens Sapiens ehk tark inimene ehk lihtsalt inimene.
ei usu nüdü küll mina et sa homo sapiens sapiens oled Wink
homo sapiens sapiensid on need kes on sündinud aastal 1990 ja siiapoole Wink
ehk siis sa peaksid 16 olema kui homo sapiens sapiens oleksid mida sa vist pole? või oled?
Ehk avalikustaksid, mis koolis õpetatakse kasvavale sugupõlvele täielikku paska?koolis õpetati seda juttu
wikipedia homo sapiens sapiens'ist, vt alapeatüki Evolution esimest lõiku ja teadusliku klassifikatsiooni tabelit.
Laiskadele ja keeleliselt nõrkadele lühidalt: Homo Sapiens on hominiidide liik, millest tänapäeval (ja üldse ajaloo jooksul ainsana) eksisteerib vaid alamliik Homo Sapiens Sapiens ehk tark inimene ehk lihtsalt inimene.
Mnjh. Viide on ilusti tqhq foorumile olemas. Sa võiksid natuke lugeda ameeriklaste ajaloost ja võidujooksust suuremate võimsuste/odavamate hindade poole. Ameerika raua võlu on jõhker pöördemoment ja lihtsus ning seega vastupidavus, aga ma kisun nüüd ise ka teemast mööda. Saan aru et tuleb lihtsalt silmad/kõrvad lahti hoida kui miskit V8 buss kuskil garaažide juures ringi askeldab öösiti. See on teada, et ka varaste tase/varustus paranevad ja möödas on ajad kui harrikat üritati varastada pannes ta gazonni kasti (see näide lõppes kiiresti, sest "miskipärast" põhjustas see vaatepilt inimestes hämmingut ja politseile olevat konkreetse gazonni ja tema laadungi kohta tulnud päris palju kõnesid ning kurikaelad saadi kätte).zod kirjutas:fleimi kah juurde:XS400 kirjutas:ohh...![]()
proovime siis teistpidi. viide siis sellele, et ka pättidel transpordivahendid muutuvad... noh ütleme nii, et "kvaliteetsemateks"![]()
ja fordi all pidasin silmas transitit..
misajast ameerika parsad jaapani rauast kvaliteetsemad on?
mitte ei saa aru jänkide kummardajatest.
olen igapäevane tikutaku lugeja sest tihtipeale on seal lisaks tähelipu ja jänkiraua kummardamisele ka asjalikku juttu. muu jutt pole selle topiku teema - kui kuskil trehvab siis võib sellest pikemalt vestelda.Draakon kirjutas:Mnjh. Viide on ilusti tqhq foorumile olemas. Sa võiksid natuke lugeda ameeriklaste ajaloost ja võidujooksust suuremate võimsuste/odavamate hindade poole.
Ei saa jälle vastamata jätta et enamik USA raua huvilisi ei kummarda absoluutselt nn. tähelippu. Tehnika on tehnika ja tehnika on neil tasemel. Ka oma klubi piires ei näe ma inimeste seas ameerika elustiili kummardamist ja sellest on ka juttu olnud. Mulle meeldib ka militaartehnika aga see ei tähenda et ma lähen kuulipildujaga liiklusesse korda looma. Stereotüübid kui sellised on väga kahtlased asjad ja neid ei maksaks enda jaoks luua.zod kirjutas:olen igapäevane tikutaku lugeja sest tihtipeale on seal lisaks tähelipu ja jänkiraua kummardamisele ka asjalikku juttu. muu jutt pole selle topiku teema - kui kuskil trehvab siis võib sellest pikemalt vestelda.Draakon kirjutas:Mnjh. Viide on ilusti tqhq foorumile olemas. Sa võiksid natuke lugeda ameeriklaste ajaloost ja võidujooksust suuremate võimsuste/odavamate hindade poole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.