Tsikliga reisimine, puhkus?
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Ühinen eelkõnelejaga - läbi Poola ja autoga?!?! Kammoon ... Tsikliga õnnestub üsna eduliselt liigelda, eriti kui lõpuks teedel "kolmanda" raja ülesse leiad (kaherealisel teelCB500 kirjutas:Olles 2 korda poolat tsikliga läbinud, keeldub minu kujutlusvõime seda autosõiduks teisendama, need ummikud mis seal teeremondi piirkonnas olid![]()
![]()
ma ei tea kui mitu kilomeetrid ma teeserval sõitsin seal, no ikka rohkem kui lihtsalt paar.. muideks aeg-ajalt olid seal teeserval asfaldil suured laigud, rekkamehed ka inimesed ja kui põis tahab tühjendamist siis ega muud üle ei jää.. Ja mitmedki möödasõidud oleks jäänud tegemata kui ei oleks olnud kahel rattal, eelis mahtumise ja kiirendamise koha pealt on sealses ülitihedas liikluses väga suur.

Paraku ei saa ei üle ega ümber sellest kurvast tõsiasjast, et tsiklimatkamise mõttes huvitavad maad ja teed asuvad meist paaripäevase sõidutee kaugusel (Norra on meeldiv erand). 2-3 päeva sinna ja samapalju tagasi - mahavisatud raha ja aeg. Ma ei väida et lähiriikides põnevaid vaatamisväärsusi ei oleks, aga paari aastaga vaatad need ära ja edaspidi on ainult tuim nühkimine ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.