Mida teevad mehed, kui naine tassib koju motika, või tätuu?
Moderaator: Moded
Mõlemal oma hobi ning ainuke palve oli, et ma endale elukindlustuse teeks
Reageering oli pigem positiivne, sest kõik mis teeb mind õnnelikuks, go for it. Ja ega mehelegi tsiklisõit võõras pole (A kat olemas), kuid tema eelistab selge taeva, päikesepaiste ja hea tuulega tsikli jalatugede asemel jalad surfilauale panna. Seetõttu ei sega ühe hobi teist 

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
ytleks omalt poolt seda, et me elame suht võrdõiguslikus maailmas,
mehed kannavad pykse naised ka..alguses kandsid vähesed naised, aga nyyd on suht ok kui kõik seda teevad..sama on ka kõige muuga, ei näe selles midagi erilist, kui naine tsikli koju veab..
Minu puhul ei yllatunud keegi ja oleksin isegi solvunud, kui mu kaasa oleks hämmeldunud.
mehed kannavad pykse naised ka..alguses kandsid vähesed naised, aga nyyd on suht ok kui kõik seda teevad..sama on ka kõige muuga, ei näe selles midagi erilist, kui naine tsikli koju veab..
Minu puhul ei yllatunud keegi ja oleksin isegi solvunud, kui mu kaasa oleks hämmeldunud.
-
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Selline lugu, tütarlapsed, et mul naisterahvas sai värskelt alles seljakotiks (no mul endal oli ca 10 aastat pausi), aga on (ja on kogu aeg olnud) täis kanget tahtmist inimeseks hakata. Minu mure pigem selles, et ta on alla 160 pikk ja miskit veidi peale 50 kilo. Nõrguke ei ole. A-kati lube läheb tegema, aga mingit tsiklikogemust pole. Autoga sõidab nagu vana mees.
Ja nüüd - missugune peaks olema niisuguste mõõtudega naesterahva tsikkel, et inimlik välja näeks ja peaasi - jõud ikka üle käiks, eriti algajana. Päris võrri ei tahaks ka osta, samas oma ratta peab ikka juht ise püsti hoitud ja tõstetud saama.
Ja nüüd - missugune peaks olema niisuguste mõõtudega naesterahva tsikkel, et inimlik välja näeks ja peaasi - jõud ikka üle käiks, eriti algajana. Päris võrri ei tahaks ka osta, samas oma ratta peab ikka juht ise püsti hoitud ja tõstetud saama.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
minu szr 660 täpselt naistekas - motokoera pööripäeval võin promoda.Tsikkelröövel kirjutas:Selline lugu, tütarlapsed, et mul naisterahvas sai värskelt alles seljakotiks (no mul endal oli ca 10 aastat pausi), aga on (ja on kogu aeg olnud) täis kanget tahtmist inimeseks hakata. Minu mure pigem selles, et ta on alla 160 pikk ja miskit veidi peale 50 kilo. Nõrguke ei ole. A-kati lube läheb tegema, aga mingit tsiklikogemust pole. Autoga sõidab nagu vana mees.
kaal 160kg ja 160 cm inimesel jalg ulatub ilusti maha. kw ka 37 ja just uued rehvid all uus kett ja väiksem esimene hammakas, õlivahetus seisab homme ees
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.