Kuidas KMX treffile saaks

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
kmx

Kuidas KMX treffile saaks

Lugemata postitus Postitas kmx »

J.Õ.G.E.V.A. T.R.E.F.F!!! JUBA UKSELE KOPUTAMAS...krt ma ise allest 14 ja sõidan 125cc kawaga kas saan ka minna nii et ei tuleks jamasid...kas tuleb kuskil rekistreeruda ja kas maxab ka midagi..helpige mind näts.... T2NADES KMX
Viimati muutis kmx, 14 Apr 2004, 21:30, muudetud 1 kord kokku.

Metslane

Lugemata postitus Postitas Metslane »

Jamasid ei tule kindlasti kui lähed sinna punnvõrriga või hoopis jala. Registreerima ei pea sa ennast kusagil, ole ainult õigel päeval koos 375 eeguga kohal ! :twisted:

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

mul sõber läks rattaga mis oli täis rotikas ja jõudis ilusti kohale ja tagasi

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Lugupeetud KMX!

Kindlasti sa saad minna ilma jamadeta, kui sa kasutad näiteks ratta seljas istumisel istme tagumist poolt või ühistransporti. Arvan nii sellepärast, et kirjaoskusega ja lugemisvõimega sa eriti ei hiilga, elik siis liikluseeskirjad on natuke raske lugemine veel. :wack:
Aga et sul kohale jõudmine lihtsam oleks siis vaata http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=1455
(muuseas, on see inf seal juba üle seitsme tunni olnud sinu postituse ajaks).
Kargas selline mõte pähe, et äkki isa on nõus autoga su ratta kohale tooma? Siis ei tule täpselt jamasi!
Kasutaja avatar

Teema algataja
kmx

jaja :lol: lugupeetud Tarts!!!ja se isaga minemine on t2itsa mõteldav mõte TÄNX.. :wink:
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

See, kas VÕIB tulla jamasid, on kirjas Liikluseeskirjas.

MILLISEID jamasid võib tulla, selle peaks leidma Karistusseadustikust (parandage mind, kui märgist mööda lasen).

See, kas ka TULEB jamasid, sõltub Sinu IQ tasemest, Sinu sõiduoskustest, politseipatrullide IQ tasemest, politseipatrullide asukohast antud ajahetkel võrreldes Sinu asukohaga, tühipaljast juhusest (ehk x-faktorist) ja - harva, kuid siiski - Sinu ratta lõppkiirusest võrreldes konkreetse politseipatrulli liikumisvahendi lõppkiirusega. Samuti - last but not least - Jõgevatrefi toimumise kohast, sest toimumise kohast sõltub väga palju politsei kvantiteet, kvaliteet ning IQ. :P
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.

Keks

Lugemata postitus Postitas Keks »

:D eelmine aasta käisin sela rullnokka BMW-ga, päris kohe täitsa aias sees, vaadati küll imelikul ja õnneks ei pidand midagi maksma ka, see kõige suurema toitustus telgi omanik on hea sõber!

Aga see aasta ma sinna mingi bemmiga küll ei pressi, see aasta tuleb ikka kahel rattal minna 100% :twisted:

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Huvitav kas tallinnast mingeid kolonne hakkab sinna poole liikuma ?
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

ma arvan, et biker.ee läheb ikka karjas koos nagu kohane :D
See aasta on ju Tartus või mis?
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

kmx palun vaata www.jogevamc.ee seal on kõik kirjas palju midagi maksab.

terv.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Metslane kirjutas:
Jamasid ei tule kindlasti kui lähed sinna punnvõrriga või hoopis jala. Registreerima ei pea sa ennast kusagil, ole ainult õigel päeval koos 375 eeguga kohal ! :twisted:
Punnvõrriga oleks ülistiilne sinna ilmuda.Kuigi küsimus on selles, kas juht mööda maanteed sõites lenksu taga magama ei jää ning kas võrri-vanake ikka vastu peab :wink:
Konstruktiivne osa sai juba eelmistes postitustes öeldud ning minul pole siin enam midagi lisada 8)

Edu
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Teema algataja
kmx

Tänx motopaks tähtsa infi eest..ja sinna ma just punniga ei lähe kuna ma ikka lähen sinna oma kalli kawasaki kmx iga 125cc veab edasi väga hästi.. :twisted: :twisted:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

vahet pole, kas kallis või mitte :D
peaasi, et kohale veab :wink: :idea:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Erz

Lugemata postitus Postitas Erz »

Treffile mindud ka Jawa Stadioniga, ei mingeid probleeme:)
Peasi et kohel ja minu arust ei ole mootori suurusel kohepeal üldse tähtsust, peaasi et rattur peal:)
Erti aka Erz
Honda AT RD07

Tziklivend

Lugemata postitus Postitas Tziklivend »

kmx kirjutas:
kuna ma ikka lähen sinna oma kalli kawasaki kmx iga 125cc veab edasi väga hästi.. :twisted: :twisted:

kekka,kekka........
Kasutaja avatar

Teema algataja
kmx

ummm..tziklivend ma ei mõelnud seda (kallis mitte rahalises mõttes kallis)hoopis et motikas on mulle kallis ja hea truu sõber...ma ei hinda enda motikat rahas vot...

AnnikaM

Lugemata postitus Postitas AnnikaM »

Küll mu kallis venna kohale jõuab... Parandamatu nagu ta meil on, Tartusse tulemata ta ei jäta, oma kullakesega kawaga on ta kindlasti kohal :!: :twisted:

korgits

Ärge näkku lööge aga jõgeva treff nagu eriti yksikule 14 aastasele põngerjale ei ole sobilik koht kui ta just emme ja issiga ei tule :)

Millegi pärast jäi mul siuke mulje ,et selle teema tekitas ta keksimiseks '' mul on 125cc kawa ...näänänäää''

:? :lol: :?
Kasutaja avatar

Teema algataja
kmx

daaaaa...ma ei kekka MA EI KEKKA ma kirjutasin kawasaki 125cc selle pärast et osad arwasid et ma tulen punniga loe text ilust ikka läbi ka...korgits :x

korgits

ma lugesin ....aga nii palju kui postitusi ma olen siin foorumis lugend ..siis pidevalt jääb silma see ...et sul on kawa 125ccm .........ja ei viitsi enam selle teemal vaielda !

Saad sellele jõgevatreffile nii, et lähed kellegiga kolonnis ...või siis viskad issi autosse ja viid jõgevale !
Milleks sul seda seal vaja on kui sa sõita ei tohi .....kas KEKSIMISEKS ? :lol:

Külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

kmx kirjutas:
daaaaa...ma ei kekka MA EI KEKKA ma kirjutasin kawasaki 125cc selle pärast et osad arwasid et ma tulen punniga loe text ilust ikka läbi ka...korgits :x
SINU eas oleks "punniga" tulek igatahes kiiduväärsem ja eakohasem ettevõtmine.. - ja sedagi täiskasvanu saatel.
Aga rõhutada igal võimalusel 125cc-d... :evil:
Suletud

Mine “Vaba teema”