Kuidas KMX treffile saaks
Moderaator: Moded
Kuidas KMX treffile saaks
J.Õ.G.E.V.A. T.R.E.F.F!!! JUBA UKSELE KOPUTAMAS...krt ma ise allest 14 ja sõidan 125cc kawaga kas saan ka minna nii et ei tuleks jamasid...kas tuleb kuskil rekistreeruda ja kas maxab ka midagi..helpige mind näts.... T2NADES KMX
Viimati muutis kmx, 14 Apr 2004, 21:30, muudetud 1 kord kokku.
-
Metslane
Lugupeetud KMX!
Kindlasti sa saad minna ilma jamadeta, kui sa kasutad näiteks ratta seljas istumisel istme tagumist poolt või ühistransporti. Arvan nii sellepärast, et kirjaoskusega ja lugemisvõimega sa eriti ei hiilga, elik siis liikluseeskirjad on natuke raske lugemine veel.
Aga et sul kohale jõudmine lihtsam oleks siis vaata http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=1455
(muuseas, on see inf seal juba üle seitsme tunni olnud sinu postituse ajaks).
Kargas selline mõte pähe, et äkki isa on nõus autoga su ratta kohale tooma? Siis ei tule täpselt jamasi!
Kindlasti sa saad minna ilma jamadeta, kui sa kasutad näiteks ratta seljas istumisel istme tagumist poolt või ühistransporti. Arvan nii sellepärast, et kirjaoskusega ja lugemisvõimega sa eriti ei hiilga, elik siis liikluseeskirjad on natuke raske lugemine veel.
Aga et sul kohale jõudmine lihtsam oleks siis vaata http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=1455
(muuseas, on see inf seal juba üle seitsme tunni olnud sinu postituse ajaks).
Kargas selline mõte pähe, et äkki isa on nõus autoga su ratta kohale tooma? Siis ei tule täpselt jamasi!
-
Torpedo
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
See, kas VÕIB tulla jamasid, on kirjas Liikluseeskirjas.
MILLISEID jamasid võib tulla, selle peaks leidma Karistusseadustikust (parandage mind, kui märgist mööda lasen).
See, kas ka TULEB jamasid, sõltub Sinu IQ tasemest, Sinu sõiduoskustest, politseipatrullide IQ tasemest, politseipatrullide asukohast antud ajahetkel võrreldes Sinu asukohaga, tühipaljast juhusest (ehk x-faktorist) ja - harva, kuid siiski - Sinu ratta lõppkiirusest võrreldes konkreetse politseipatrulli liikumisvahendi lõppkiirusega. Samuti - last but not least - Jõgevatrefi toimumise kohast, sest toimumise kohast sõltub väga palju politsei kvantiteet, kvaliteet ning IQ.
MILLISEID jamasid võib tulla, selle peaks leidma Karistusseadustikust (parandage mind, kui märgist mööda lasen).
See, kas ka TULEB jamasid, sõltub Sinu IQ tasemest, Sinu sõiduoskustest, politseipatrullide IQ tasemest, politseipatrullide asukohast antud ajahetkel võrreldes Sinu asukohaga, tühipaljast juhusest (ehk x-faktorist) ja - harva, kuid siiski - Sinu ratta lõppkiirusest võrreldes konkreetse politseipatrulli liikumisvahendi lõppkiirusega. Samuti - last but not least - Jõgevatrefi toimumise kohast, sest toimumise kohast sõltub väga palju politsei kvantiteet, kvaliteet ning IQ.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
-
Keks
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Punnvõrriga oleks ülistiilne sinna ilmuda.Kuigi küsimus on selles, kas juht mööda maanteed sõites lenksu taga magama ei jää ning kas võrri-vanake ikka vastu peabMetslane kirjutas:Jamasid ei tule kindlasti kui lähed sinna punnvõrriga või hoopis jala. Registreerima ei pea sa ennast kusagil, ole ainult õigel päeval koos 375 eeguga kohal !
Konstruktiivne osa sai juba eelmistes postitustes öeldud ning minul pole siin enam midagi lisada
Edu
Challenge the Adventure.Ride The World
-
Tziklivend
-
AnnikaM
ma lugesin ....aga nii palju kui postitusi ma olen siin foorumis lugend ..siis pidevalt jääb silma see ...et sul on kawa 125ccm .........ja ei viitsi enam selle teemal vaielda !
Saad sellele jõgevatreffile nii, et lähed kellegiga kolonnis ...või siis viskad issi autosse ja viid jõgevale !
Milleks sul seda seal vaja on kui sa sõita ei tohi .....kas KEKSIMISEKS ?
Saad sellele jõgevatreffile nii, et lähed kellegiga kolonnis ...või siis viskad issi autosse ja viid jõgevale !
Milleks sul seda seal vaja on kui sa sõita ei tohi .....kas KEKSIMISEKS ?
-
Külaline
SINU eas oleks "punniga" tulek igatahes kiiduväärsem ja eakohasem ettevõtmine.. - ja sedagi täiskasvanu saatel.kmx kirjutas:daaaaa...ma ei kekka MA EI KEKKA ma kirjutasin kawasaki 125cc selle pärast et osad arwasid et ma tulen punniga loe text ilust ikka läbi ka...korgits
Aga rõhutada igal võimalusel 125cc-d...