Sügisene RG Saunamöll

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
kõu

Lugemata postitus Postitas kõu »

Et siis jagan teiega mõningaid pilte, mida "seebikarbiga" jäädvustatud sai :)

http://www.foto24.ee/index.php?main=42&albumID=5000
Kasutaja avatar

RoTt

Lugemata postitus Postitas RoTt »

Peaks ka ikka oma Saunamöllul käimisest rääkima. Sain ma siis asjaolude sunnil alles laupäeva õhtul kohale hõljutud, aga kohe väravas tervitas mind kena tüdruk, kes muidugi ei unustanud raha nõuda käepaela eest... Mille ma ka rõõmuga tegelikult andsin, sest iga asi on midagi väärt. Piduplatsile jõudes lõi ninna põleva rehvi lõhn, õllesed inimesed tulid naerul sui vastu, leti äärast ergutati mindki kohe üks õllepudel haarama, ning bändid tegid oma hääleproove. Tundus, et midagi on toimumas. Siis astus ligi Kaplan oma imeväärse ideega sauna väisata, mille ma muidugi kohe vastu võtsin, sellist südamlikku kutset ei saa ju ometi eirata, järgmised tunnid olid udused... saunast, tünnist ja õllest muidugi, ja tundus, et üle poole õhtu sai istutud saunas, tünnis ja lauldud kaplani ja rahvaga meie mõnusaid eesti pidulaulukesi ja muud rahvapärimust, mis aga parasjagu kellegile keelele või meelele tuli. Igatahes, lõppsõnaks võib öelda, et üks lahedamaid üritusi, millest ma see aasta osa sain võtta.

Järgmine aasta kindel 'MUST' minu plaanides. Jälle.

Ja kui keegi süüdistab mind, et alles kell 4 magama sai, siis mina ei vastuta, mina ei tea midagi ja mina olin üldse puu otsas kui pauk käis.
Honda Hornet 600 'Herilaseplika'
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”