Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Kui sa juhuslikult pole aru saanud, siis ükski NORMAALNE inimene ei roni oma traktoriga põldu harima, ega palke vedama VÕÕRALE maale. ega looduskaitse alale ilma seda eelnevalt maaomanikuga kooskõlastamata.mella kirjutas:Miks on põlluharimine teistmoodi majandustegevus kui minu meelelahutus? Et põllul eraomandile traktoriga pappi teenides võib reostada ja mina enda puhkuseks ei või?
Jah palun oma põllul võib igaüks oma kartulaid mullata traktoriga või oma mülkaga või krt teab millega. Oma metsas võib ka üsna vabalt mütata.
Samas ei tohi sa isegi omal maal minna vastuollu Metsaseadus §56. Metsaõigusnormide rikkumisega keskkonnale tekitatud kahju:
(3) Keskkonnale tekitatakse käesoleva seaduse tähenduses kahju, kui:
2) hävitatakse või kahjustatakse puid või põõsaid või metsakultuuri või looduslikku uuendust nende mehhaanilise vigastamise või kasvutingimuste ebasoodsaks muutmise teel;
3) kahjustatakse pinnast;
4) põhjustatakse metsa põlemist;
5) risustatakse metsa;
Miks ma kahtlustan, et sa ei pidanud silmas oma omandil puhkamist?
Enamusel juhtudel on millegi pärast nii, et ümber oma murulapi veetakse punane lint, taotakse kõik kohad täis silte: Eravaldus, STOP, ära tule jne.
Ja siis on need suured eraomanikud kõige kõvemad karjuma teemal, miks ei või sõita jeebiga randa või ATV ja Mülkaga sõita seal kus pähe tuleb. Et nende õigusi puhata ahistatakse, aga harakat või naabri Maali kitse ollakse valmis kohapeal mõrvama, kes julges nende eraomandi silti eirata.
Edit: Mella saab ilmselt 100% aru kus on mõistlik ja kus mitte olla, aga milleks ajada sellist hülge möla?
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.