selle talve projektid

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

nimmu

Lugemata postitus Postitas nimmu »

Ma võtaks Aprilia 125 supermoto, mulle kah rs 125 hääl ei meeldi ja supermoto meeldib üldse rohkem mulle .

krstjn

Lugemata postitus Postitas krstjn »

üleminek 125
honda nsr :P

Texas

Lugemata postitus Postitas Texas »

Kui pappi liikuma hakkab, siis 125 cc midagi, a kui ei siis rollerile 70cc ja gondli parandused...

Apracing

Lugemata postitus Postitas Apracing »

nii kõigepealt siis:
70 malossi koos ajuga.
polini 9 rulliline vario.
klapid malossi.
yle värvimine must ja valge.
kõlarid esi kondli* [Motobot: õige on "gondli*"].
polsterdan pagassis kõlari kasti
karvase riidega. strobod suundade sisse.
neoon põhja alla.
downhill lenks koos näidikutega.
istme nahk.
taga istuja istme asemele
scootercentrist plastik.
taga tulede alla samuti.
taga valged klaasid.
siis vist kõik. loodan et tulen rahadega toime
kõik rahad investeerin sinna.:P loodetavasti tuleb
kena :D kui muidugi koik valmis saan :D

stenu10

Lugemata postitus Postitas stenu10 »

mis roller on?

sinisalo

Lugemata postitus Postitas sinisalo »

Aprilia sissepritsega nagu aru sain.
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc :P

Apracing

Lugemata postitus Postitas Apracing »

sr 50 ditech 2004 gp1 piaggio mootor.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

mina ei kavatse endale rollerit osta aga võibolla ikka ostan kah aga võibolla müün maha kah kui ikka ostan et midagi müüa olex aga võibolla hakkan hoobis 125 ostma ja enam ei hakkagi rollerigasõitma aga selliseid vingeid projekte teen kindlasti kogu talve ja igaksjuhuks ostan mutivari kah kui pappi on ja sportsumpa ja tümaka et kui ikkagi rolleri ostan siis saaks tuunima hakata
hälvik
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

oldmoped kirjutas:
mina ei kavatse endale rollerit osta aga võibolla ikka ostan kah aga võibolla müün maha kah kui ikka ostan et midagi müüa olex aga võibolla hakkan hoobis 125 ostma ja enam ei hakkagi rollerigasõitma aga selliseid vingeid projekte teen kindlasti kogu talve ja igaksjuhuks ostan mutivari kah kui pappi on ja sportsumpa ja tümaka et kui ikkagi rolleri ostan siis saaks tuunima hakata

Mõnele pandi siin haledalt ära 8) you go man

Flameb0y-

Lugemata postitus Postitas Flameb0y- »

Talvel plaanis siis : . teha võibola Sinine Valge värvus . Polini sport sidur ja võibolla midagi veel . Hetkel peal Arrow sportsumbuti , Malossi Rullid , Malossi Rihm , Malossi Multivar . Rolleriks Yamaha Aerox 2006 .
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Vabandan väga, kui olen valesti aru saanud. Lihtsalt võibolla on rollerimaailmas projekti mõiste natukene teistsugune, kui muuude masinate juures. Aga "projekt" peaks ikkagi olema mingi asja ehitamine või rohkem ikkagi mingi võetud eesmärgi saavutamine.
Antud kontekstis ei saa vist projektiks kuidagi lugeda neid ostan-müün-vahetan äriprojektide kirjeldusi ega ka seda, kui üldse antud masinaklassiga tegelemine lõpetatakse.
Samuti tõrgub minu hing lugema projektiks grippide vahetust, rehvirõhu kontrollimist, rihma vahetust, paagi bensiiniga täitmist jne.

Päriselt on minu haige mõtlemise ja loogika kohapealt imelikud isegi igasugused "ostan sportvariaatori ja yasuni" projeketid - asi peaks hakkam ikkagi eesmärgi püstitusest - näiteks "tahaks saavutada ilma kubatuuri muutmata 49cc masinast 18kw", "tahaks paigaldada NOS ülelaadimise", "eesmärk saavutada tippkiirus 133kmh" jne jne ... ja sealt edasi tuleb juba töö või plaanide tegemise käigus, et kuidas see saavutada ja mis osasid selleks kasutada jne.

Samuti ei oska ma kuidagi nimetada projektiks seda, kui roller värvitakse kollase asemel lihtsalt punaseks... samas korralik mingi konkreetse kuulsa masina replica tegemine või gondlite ümberehitus, raami muutmine jne on juba väga arvestatavad.

Vabandan veelkord, kui olen valesti aru saanud... aga võibolla oleks pidanud sõnastama teema lihtsalt "mida talvel oma masinaga teete?"

P.S. Palun ärge hakake siin teemas arutama ka oma siduri ja survevedrude värvide ja rullide kaalude üle, selleks teisi teemasid piisavalt juba.
hälvik
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Oldmopedi jutt on täitsa õige.... aga teem algataja mõtles selle all ikkagi seda mis plaanis rolleriga talve jooksul teha(tuuning ühesõnaga)
Teema pealkiri on veits mööda, kui norima hakata.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Mina tahaks lõpule jõuda eelmine talv alustatud kolmerattalise postiveorolleri renoverimisega ja plaanis alustada vanema Vespa PX125 tehaseoriginaali taastamist (kardetavasti kergete tänapäevaste mööndustega). Loodaks masina järgmiseks suveks valmis saada... aga eks aeg näitab kuidas asi sujub ja vana masina tegemisel võib alati ette tulla üllatusi... ja rahakoti seisu ei tea kahjuks kah kunagi ette.
Viimati muutis oldmoped, 18 Sept 2006, 00:16, muudetud 1 kord kokku.
hälvik
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Ma sain Zipi projekti enda kätte.
Kuidas ehitati , mis tehti jne.
Kui millalgi aega on siis trükkin siia ülesse, ehk keegi saab hea nõu vms.
Kuid talvel plaanis ka üks sr täielikult ümber teha, alates välimuselt lõpetades mootorist. Masin pole minu ja kui omanik soovib räägib lähemalt.
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

nos11

Lugemata postitus Postitas nos11 »

oldmoped kirjutas:
"tahaks paigaldada NOS ülelaadimise", "eesmärk saavutada tippkiirus 133kmh" jne jne
mõni masin jookseb täistuuninguga välja 150 ja peal pole mingit NOS-i :wack:
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

nos11 kirjutas:
oldmoped kirjutas:
"tahaks paigaldada NOS ülelaadimise", "eesmärk saavutada tippkiirus 133kmh" jne jne
mõni masin jookseb täistuuninguga välja 150 ja peal pole mingit NOS-i :wack:
Ei noh!.. uskumatu!... :wack: :wack: :wack:
Kas sa kohe üldse aru ei saanud, mis Oldmoped'i postituse tegelik sisu oli?! :evil:
.
.

H.

Lugemata postitus Postitas H. »

No võib ka siis nii öelda, et:

Plaan on ülevärvida, et SAAVUTADA ilusam roller ?:D

Siis panna suurem karburaator, uus väntvõll, uus survevedru ja uued sidurivedrud . Kui raha üle jääb siis võibolla uue ülekande ja uue siduri .

Eesmärgiks on hea ja ühtlane kiirenuds, loodetavasti nii hea et väga vähese aitamisega tuleb nokk püsti ja tippkiirust tahaks saavutada vähemalt mingi 125-130 km/h minu Aeroxi SPIDOKA järgi .

nii sobib ?
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

sumpa, rullid, survekas, kolv, sidurivedrud... midagi erilist :roll:
DiTech :ner:
Pilt
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

H. kirjutas:
vähemalt mingi 125-130 km/h minu Aeroxi SPIDOKA järgi .
Seda pole mõtet just eriti talveprojektiks võtta. Kõigest natukene fotoshopi abil spidotaustu tuunida ja sa võid kergesti saada endale maailma kiirema SINU Aeroxi.
Derbi-The RED power

H.

GP1 kirjutas:
H. kirjutas:
Seda pole mõtet just eriti talveprojektiks võtta. Kõigest natukene fotoshopi abil spidotaustu tuunida ja sa võid kergesti saada endale maailma kiirema SINU Aeroxi.
Mida sa ajad ?;D Sinu kahjuks ma pole nii lame vend, anna andeks . :roll:

zanner

Lugemata postitus Postitas zanner »

aeroxi spitt näitab ju 120 või 80 olenevalt aastast,mudelist

H.

Aga näidik läheb üle ja seal saab arvestada palju ta läheb . Nt kui läheb üle 120ni, siis on näidik nagu võrdne 40'ga, aga ta on 40'st all . Ja 80+40=120 . Kahlten et keegi sellest jutust midagi aru sai aga jah spidokalt saaks kergelt ära seletada . Muidu mul on 80 spitil
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

H. kirjutas:
GP1 kirjutas:
H. kirjutas:
Mida sa ajad ?;D Sinu kahjuks ma pole nii lame vend, anna andeks . :roll:
Aga miks mitte laenutada projekti raames kuskilt GPS ja mõõta reaalset kiirust, mitte mõõta joonlauaga palju seier spidomeetrist üle jookseb?
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kuramus küll! Pea igas teemas on tõesti ilgelt vaja vaielda kiiruste üle. Kas muidu ei saa? Las ta siis unistab rahulikult oma numbritest. Enamus siin kirjapandu ju unistuseks jääbki paljudele....

H.

ma ei saa aru miks üldse vaja tõmmelda on kohe kellegil ?;D oma asi mida teen ja millega mõõdan, valetama ei hakka . ja usun et seda teab igaüks et rolleri spidod valetavad, so stfu . ära tõmble

Factory92

Lugemata postitus Postitas Factory92 »

Nohh.. Et sain enda rolleri maha müüdud ja nüüd natuke raha juurde koguma (teenima). Ja plaan oleks osta Yamaha Aerox. Ei teagi kohe kas midagi tegema hakkan aga võibolla nii nipet-näpet. Ntx vahetan rullid ära ja rihma võibolla, kui vaja. Aga jõuludeks tahaks võibolla mingise sport variaatori.

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

plaan siis 125 ccm3 bike osta ja hetkel jäi silma Cagiva Mito

Roby

Lugemata postitus Postitas Roby »

-lammutaja- kirjutas:
kas jäi silma või Justice rääkis ?? :D

endal oleks plaan enne 125peale yleminemist ajada yx roller ikkka mõnusalt vilesse...et ikka liikuks...siis olen rahul ja võin rahus 125 peale yle minnna.. :wink:
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

Roby kirjutas:
-lammutaja- kirjutas:
kas jäi silma või Justice rääkis ?? :D

endal oleks plaan enne 125peale yleminemist ajada yx roller ikkka mõnusalt vilesse...et ikka liikuks...siis olen rahul ja võin rahus 125 peale yle minnna.. :wink:
endalgi mõttes see järgmise suve lõpus osta ;)
DiTech :ner:
Pilt

oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

no nii mina siin enda projektist ka natuke mõtlesin kirjutada:
aprilia sr 50 ditech´ile panen bgm racing väntvõlli(vanal väntvõllil olid variaatori poolel nuudid maas), polini speedcontrol variaatori(see annab umbes 15 km/h kiirust juurde), malossi sidurivedrud(vanad vedrud on välja veninud) ja kõige lõpuks ilusad sinised läikivad piduriheeblid(eelmised olid koledad) :D . aga see projekt saab käesoleva nädalaga valmis :D
Viimati muutis oltc1100, 19 Sept 2006, 16:58, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”