selle talve projektid

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Vabandan väga, kui olen valesti aru saanud. Lihtsalt võibolla on rollerimaailmas projekti mõiste natukene teistsugune, kui muuude masinate juures. Aga "projekt" peaks ikkagi olema mingi asja ehitamine või rohkem ikkagi mingi võetud eesmärgi saavutamine.
Antud kontekstis ei saa vist projektiks kuidagi lugeda neid ostan-müün-vahetan äriprojektide kirjeldusi ega ka seda, kui üldse antud masinaklassiga tegelemine lõpetatakse.
Samuti tõrgub minu hing lugema projektiks grippide vahetust, rehvirõhu kontrollimist, rihma vahetust, paagi bensiiniga täitmist jne.

Päriselt on minu haige mõtlemise ja loogika kohapealt imelikud isegi igasugused "ostan sportvariaatori ja yasuni" projeketid - asi peaks hakkam ikkagi eesmärgi püstitusest - näiteks "tahaks saavutada ilma kubatuuri muutmata 49cc masinast 18kw", "tahaks paigaldada NOS ülelaadimise", "eesmärk saavutada tippkiirus 133kmh" jne jne ... ja sealt edasi tuleb juba töö või plaanide tegemise käigus, et kuidas see saavutada ja mis osasid selleks kasutada jne.

Samuti ei oska ma kuidagi nimetada projektiks seda, kui roller värvitakse kollase asemel lihtsalt punaseks... samas korralik mingi konkreetse kuulsa masina replica tegemine või gondlite ümberehitus, raami muutmine jne on juba väga arvestatavad.

Vabandan veelkord, kui olen valesti aru saanud... aga võibolla oleks pidanud sõnastama teema lihtsalt "mida talvel oma masinaga teete?"

P.S. Palun ärge hakake siin teemas arutama ka oma siduri ja survevedrude värvide ja rullide kaalude üle, selleks teisi teemasid piisavalt juba.
hälvik

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”