Kust saada dokumente Ktm exc 125´ele??

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
YamahaDT

Kust saada dokumente Ktm exc 125´ele??

Lugemata postitus Postitas YamahaDT »

Tervist!

Mul on selline probleem et eelmine aasta sain ostetud saksast tutikana 2004 aasta ratas, aga ilma mingisuguste dokumentiteta (hinna vahe oli üüratu).
Sõitsin sellega krossi hooaeg ja nüüd tekkis probleem kui läksin pärnusse regristrisse tsilklit võtma. Tuled ja värgid olid küll peal aga arvati et oli varastatud kuna polnud dokumente!!!!

KUST MA SAAKSIN NEED VAJALIKUD DOKUMENDID???
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Kust saada dokumente Ktm exc 125´ele??

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

YamahaDT kirjutas:
Tervist!

Mul on selline probleem et eelmine aasta sain ostetud saksast tutikana 2004 aasta ratas, aga ilma mingisuguste dokumentiteta (hinna vahe oli üüratu).
Sõitsin sellega krossi hooaeg ja nüüd tekkis probleem kui läksin pärnusse regristrisse tsilklit võtma. Tuled ja värgid olid küll peal aga arvati et oli varastatud kuna polnud dokumente!!!!

lähed ratta ja ostu-müügilepinguga ARK-i ja nad teevad järelpärimise... Kui ratas pätsatud ei ole, siis saad ARK-ist ~nädala möödudes dokumendid kätte... Kui aga pätsatud, siis ilmselt saad sinises vormis mehikestelt vitsa ja kumminuuti.....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Teema algataja
YamahaDT

Aga kuna ma ostsin ta TÄIELIKULT ilma dokumnetitetta, siis tal puuduvad ratta ja ostu-müügileping ja seda mul ongi vaja saada kuskilt!!

mega1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mega1 »

aga tee ise
Kasutaja avatar

Kommionu

mega1 kirjutas:
aga tee ise
Ja kui "ise tegemisega" vahele jääd, siis saad nii varastatud ratta, kui ka dokumendi võltsimise eest... (slap)
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

raami ja mootori peal peaks olema seerianumbrid. ARK teeb järelepärimise ja ongi selge asjaga.
Kasutaja avatar

Kommionu

HeitiKender kirjutas:
raami ja mootori peal peaks olema seerianumbrid. ARK teeb järelepärimise ja ongi selge asjaga.
mootori number ei koti kedagi.....
Kasutaja avatar

kalmaaripoju

Lugemata postitus Postitas kalmaaripoju »

YamahaDT kirjutas:
Tervist!

...mnjah, kui Sa nüüd ise kogu oma kirjutatud loo uuesti ja põhjalikult läbi loeksid, siis leiaksid sealt ka vastused! :wink:

Aga OK, võtame siis koos faktid uuesti üksipulgi läbi :P

1. Sa ostsid eelmisel aastal Saksamaalt tutikana 2004 aasta ratta.

2. Ostmise momendil oli Sul kaks võimalust:
- osta ratas ilma dokumentideta, kuid see-eest väga soodsa hinnaga.
- osta ratas koos dokumentidega, kuid üüratu hinnaga.

3. Sa valisid esimese variandi. Seega said Sa ratta väga soodsalt, kuid ilma dokumentideta.

4. See oli tollel hetkel Sinu otsus.

5. Praegu aga on LOOGISH, et Sa neid dokumente enam kunagi ei saa, sest Sa ei tahtnud ju tookord Saksamaal nende eest maksta.

6. On mega tõenäoline, et kui prooviksid praegu sakslase käest neid dokumente tagantjärgi küsida, siis saadab ta Su kohe kukele. ( Parimal juhul tahab ta Su käest seda vaheraha saada, mis ratta ostmise ajal dokumentidega ja dokumentideta ostuvõimaluse vahe oli. :wink: )
La moto mía – KLX 650 R
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Ega sa muud moodi ei saagi kui maksad tõesti vahe raha sakslasele ja võibolla tal on need dokumendid kuigi ei usu muidu poleks ta dokumentiteta üldse müünud ju tal oli neid endal vaja või ei olnudki neid üldse.

Huvitav kas tookord kui koju tulid siis ükski toll ei tahtnud teada kust ja kuhu sa siis nüüd nii lähed ilma ühegi dokumentita.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Kommionu kirjutas:
YamahaDT kirjutas:
Tervist!

lähed ratta ja ostu-müügilepinguga ARK-i ja nad teevad järelpärimise... Kui ratas pätsatud ei ole, siis saad ARK-ist ~nädala möödudes dokumendid kätte...
oot, kas sa mõtled siin uue ratta ostuga kaasa tulnud pabereid(ilmselt sellised on kuigi ma pole kunagi uut tsiklit-autot ostnud) lisaks ostu-müügi lepingule? Sest kui ratas pole kordagi kuskil arvele võetud, siis vist ei saa ARK midagi kontrollida ja selle ostu-müügi lepingu võib ju suvalise prükkariga teha? :)
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

anna armu mis teema :twisted:
varsti tehakse ehk selline teema ka, et kust kuuma ratast osta saaks (togi) (slap)
Kasutaja avatar

Kommionu

stonefree kirjutas:

oot, kas sa mõtled siin uue ratta ostuga kaasa tulnud pabereid(ilmselt sellised on kuigi ma pole kunagi uut tsiklit-autot ostnud) lisaks ostu-müügi lepingule? Sest kui ratas pole kordagi kuskil arvele võetud, siis vist ei saa ARK midagi kontrollida ja selle ostu-müügi lepingu võib ju suvalise prükkariga teha? :)
ARK teeb järelpärimise päritolumaa (Saksa) registrisse ja tuvastab ratta esmase registreerimise aja + et keegi ratast taga ei otsi...

Teema algataja
YamahaDT

Kuradi idioodid!

See foorum on siin selleks et te aitaksite ja nõustaksite mitte teeksite lahedaid nalju nagu mine saksamaale osta sealt dokid tagantjärele!!!
Siia ma selle teema postitasin eesmärgiga et te kes teate ütlesite kust ma neid tallinas saaksin teha endale, et ks on olemas kuskil mingi vnd või keegi sest ARK´is saateti lihtsalt pikalt!!
Kasutaja avatar

Kommionu

YamahaDT kirjutas:
Kuradi idioodid!

kes teate ütlesite kust ma neid tallinas saaksin teha endale,
idioodid jahh...

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

issanda loomaaed on imeline :twisted:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Kui siin keegi idioot on, siis oled see sina ise!
Teema lukku, nõuandeid on ka piisavalt antud, sinu probleem kui aru ei saa või tegutseda ei oska.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Suletud

Mine “Mootorratastest üldiselt”