Kust saada dokumente Ktm exc 125´ele??
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kust saada dokumente Ktm exc 125´ele??
Tervist!
Mul on selline probleem et eelmine aasta sain ostetud saksast tutikana 2004 aasta ratas, aga ilma mingisuguste dokumentiteta (hinna vahe oli üüratu).
Sõitsin sellega krossi hooaeg ja nüüd tekkis probleem kui läksin pärnusse regristrisse tsilklit võtma. Tuled ja värgid olid küll peal aga arvati et oli varastatud kuna polnud dokumente!!!!
KUST MA SAAKSIN NEED VAJALIKUD DOKUMENDID???
Mul on selline probleem et eelmine aasta sain ostetud saksast tutikana 2004 aasta ratas, aga ilma mingisuguste dokumentiteta (hinna vahe oli üüratu).
Sõitsin sellega krossi hooaeg ja nüüd tekkis probleem kui läksin pärnusse regristrisse tsilklit võtma. Tuled ja värgid olid küll peal aga arvati et oli varastatud kuna polnud dokumente!!!!
Re: Kust saada dokumente Ktm exc 125´ele??
lähed ratta ja ostu-müügilepinguga ARK-i ja nad teevad järelpärimise... Kui ratas pätsatud ei ole, siis saad ARK-ist ~nädala möödudes dokumendid kätte... Kui aga pätsatud, siis ilmselt saad sinises vormis mehikestelt vitsa ja kumminuuti.....YamahaDT kirjutas:Tervist!
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
Teema algataja
-
-
...mnjah, kui Sa nüüd ise kogu oma kirjutatud loo uuesti ja põhjalikult läbi loeksid, siis leiaksid sealt ka vastused!YamahaDT kirjutas:Tervist!

Aga OK, võtame siis koos faktid uuesti üksipulgi läbi

1. Sa ostsid eelmisel aastal Saksamaalt tutikana 2004 aasta ratta.
2. Ostmise momendil oli Sul kaks võimalust:
- osta ratas ilma dokumentideta, kuid see-eest väga soodsa hinnaga.
- osta ratas koos dokumentidega, kuid üüratu hinnaga.
3. Sa valisid esimese variandi. Seega said Sa ratta väga soodsalt, kuid ilma dokumentideta.
4. See oli tollel hetkel Sinu otsus.
5. Praegu aga on LOOGISH, et Sa neid dokumente enam kunagi ei saa, sest Sa ei tahtnud ju tookord Saksamaal nende eest maksta.
6. On mega tõenäoline, et kui prooviksid praegu sakslase käest neid dokumente tagantjärgi küsida, siis saadab ta Su kohe kukele. ( Parimal juhul tahab ta Su käest seda vaheraha saada, mis ratta ostmise ajal dokumentidega ja dokumentideta ostuvõimaluse vahe oli.

La moto mía – KLX 650 R
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Ega sa muud moodi ei saagi kui maksad tõesti vahe raha sakslasele ja võibolla tal on need dokumendid kuigi ei usu muidu poleks ta dokumentiteta üldse müünud ju tal oli neid endal vaja või ei olnudki neid üldse.
Huvitav kas tookord kui koju tulid siis ükski toll ei tahtnud teada kust ja kuhu sa siis nüüd nii lähed ilma ühegi dokumentita.
Huvitav kas tookord kui koju tulid siis ükski toll ei tahtnud teada kust ja kuhu sa siis nüüd nii lähed ilma ühegi dokumentita.
oot, kas sa mõtled siin uue ratta ostuga kaasa tulnud pabereid(ilmselt sellised on kuigi ma pole kunagi uut tsiklit-autot ostnud) lisaks ostu-müügi lepingule? Sest kui ratas pole kordagi kuskil arvele võetud, siis vist ei saa ARK midagi kontrollida ja selle ostu-müügi lepingu võib ju suvalise prükkariga teha?Kommionu kirjutas:lähed ratta ja ostu-müügilepinguga ARK-i ja nad teevad järelpärimise... Kui ratas pätsatud ei ole, siis saad ARK-ist ~nädala möödudes dokumendid kätte...YamahaDT kirjutas:Tervist!

ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

ARK teeb järelpärimise päritolumaa (Saksa) registrisse ja tuvastab ratta esmase registreerimise aja + et keegi ratast taga ei otsi...stonefree kirjutas:
oot, kas sa mõtled siin uue ratta ostuga kaasa tulnud pabereid(ilmselt sellised on kuigi ma pole kunagi uut tsiklit-autot ostnud) lisaks ostu-müügi lepingule? Sest kui ratas pole kordagi kuskil arvele võetud, siis vist ei saa ARK midagi kontrollida ja selle ostu-müügi lepingu võib ju suvalise prükkariga teha?
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
Teema algataja
Kuradi idioodid!
See foorum on siin selleks et te aitaksite ja nõustaksite mitte teeksite lahedaid nalju nagu mine saksamaale osta sealt dokid tagantjärele!!!
Siia ma selle teema postitasin eesmärgiga et te kes teate ütlesite kust ma neid tallinas saaksin teha endale, et ks on olemas kuskil mingi vnd või keegi sest ARK´is saateti lihtsalt pikalt!!
See foorum on siin selleks et te aitaksite ja nõustaksite mitte teeksite lahedaid nalju nagu mine saksamaale osta sealt dokid tagantjärele!!!
Siia ma selle teema postitasin eesmärgiga et te kes teate ütlesite kust ma neid tallinas saaksin teha endale, et ks on olemas kuskil mingi vnd või keegi sest ARK´is saateti lihtsalt pikalt!!