Rolleri lubade tegemine rakveres ja muu sellega seonduv
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2 ... c&start=20
Kle all4uan4. Loe palun seda teemat ja minu postitust selles teemas.
Murran käeluud... Oled ikka tainas... Kallis rullnokk!!! Sina ei ole seadus ja sina ei tee seaduseid ja sina ei valva nende järgi. Selleks on Politsei. Ja kui näed kuskil rikkumist on sinu KODANIKUKOHUS sellest Politseid teavitada ja punkt. Sellest hetkest, kui sa võtad kohtumõistmise enda kätte, oled samuti seaduserikkuja.
Täielik offtopic tuli nüüd, kui moded tahavad kustutagu ilusti ära, sest läheb nagunii fleimiks aga ma lihtsalt pidin oma seisukoha välja ütlema.
Kle all4uan4. Loe palun seda teemat ja minu postitust selles teemas.
Murran käeluud... Oled ikka tainas... Kallis rullnokk!!! Sina ei ole seadus ja sina ei tee seaduseid ja sina ei valva nende järgi. Selleks on Politsei. Ja kui näed kuskil rikkumist on sinu KODANIKUKOHUS sellest Politseid teavitada ja punkt. Sellest hetkest, kui sa võtad kohtumõistmise enda kätte, oled samuti seaduserikkuja.
Täielik offtopic tuli nüüd, kui moded tahavad kustutagu ilusti ära, sest läheb nagunii fleimiks aga ma lihtsalt pidin oma seisukoha välja ütlema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.