Biker.ee kleepsud
Moderaator: Moded
Biker.ee kleepsud
Sooviks infot biker.ee kleepsude kohta hind müük ja kättesaamine. Ja kas neid kleepse on ka musti või ainult valged? 

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Minupoolne pisike ettepanek siteownerile - eelnevate klepsude tirazeerimise ja jagamise käigus toimunud äksidentide ja suure üksteisesõimamise ja süüdistamise vältimiseks lõpetada foorumi sümboolikaga kleebiste vaba tirazeerimine ja saatmine ning need oleksid saadaval vaid biker.ee ametlikel üritustel ja personaalselt. Samuti kõige eelnevalt toimuva valguses on minupoolne soovitus lõpetada igasugune foorumi sümboolika vabajagamine rolleristidele ja mopeedimeestele - kas iga reklaam on ikka hea reklaam ja kas kõik tahavad näidata ennast samasse "vennaskonda" kuuluvaks ja kas seda foorumit tõsiseltvetavaks kohaks peetakse, kui igal suvalisel neoontulede ja ledidega laste mänguasjal või pintsliga värvitud deltal need kirjad uhkelt peal on.
P.S see ei ole suunatud kellegi isiku vastu vaid lihtsalt üldine aruteluteema.
P.S see ei ole suunatud kellegi isiku vastu vaid lihtsalt üldine aruteluteema.
hälvik
Aga mis on siis rollerimeestel viga ?
Ma huvi pärast küsin lihtsalt, mis meie, kes foorumi kasutajad ei tohigi siis kleepse kanda masinal ?
See ,et osad teevad avariisid ja pole kvalifitseeritud sõitmiseks ei tohi sellist üldmuljet jätta ja mille järgi hakkad otsustama kes sobib ja kes mitte ?
Sama võib ju siis mootorratturitega teha, kui sõidad maanteel 150km/h ja tunnistad siis kraabime biker.ee kleepsu maha kohe...
Ma huvi pärast küsin lihtsalt, mis meie, kes foorumi kasutajad ei tohigi siis kleepse kanda masinal ?
See ,et osad teevad avariisid ja pole kvalifitseeritud sõitmiseks ei tohi sellist üldmuljet jätta ja mille järgi hakkad otsustama kes sobib ja kes mitte ?
Sama võib ju siis mootorratturitega teha, kui sõidad maanteel 150km/h ja tunnistad siis kraabime biker.ee kleepsu maha kohe...

Täiesti sama arvamus ka minu poolt.oldmoped kirjutas:Minupoolne pisike ettepanek siteownerile - eelnevate klepsude tirazeerimise ja jagamise käigus toimunud äksidentide ja suure üksteisesõimamise ja süüdistamise vältimiseks lõpetada foorumi sümboolikaga kleebiste vaba tirazeerimine ja saatmine ning need oleksid saadaval vaid biker.ee ametlikel üritustel ja personaalselt. Samuti kõige eelnevalt toimuva valguses on minupoolne soovitus lõpetada igasugune foorumi sümboolika vabajagamine rolleristidele ja mopeedimeestele - kas iga reklaam on ikka hea reklaam ja kas kõik tahavad näidata ennast samasse "vennaskonda" kuuluvaks ja kas seda foorumit tõsiseltvetavaks kohaks peetakse, kui igal suvalisel neoontulede ja ledidega laste mänguasjal või pintsliga värvitud deltal need kirjad uhkelt peal on.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Seletan enda mõttekäiku siis natukene täpsemalt - mul ei ole midagi nende sõidukite vastu, kui hoolikalt mu eelmist postitust lugeda - minu ettepanek oli tingitud just sellest, et osad inimesed ei ole piisavalt inteligentsed, et ajada asju omaette ja rahulikult probleemidele lahendusi otsida... vaid kukuti foorumis klepsude viibimise pärast sinu isiku kallal karjuma, sind petiseks nimetama, millegipärst hakkas osadele inimestel su isa endine ametikoht hammaste vahele jne jne. Sellepärast ma tegingi ettepaneku, et klepse mitte suvaliselt rohkem ja vabalt tirazeerida ja postiga saata vaid neid saab vaid personaalselt ja biker.ee üritustel.shadows kirjutas:Aga mis on siis rollerimeestel viga ?
See oli suuantud rolleriseltskonna vastu just sellepärast, et kogu intsidendi põhjustajad ja karjujad olid vaid selle foorumiosa liikmed...
hälvik
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Meeldetuletuseks ja kui keegi pole lugenud, panen siia saidiomaniku jutu...
[quote="Motopaks"]TÄHELEPANU!!!
juhin tähelepanu asjaolule, et biker.ee kleepekatega ringi sõites peate tavaliikluses normaalselt sõitma. See tähendab seda, et kõik kes nende kleepekatega ringi sõidavad kujundavad Biker.ee mainet just oma liiklemisega. Kleepekas liikuril kaotab teilt selle anonüümsuse mida liikluses läbustamisega nautida saite. Antud teade kehtib kõigile kes biker.ee kirjaga ringi sõidavad. Teist oleneb selle koha maine mille "rullnokastumisest" ei ole ei mina ega arvatavasti ka kõik selle foorumi kasutajad huvitatud. Kui liikluses nõmetsejaid nägema juhtun siis tulen ja tõmban kleepeka maha( nõmetse siis edasi nii, et foorumi mainet ei kahjusta) .... nii teevad ka teised moded ja loodetavasti ka teised südametunnistusega kasutajad.
viisakat liiklemist
[quote="Motopaks"]TÄHELEPANU!!!
juhin tähelepanu asjaolule, et biker.ee kleepekatega ringi sõites peate tavaliikluses normaalselt sõitma. See tähendab seda, et kõik kes nende kleepekatega ringi sõidavad kujundavad Biker.ee mainet just oma liiklemisega. Kleepekas liikuril kaotab teilt selle anonüümsuse mida liikluses läbustamisega nautida saite. Antud teade kehtib kõigile kes biker.ee kirjaga ringi sõidavad. Teist oleneb selle koha maine mille "rullnokastumisest" ei ole ei mina ega arvatavasti ka kõik selle foorumi kasutajad huvitatud. Kui liikluses nõmetsejaid nägema juhtun siis tulen ja tõmban kleepeka maha( nõmetse siis edasi nii, et foorumi mainet ei kahjusta) .... nii teevad ka teised moded ja loodetavasti ka teised südametunnistusega kasutajad.
viisakat liiklemist

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.