Ringrada harrastajatele 7-8.sept ehk HOOAJALE PUNKT!!!

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Benny kirjutas:
Oi stonefree... Sina oled üks suur põhjus miks ma siia lk-le ennast registreerisi
gr8 :P
küsime siis sinult kui haritud sa oled, kulla mees meile minule on koolis juba algus aastatel õpetatud, et oma asjad tuleb korralikult kokku panna ja veel enam hoida teiste asju korralikumalt kui enda omasid.
Vat siin tuleb küll tunnistada, et põhikoolis ja keskas ma ei õppinud peaaegu, et mitte midagi, viilisin nii kuidas võimalik :D Ja tööõpetuse tundi mul praktiliselt ei olnudki ...
Asju hoian kehvasti, tunnistan üles aga teiste asju alati paremini kui enda omi. Ja kui midagi ära rikun siis alati valmis kompenseerima.
Veel üks sinu tarkuse sähvatus sinu enda suust..... Sa poiss ei tee isegi YamahaR6 ja Suzuki GSX-R600l vahet...
Täitsa võimalik, et kui rinkagondlid jms stuff peal siis kaugelt vaadates ajan segamini, võhik nagu ma olen ..
Teeme nii et sa ei pane enam kunagi tarka ja ei loobi porilompi teiste asju. :twisted:

Vat seda esimest ei saa lubada, sest targaks ei saada üleöö, eks ma tasapisi õpin. :P

Porilompi pole teiste asju visanud, kui seda moblalaadijat mõtled, siis see jäi sinna telgi alla, sest mõtlesin et keegi nagunii veel kasutab seda ja loiku seal tol hetkel veel minu mäletamist mööda ei olnud, eks oli parajalt tõmblemist kah :?
Võibolla teeks nii, et (nagu ma juba seal samas pakkusin) annan oma laadija asemele ja mehed ei nuta enam? Paar õlut võin ka välja veel teha ;) Ja ära muretse, ei laena ma sult rohkem midagi.

Stonefree -- loll kui lauajalg :mrgreen:
Viimati muutis stonefree, 13 Sept 2006, 14:09, muudetud 1 kord kokku.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

Mine “Kiirendus ja rinka”