lihtsalt ei liigu enam edais normaalselt
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
lihtsalt ei liigu enam edais normaalselt
et siis selline probleem et ennem kui rolleri ostsin l2ks 90km/h v2lja nyyd ainult 75 ja kahekesi 70 vahetatud on rullid ja survevedru aga juba enne vahetust ei liikunud karpa ka puhastatud ja 6hufilter ka ja ma ei kujuta ette miks ei l2he s6idan kolmveerand v6i isegi v2hem gaasiga 75km/h kui juurde vajutan siis nagu miski takistaks edasi minna peale 75-te ma lihtsalt ei kujuta ette milles kysimus ta lihtsalt ykshetk ei l2inud enam 90 laksust hommikul panin rolleri t88le ja ainult 75 minul on m6istus otsas rolleriks on Malaguti Firefox F15 polini silindri ja kolviga
-
- Tsikkel: -
-
Teema algataja
-
Teema algataja
no kylmalt l2heb suht saastalt el.starterist mitte mingil juhul:S aga kick starterist paari l88giga ja uue silindri ja kolviga kusagil 3000-5000 s8idetud ma ei kujuta ette milles asi ykskord s6itsin l2ks 90 ilusti siis suretasin v2lja ja j2rgmine kord kui t88le panin siis aint 75 2kki asi siduris vms sidurivedrud 2ra v2sinud v6 mida iganes t6esti mul on m6istus totaalselt null loodan t6esti et keegi oskab aidata ...
Siis enam kui 100% kindel,et kolb on oma aja ära elanud.Caine kirjutas:no kylmalt l2heb suht saastalt el.starterist mitte mingil juhul:S aga kick starterist paari l88giga ja uue silindri ja kolviga kusagil 3000-5000 s8idetud ma ei kujuta ette milles asi ykskord s6itsin l2ks 90 ilusti siis suretasin v2lja ja j2rgmine kord kui t88le panin siis aint 75 2kki asi siduris vms sidurivedrud 2ra v2sinud v6 mida iganes t6esti mul on m6istus totaalselt null loodan t6esti et keegi oskab aidata ...
Mudakoll
-
Teema algataja
Kui VÄGA rahulik sõitja siis miks mitte, 90km/h ei pea kolb kaua vastukerdo kirjutas:kui ta on kolvi ja silindriga ainult 3000-5000km sõitnud siis ju ei ole nad oma aja ära elanud... mul oli endal kolb ja silinder mis oli 18000 sõitnud... ja uue silindri ja kolviga nyyd juba 4000km ära sõitnud...
Mudakoll
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ostsid kasutatult või uuena?kerdo kirjutas:no ei saa öelda et sõidan rahulikult... 70-ga sõidan koguaeg... aga las ta võtav lahti ja vaatab mis need kolb ja kolvirõngad teevad... nii saab kõige paremini ju teada
TO:caine
Ramos maksab uus kolb, koos kolvirõngastega, sõrme ja stopperitega ainult 450kr Kas ka kohapeal on olemas ei oska ütelda, sest iga kolb erineb nii kõrguselt, sõrme läbimõõdust, akende suurusest ja arvust, läbimõõdust ja kolvirõngaste asetusest.
Viimati muutis mca15, 12 Sept 2006, 23:52, muudetud 1 kord kokku.
Mudakoll
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
quote="kerdo"]kerdo kirjutas:mina juba silindri ja remontkolviga sõitnud yle 4000km ja sõidab hästisimp kirjutas:sina
et kas aitas/ei aidanud jne
Viga oli selles et Kolb oli omadega õhtal ja siis üks Kolvirõngas oli pooleks ...
ja kolb oli ka kuidagi kahtlane

Aga hetkel seisab garaažis ja ootab kolbi ning silindrit

Kas ikka sõidab hästi? Miks hämad? Kusjuures selle minu poolt siia toodud viite oled postitanud varem, kui selle mis siin teemas.
-
Teema algataja
muide selline asi oli siis t2na et ei liigu yldse peaaegu edasi selline h22l nagu sumpa laseks t2iega l2bi pl8rises aga akki silindri vahel tuleb kuna sumpa on v2ga heas korras ja korralikult kinni ja terve ka 2kki sellep2rast ei l2inud ka 90 km/h kuna silindri tihend nt l2bi vms kiirendus oli ennem norm kas kui kolb l2heb l2bi siis ka kiirendus sitem kuna mul l2heb 70-75 max ja siis ei liiigu enam ja t2na jah siis see h22le jama ja j6ud oli hoopis l2nnu:S
-
Teema algataja
Kas ikka sõidab hästi? Miks hämad? Kusjuures selle minu poolt siia toodud viite oled postitanud varem, kui selle mis siin teemas.[/quote]holma kirjutas:quote="kerdo"]kerdo kirjutas:mina juba silindri ja remontkolviga sõitnud yle 4000km ja sõidab hästisimp kirjutas:sina
et kas aitas/ei aidanud jne
Viga oli selles et Kolb oli omadega õhtal ja siis üks Kolvirõngas oli pooleks ...
ja kolb oli ka kuidagi kahtlane![]()
Aga hetkel seisab garaažis ja ootab kolbi ning silindrit
See oli mu sõbra roller millel nii juhtus

-
Teema algataja
ei no kui kolb oleks 6htal siis ei oleks ka minekut ju aga minek on jumala normaalne ma ei kujuta ette misasja t2na s6itsin koolist koju j2rsku hakkas natuke rohkem l8risema ja j6ud kadus vabsee 2ra ma arvasin et sumpsiga midagi lahti siuke tunne nagu sumpsi poleks all aga sumps on ll ja totaalselt terve ka veel:S ma ei saa aru milles kysimus:S
-
Hea, et ma aru sain!Caine kirjutas:ei no kui kolb oleks 6htal siis ei oleks ka minekut ju aga minek on jumala normaalne ma ei kujuta ette misasja t2na s6itsin koolist koju j2rsku hakkas natuke rohkem l8risema ja j6ud kadus vabsee 2ra ma arvasin et sumpsiga midagi lahti siuke tunne nagu sumpsi poleks all aga sumps on ll ja totaalselt terve ka veel:S ma ei saa aru milles kysimus:S
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.