Ringrada harrastajatele 7-8.sept ehk HOOAJALE PUNKT!!!
no kui sa seda tõsiselt võtsid siis ma ei tea ...Inz001 kirjutas:vaat kulla mees uuri lähemalt kõikide sõitude(trenn, kvalifikatsioon,võistlus) ringiaegu ja tutvu mis sinu kiireim ring oli ja mis Nigga kiireim ring oli.
stonefree kirjutas:see oli hea link, äitäh manager. Kuradi hea oli protokollist näha, et olin Niggast ees, mis sest et ainult tänu vihmale
Ja juttude järgi paneb stonefree ja veel mõned kõigile meile minule, Niggale, Managerile, Suzumenile jne nii rinkal kui kiirendustel täie pasaga põide.
Kle kas Sa oled vahepeal kuskilt kõrgelt alla kukkunud või oled koguaeg selline olnud? Nigga sõidab praegu kiiremini kui ma 2-3 aastat harjutades sama tsikliga sõidaks. Mina alles alustasin kevadel sõitmist. Nigga oleks mulle lõdvalt ringiga kuiva ilmaga ära teinud (või kui tal oleks vihmakummid all olnud).
Manageriga me ei ole ammu koos sõitnud aga ma olen ka talle ütelnud, et ma ei oleks ilmselt nii hästi sõitnud (isegi sama tsikliga) kui ta sõitis eelmisel harrastajate sõidul. Arvan ta sõidab must momendil kiiremini.
No ma ei tea, ei oska kohe enam midagi kommenteerida, et kust sellised lollid jutud üldse tulevad, et mina arvan jne?
Viimati muutis stonefree, 11 Sept 2006, 22:45, muudetud 1 kord kokku.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole