8 SEPTEMBRIL TARTUS KELL 18.00 ZEPPELINI PARKLAS
Moderaator: Moded
-
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Pakun, et tegemist oli selle üritusega. http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... ht=#159363KubsiK kirjutas:arvata on jh, oli ainult venemasinatele ve? nuh vanematele?
Juhtusin riiamäel nägema neid tänaseid põristajaid. Mingi ilus vaatepilt see küll polnud. Oldi kolme- neljakesi kõrvuti ühel/pooleteisel sõidurajal, sõeluti ühest äärest teise, kahe sõiduraja vahelt jne. Justkui selline "trügimis" tunne tekkis, ala kes ikka teistest ettepoole saaks. Suunatuld ei näidanud vägagi paljud.
-
Teema algataja
Reedestele põristajatele:
Äkki te oleks vähemalt seaduse poolelt sõnakuulelikud ja viisakad juhid kokkutulekutel. Kuradi ossikari sõitis üle turusilla mitmeid kordi ja tegelikult see on häiriv et sedasi seadust rikutakse. Või on tõesti ainus lahednus anda politseile igast kokkutulekust teada et nad patrulliks sellistes kohtades?
Äkki te oleks vähemalt seaduse poolelt sõnakuulelikud ja viisakad juhid kokkutulekutel. Kuradi ossikari sõitis üle turusilla mitmeid kordi ja tegelikult see on häiriv et sedasi seadust rikutakse. Või on tõesti ainus lahednus anda politseile igast kokkutulekust teada et nad patrulliks sellistes kohtades?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
omab ikka küll..ma ei sõida jalakäijate sildadel...holma kirjutas:No see ei oma nüüd küll enam mingit tähtsust kas olid või mitte.dressar18 kirjutas:kas mina olin kokkutulekul we..mrhull kirjutas:noh muud polegi kui, et sa oled idioot noh, sinu pärast on maailmas üks loll rohkem, kes ohustab oma naiivsuse tõttu teiste elu.
aga see pole ju teiste asi kes kus sõidab...kiirust ületavad ju kõik

-
kui ma nüüd väga hästi meenutan, siis ei sõitnud me üle jalakäijate silla, rääkige mida tahate, koguaeg sõitsime autode taga. nii et kas oled pime, või nägid mingit 4 rolleriga punti seal sõitmas, ja arvasid et see on kokkutulek.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
Teema algataja
-
see on tõsi .. 8 sept me ei olnud selle silla ligidalgi.. !!!speed fighter kirjutas:kui ma nüüd väga hästi meenutan, siis ei sõitnud me üle jalakäijate silla, rääkige mida tahate, koguaeg sõitsime autode taga. nii et kas oled pime, või nägid mingit 4 rolleriga punti seal sõitmas, ja arvasid et see on kokkutulek.

S¤Ã¤Ã¤S¤E
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
[quote="Enemy Territory [ COD ]"
see on tõsi .. 8 sept me ei olnud selle silla ligidalgi.. !!!
ja olime autoteedel. vot .
[/quote]
see on tõsi .. 8 sept me ei olnud selle silla ligidalgi.. !!!

Olite siis need ´tublid´ sõitjad või?olli kirjutas:Juhtusin riiamäel nägema neid tänaseid põristajaid. Mingi ilus vaatepilt see küll polnud. Oldi kolme- neljakesi kõrvuti ühel/pooleteisel sõidurajal, sõeluti ühest äärest teise, kahe sõiduraja vahelt jne. Justkui selline "trügimis" tunne tekkis, ala kes ikka teistest ettepoole saaks. Suunatuld ei näidanud vägagi paljud.
-
-
Täiesti tavaline kokkutulek,aga täiesti normaalne oli,tore oli raadile sõita ja üldse juttu puhuda teistega.
Mingitest jalakäijate sildadest üle ei sõidetud kiirus oli maksimaalselt grupis 55kmh.Suunatulesid näidati.Lühidalt kõik olid suhteliselt viisakad.Ei ole vaja hakata osadel kasutajatel ette kujutama asja halvast küljest,kui ennast kohal ei olnud.
ja kasutaja Olli,te räägite,et me sõitsime Riia mäest väga eba eeskujulikult ülesse...? Seal oli kõik seadusega kooskõlas.Parem mõelge sellele,et mis kiirusega te suhteliselt tihti Tartu linnas sõidate ja siis tulge alles siin kedagi kommenteerima,kui ise ei tea,kuidas asjad olid.
ps. ma ei mõtle mitte midagi halvasti,vaid lihtsalt mainin,et ei ole mõtet jama ajada.
Ja veelkord tore üritus oli.
Mingitest jalakäijate sildadest üle ei sõidetud kiirus oli maksimaalselt grupis 55kmh.Suunatulesid näidati.Lühidalt kõik olid suhteliselt viisakad.Ei ole vaja hakata osadel kasutajatel ette kujutama asja halvast küljest,kui ennast kohal ei olnud.
ja kasutaja Olli,te räägite,et me sõitsime Riia mäest väga eba eeskujulikult ülesse...? Seal oli kõik seadusega kooskõlas.Parem mõelge sellele,et mis kiirusega te suhteliselt tihti Tartu linnas sõidate ja siis tulge alles siin kedagi kommenteerima,kui ise ei tea,kuidas asjad olid.
ps. ma ei mõtle mitte midagi halvasti,vaid lihtsalt mainin,et ei ole mõtet jama ajada.
Viimati muutis SFX, 10 Sept 2006, 11:50, muudetud 1 kord kokku.
30cccmine Yamaha Aerox
-
Täpsustan siis, et nägin teid riiamäe alumise bussipeatuse ees, parasjagu kui te turu tänavalt vasakpööret tegite. Suunda ei näinud ma paljudel, kuid OK, see on ka mõneti arusaadav, kustutati pöörde ajal ära vms. Bussipeatuse ees oli parempoolne rada suhteliselt tühi ja kui suurem punt liikles vasakul, siis mitmed käisid päris mitu korda kahe raja vahelt kordagi suunda näitamata. See, et kolmekesi ÜHEL rajal kõrvuti oldi, oli terve pundi piires nii, vähemalt mingil hetkel. Jõhker trügimine käis kõrvalt vaadates üldse, oldi külgepidi koos ja esirattaga teise tagatules kinni.SFX kirjutas:ja kasutaja Olli,te räägite,et me sõitsime Riia mäest väga eba eeskujulikult ülesse...? Seal oli kõik seadusega kooskõlas.Parem mõelge sellele,et mis kiirusega te suhteliselt tihti Tartu linnas sõidate ja siis tulge alles siin kedagi kommenteerima,kui ise ei tea,kuidas asjad olid.
Ja mis minu liiklemis kiirus siia puutub? See, et mul on väheke võimsam pill, kui enamus rollusid, ei tähenda veel küll seda, et ma kiirust ületaksin.
PS. Mul pole midagi taoliste ürituste vastu. Tore, et ühiste huvidega inimesed kokku saavad ja pirogovil joomise asemel end väheke tuulutavad. Aga arvestage sellega, et seni, kuni kasvõi ainult üks teie seast liikluses huligaanitseb, rikub see terve pundi maine ära.
-
Teema algataja
OK vabandan vb tõesti ei toimunud see üle jalakäijate silla sõitmine kokkutuleku käigus. aga punt rolleriste liikus üle turusilla kas kokkutuleku ajal teistele järgi või peale kokkutulekut. See noomitus mu algses postituses oli suunatud neile.SFX kirjutas:Täiesti tavaline kokkutulek,aga täiesti normaalne oli,tore oli raadile sõita ja üldse juttu puhuda teistega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.