Biker.ee kleepsud
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Seletan enda mõttekäiku siis natukene täpsemalt - mul ei ole midagi nende sõidukite vastu, kui hoolikalt mu eelmist postitust lugeda - minu ettepanek oli tingitud just sellest, et osad inimesed ei ole piisavalt inteligentsed, et ajada asju omaette ja rahulikult probleemidele lahendusi otsida... vaid kukuti foorumis klepsude viibimise pärast sinu isiku kallal karjuma, sind petiseks nimetama, millegipärst hakkas osadele inimestel su isa endine ametikoht hammaste vahele jne jne. Sellepärast ma tegingi ettepaneku, et klepse mitte suvaliselt rohkem ja vabalt tirazeerida ja postiga saata vaid neid saab vaid personaalselt ja biker.ee üritustel.shadows kirjutas:Aga mis on siis rollerimeestel viga ?
Ma huvi pärast küsin lihtsalt, mis meie, kes foorumi kasutajad ei tohigi siis kleepse kanda masinal ?
See oli suuantud rolleriseltskonna vastu just sellepärast, et kogu intsidendi põhjustajad ja karjujad olid vaid selle foorumiosa liikmed...
hälvik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.