Ringrada harrastajatele 7-8.sept ehk HOOAJALE PUNKT!!!

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

korke kirjutas:
Korke tsiklid olid valmis aga klafikatsioonile läksin poole sõidu pealt tänu härra stonefreele kes vahetas oma esi rehvi peagu tund aega sittudes minul rehvivahetuse ära :wack: Ja kui üks pisike poiss proovis teda aidata kuna mul s*** kees stonefree peale siis hakkas kohe stonefree tarka panema ning edasi ajuvabasi ebaloogilisi liigutusi tegema. POHHUI ,et see põnn oskas rehvivahetada kordades paremini kui stonefree.

Aga tänud sellele pisikesele poisile kes aitas mul kiirelt rehvid ära vahetada ning tänu kellele ma üldse jõudsin klafikatsiooni sõidule, ''CarPC'' kasutajale kes laenas mulle enda tsikli paagi korki ja loomulikult kommikale kellelt me saime piduri sadulad.

korke, mis sul selle "klarifikatsiooni" siis seekord ära sittus, kas mina või siis tasakaalustamata veljed? Või hoopis vedrustus? ;) Või said oma alla minutilise aja ikka kätte? Sina said vähemalt 4-5 ringi tehtud ja sellest peaks piisama ajasõiduks ;)

Muide ma poleks ise rehvivahetust ette võtnudki vaid lasknud tegijatel raha eest ära teha. Sest teadsin, et esimene kord võtab aega ja võttiski, eriti kuna üks tige päkapikk koguaeg mu ümber tiirutas ja närvi püüdis ajada :evil: :mrgreen:
Eks peab pukid jms tööriistad endal olemas olema, siis pole jama. Ilma esipukita ei saanud me ka 417-ga kahekesi velje poldi mutrit paika. Siinkohal tänud 417-le abi eest (w)
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

Mine “Kiirendus ja rinka”