Üle 50 ei saa! :/

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
AsiOnAeroxis

Üle 50 ei saa! :/

Lugemata postitus Postitas AsiOnAeroxis »

Tere. Tegemist on 4 kuu vanuse Yamaha Aeroxiga. Just eile sai pealepandud Athena Sporting. Tihend jne. oli kõik korras. Okei, see selleks, siis kui sõitsin koju ei saanud üle 50 mitte kuidagi. Kuna tegu oli vihmase ilmaga siis ei hakkanud ringi pöörama olles poolel teel. Mõtlesin kohe: Segu. Jõudin koju, putitasin segu nii siia kui sinna ei midagi. Siis mõtlesin Düüs. Siis sain aru, et see see ka ei saa olla, sest ennem oli asi korras. Seega jõudsin järeldusele: Rullid äkki? Rullid on stock, vist 3.2 kui ei eksi. Uusi kaasa ei saanud. Äkki on viga õhufiltris mis võis vett saada :)?

Aga enivei, aidake :D

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

Äkki on piirajad peale:P

Teema algataja
inter

Lugemata postitus Postitas inter »

stock rullid 3.2? :shock: ....
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

...

Lugemata postitus Postitas LähmeSõidame »

sissesõit äkki?
RS 125
Kasutaja avatar

Taurivi

Lugemata postitus Postitas Taurivi »

Äkki on sumpas piiraja?

Teema algataja
AsiOnAeroxis

Minu viga! Rullid on stockis hoopis 5.8 vms. Ateenas ei ole sul sumpas piirajat ju :D Sissesõit? Ei usu :/.

Teema algataja
rollufriik

Lugemata postitus Postitas rollufriik »

ah sa oledgi see lammas rocca al mare koolist , kes ei tea rolleritest mittemidagi.
Sportsumpas ON piiraja , see tuleb ära viilida vms . Nii et asu tööle ;)
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

sumpa leegitoru otsas võib olla koonuse kujuline jupp, mis teeb leegitori väiksemaks. See tuleb seal eemaldada ja siis läheb roller palju paremini edasi sest gaasid pääsevad paremini välja. Mina sain endal selle nii eemaldatud et lükkasin sinna ühe metall pulga sisse(enamvähem selle augu suurune) ja väänasin selle juppi keevitusest lahti, siis viilisin selle keevitue punkti veits maha ja koonus tuli välja.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

Teema algataja
AsiOnAeroxis

rollufriik kirjutas:
ah sa oledgi see lammas rocca al mare koolist , kes ei tea rolleritest mittemidagi.
Sportsumpas ON piiraja , see tuleb ära viilida vms . Nii et asu tööle ;)
Vaata mina olen selline lammas kes lammutas terve rolleri lahti ja siis sain aru, et keegi smartääs oli karbussi üleöö naabrilt pihta pannud. :D. Okei, sellised me võime kõik purjuspäis olla.

Ei tahaks hakkata lammutama suvaliselt. Siiski vist tean millest jutt käib. Aga selline variant välistati. Yamahast öeldi, et kui ma sellise asja lahti võtan, siis ma olen jube tark, sest seda seal lihtsalt EI SAA OLLA!

Ja kui rääkida sellest kes kui lammas on siis avasta õigekiri :)

KrossiHimuline
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas KrossiHimuline »

See ei puuduta küll otseselt teemat aga 2 taktiline töötab paremini niiske ilmaga... :P
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

muideks liigub jah 2 taktiline vihmase ilmaga paremini aga muidu kõik teised piirajad oled eemaldanud selle 4 kuu jooksul?
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Sumpa leegitoru ees väljalaske ees on koonuse kujuline piiraja mille pead eemaldama, see piirab ikka Si***s muide :wink:
Suzuki Katana Lc

stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

Jälle kasutja kehkenpüks näitab kui lammas ta ikka on :twisted:
Kui sa ostsid tutika sumpa siis leegitoru otsa ümber mässitud peaks olema punane kleeps kirjadega et kui eemaldada leegitoru otsast piiraja siis pole see sumpa enam legaalne ega kuulu garantii alla,see on seal kirjas vähemalt 5 keeles,leovincel oli vähemalt!
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

jamh kõigil peaks olema

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

Ühel Giannelli sumpsil oli seib 2-e keevituspunktiga leegitoru otsas. Väänasin kruvikeerajaga selle sealt otsast ära ja hakkaski korralikult tööle. Huvipärast proovisin koos selle seibiga ka..ei saand öieti kohalt äragi. :D
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

To Stage 6: Vaata aga kui sa ei eemalda seda siis ei saa sa wist kunagi soovitud tulemust. :?
Ütlesin midagi valsesti?!
ei tea ei usu eriti :?
Lihtsam oleks siis ju stock sumpa alla jätta või mis?!
Suzuki Katana Lc

Teema algataja
Aerox

Lugemata postitus Postitas Aerox »

aerox ainuke viga on see ,et küünal asub põhja all ja sinna läheb vesi nii kergesti ...ja kui vesi küünla vahele läheb siis hakkab turtsuma.Aga sinu probleem võib selles olla ,et sul on piiraja peal sumpas....see ainuke asi mis tal võib olla sest nagu kui sa ütled ainult 4 kuud vana siis selle ajaga ei tohiks küll tal midagi juhtuda.

Teema algataja
prkpets

Lugemata postitus Postitas prkpets »

daaa. mine esindusse lao papp lauale ja ütle et kui ma tagasi tulen olgu piirajad maas.

Teema algataja
Factory92

Lugemata postitus Postitas Factory92 »

prkpets kirjutas:
daaa. mine esindusse lao papp lauale ja ütle et kui ma tagasi tulen olgu piirajad maas.
daaa.. sa jah siuke rikkur, et lähed esindusse sportsumpa piirajat eemaldama :?
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

minul oli näiteks vaja uut õhufiltrit, tavalisega liikus heal juhul 20 km/h sest ei sanud piisavalt õhku kätte, võtsin filtri yldes maha ja tuli sääne tõmme et lase aga olla. proovi ilma filtrita korra, siis tead kas on tolle asi.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

Vot see on nüüd küll hea mõte jah,eriti 4 kuuse rolleriga,ilma filtrita sõites on mootoris kohe ju mingi pask sees....eriti kui tegu on selle kasutajaga,tüüp läheb raudselt kuhugi krossirajale jälle...siukseid asju sa võid ise kodus vaikselt katsetada oma saja aastase rolleriga millel jupid nagunii odavad ja sa ise oskad midagi teha(lahti võtta,ära vahetada silku,kokku panna),aga ma ei väsi kordamas et kasutaja asionaeroxis on daunik ja ta ei saa veel eriti hästi pihta asjale!
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"

Teema algataja
AsiOnAeroxis

Stage6 sa oled niitark, et anna abi. Krt ma imestan kuidas teil kõigil aju töötab. Koonusekujuline piiraja ikka ja jälle! Loomulikult :D Krt te olete niijbe targad, et ei mõika ära, et rullid olid liiga rasked ja piirajast ei saa juttu ollagi! Mingit silti ei olnud peal, ning veelvähem seibi/kleepsu. oli kohe kirjutatud, et sellega ei tohi tänaval sõita :D. Ni et jah. Räägin loo ära.

*Panin sumpa külge.
*Ei liigu.
*Sõitsin AP moto'sse
*Ostsin 3.5 rullid
*Sõitsin koju niimoodi, et anna abi ja hoia kinni.

Jube lausa. Kuidas saab nii jube tarka panna? Ei tea kohe. Inimesed, kui te ei tea ei ole vaja öelda. Võtke Athena Sportingu joonis ette ja mõelge jälle kus seal piiraja on. Nonii arutame edasi.

Aegajalt ei liigu külmalt ja soojalt ka näkku. Kui pikali ei ole rolleripeal siis healjuhul spidoka järgi tuleb 90 välja (2 ruut kilometraažis). Pakuksin, et survevedru nagu AP Moto, Velt Moto ja Yamaha koos kisasid :D. Ei taha lihtsalt osta, sest ennem mulle öelda AP'st et viga, et 50 on max on siduris.

Teema algataja
serka15

Lugemata postitus Postitas serka15 »

:lol: tegemist on ju Special Versioniga :lol:

no offence Cow...aga ma lihtsalt ei saa :lol: liiga naljakas :lol: :lol:
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

AsiOnAeroxis kirjutas:
...
Nii muuseas, kuidas sõita on nii, et jalad maha ei ulatu ?
Ei taha küll midagi halba öelda, kuid kooli hoovis kahekesi kiivriteta 40km/h ei ole ka normaalne. ;)
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Teema algataja
AsiOnAeroxis

Vabandan väga, aga jalad ulatuvad gaasiamorditõttu maha, ning ei mäleta seda 40 km/h lugu. MIs kooli eest juhtud :)?

aa btw, sidurivedrud ei sobinud, ei rohelised, ei kollased, ei valged. mnjah, ühesõnaga väideti, et on vaja siniseid :)

Aa ja veel, kas survevedru mõjutab tippkiirust?
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Pingutagem aju siis.
Muudab, kuid vägaväga vähesel määral, tulemust ära looda sellest saavutada. ;)
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Teema algataja
AsiOnAeroxis

Milest võib olla tingitud see, et tipp kiirusel, ühtlase tuulega jne siis kui nool on kümnenlise läbi sõidujuures, siis kõigub edasi tagasi :D? AP Moto väidab survevedru, Yamaha on sõnatu, ise mõtlen õhust ja bensiinist.

teie arvamus?
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”