Aprilia SR 50 R Factory tuuning
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aprilia SR 50 R Factory tuuning
Tere.Tahaks siis sellele rollerile sportsummutit osta , aga ei tea millist valida.Olen vaadanud sellist http://mopshop.de/shop/product_info.php ... acb1e63627
On kellegil kogumusi sellega?
Siis veel üks küsimus.Olen kuulnud et sellel rolleril on ajus kütusekogused piiratud , selle kohta oli ka teema , aga seal üks väitis et Ramos saab seda maha võtta , teine väitis et ei saa.Kui praegu on max pöörded 8500rmp , siis kui palju pöördeid oleks kui aju ümber programmeerida?On keegi üldse seda rollerit tuuninud aju ümberprogrammeerimisega ja/või sportsummuti lisamisega?
Võiksite nõuandeid anda.
Ramosse helistasin , aga sealt ei osatud hetkel midagi öelda.
On kellegil kogumusi sellega?
Siis veel üks küsimus.Olen kuulnud et sellel rolleril on ajus kütusekogused piiratud , selle kohta oli ka teema , aga seal üks väitis et Ramos saab seda maha võtta , teine väitis et ei saa.Kui praegu on max pöörded 8500rmp , siis kui palju pöördeid oleks kui aju ümber programmeerida?On keegi üldse seda rollerit tuuninud aju ümberprogrammeerimisega ja/või sportsummuti lisamisega?
Võiksite nõuandeid anda.
Ramosse helistasin , aga sealt ei osatud hetkel midagi öelda.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.