Türil rolleriga avarii

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

bilabong kirjutas:
Minumeelest võiks rollerijuhud need kes on alla 16 aastased ja kel pole lube saada nagu autogagi lubadeta sõitmise eest max 18000 trahvi. See õpetaks nii vanemaid kes enda lastele rolleri ostavad kui ka rolleri juhte.

Praegu linnas autoga liigeldes on korduvalt tähele pannud et väga tihti on rolleri roolis ikka väga väike laps.
minumeelest sõidetakse ajudega mitte lubadega,load märgistavad ainult seda,et sa oled need eksamid jne ära teinud ja jamasid politseiga ei tule muidugi kui sa neid ise ei põhjusta :wink:
(ma ise ka ei poolda tegelt seda,et mingi 12a rooli istub,ning pmst alati kui keegi kas siis auto/veo-auto/mootorratta/rolleri rooli istub peab olema üks kindel mõte,et kõik on lollid välja arvatud sinu enda[nii räägivad vanemad mul :D] ning üks kindel asi on see,et 12 aastane ei pane liikluses toimuvad lihtsalt tähele/ise olen muidugi 16 ja rolleriga veel pole mitte kui midagi juhtunud,ega endaga, alati 0.5m või 1m teeservast eemal ja autodel eesõigus ) :wink:

kes süüdi,oleneb tegelikult

kui oli ristmik millel peatee ja "kõrvaltee" ning kui see tüdruk sõitis peateel ja bemm ei märganud jääb 100% bemm süüdi
kui vastupidi siis tüdruk

ning kui oli fooriga siis pidi kas bemmi juht või rollerijuht pime olema :(

igatahes las see kannatanu saab ikka terveks, "ilma jalgadeta/käteta inimesi ei soovi meist mitte keegi ju näha :wink:
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)

Mine “Rollerid”