sidur kulund?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

sidur kulund?

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

asi siis selles et madalatel pööretel kiirendab ilusti( korra kaob jõud ära aga se umbes 1 sec) aga kui lased hoo maha ja annad jälle gaasi siis ei taha pöördesse minna. hoiad gaasi umbes 5 sec peal, siis veab järsult, narvamäest üles ei saa, kui tõusupealt startida, rolleril hakkavad pöörded langema, ja hakkab värisema. braueris võtsime siduri poole lahti. trummel oli umbes 1mm jagu kulunud(kuna eelmine omanik sõitis katkiste vedrudega, ja klotsid käisid vastu trummlit, mille tagajärjel sõi trummel mitte ainult klotsid vaid pool siduri kõrva ära, nüüd trummel 1mm jagu kulunud, ja hullult sooneline, siledat pinda seal enam pole( see koht kuhu klotsid vastu käivad) kas võib viga siduritrummlis olla? või on asi pigem siduris? äkki kellegil trummlit pakkuda, AA MASINAKS ON APRILIA AREA 51(MINARELLI HORISONTAAL)

LOODAN ET SAATE TEKSTIST ARU, SEST ISE KÜLLE ERITI EI SAANUD :lol:

TÄNUD!
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Sidur ikkagi lahutab vaid tühikäigul, hakkab haakuma kergelt libisedes pöörete kasvades ja mingitest pööretest alates peaks olema juba püsivalt haakunud. See, mis toimub peale rolleri liikuma hakkamist siduri haakumist ei puutu enam üldse asja ja rolleri käitumisse (juhul kui sidur ei jää libisema).
Kogu sinu kirjeldus näitab rohkem seda, et variaatori taldrikuttesse on rihmarant sissekulunud või rullid kandilised ja jäävad vahepeal kinni.
hälvik

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

vaheta survevedru ära, võibolla on nõrgaks jäänd ja kui vabalt veeredes hoo alla lased siis ei läke rihm alg asendisse tagasi..või on rullid liiga rasked??
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

praegu on stock survekas, arrow sumpa. 5.1 malossi rullid, dmp sidur, kulunud trummel, malossi rihm. tõstsin siduri poole teisele masinale, ja tollel oli siis sama moodi.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

ahjaa. malossi valge vedruga ei muutund midagi, malossi punasega hakkas tühikäigul ratas ringi käima ja värisema(tühikäigul)

RUNNER

egas midagi, kõigepealt vaheta siduri trummel ja ku piisavalt heaks ei lähe siis vaheta ka sidur..
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Re: sidur kulund?

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

speed fighter kirjutas:
kui tõusupealt startida, rolleril hakkavad pöörded langema
Kui sidur libiseb, on diagnoos just vastupidine - pöörded lähevad üles.
speed fighter kirjutas:
punasega hakkas tühikäigul ratas ringi käima ja värisema(tühikäigul)
Variaatori survevedru ei mõjuta mittekuidagi seda, mis pööretel sidur haakub ja ratast kaasavedama hakkab.
Vibra võib küll tulla sooneliseks kulunud sidurist - hakkab alguses haakima hüppeliselt.
hälvik
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

aga liiga jäigad sidurivedrud ka ei saa olla, sest panin hästi pehmed ja hoopealt kiirendades häda ära ei kadunud, olgugi et tühikäigust 500 pööret kõrgemalt hakkas juba vedama.
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

pigem on vedrud nõrgad, kui ta ei lähe korralikult pöördesse, sidur haagib liiga vara ja masin ei jõua pöördesse minna kohe, ja mäest ülesse ei lähe madala pöördega ültse.. :roll:
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

njah, aga kohalt minnes läheb väga ilusti pöördesse. ja siduriklotsid on nendest otstest mis laiali lähecad umaraks kulunud, ja braueri mehhaanik rääkis et siduril pole haakumis pinda kui trummel selline on. aga siis sidurivedrud võivad olla täiesti?
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

mis maksab wildrideris, et timmivad mulle õiged sidurivedrud, survevedru ja rullid?

mingi 300 eeguga saab hakkama?

-bab0lat-

Lugemata postitus Postitas -bab0lat- »

rullid 260.- survevedru 160.- ja 3x sidurivedrud 360.-

RUNNER

kui sa mäest ülesse sõidad kas pöörded lähevad alla nagu kaoks jõud ära või on pöörded nagu tavalised aga ei liigu edasi..
Viimati muutis RUNNER, 02 Sept 2006, 19:50, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

nael

Lugemata postitus Postitas nael »

-bab0lat- kirjutas:
rullid 260.- survevedru 160.- ja 3x sidurivedrud 360.-
+Wildis veel töötasu kindlalt :wink:
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

pöörded kisub alla, ja hakkab värisema. trummlis viga pole(proovisin ära) lempz pakkus et liiga pehmed vedrud ja rasked rullid. tõesti ei oska ma enam midagi teha. ja HINNAD ON SELLISED: rullid 125eek, vedrud 75 eeku. survevedru 150. ei tea kust sa oma asju ostad aga hinnad sul jube kõrged ikka :lol:
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Ma ei ole ikka veel aru saand, mis see survevedru annab. Mul endal sportsumpaga nii, et mingi algusest kuni 50-ni kiirendab päris normaalselt ja siis 50 peale jääb masin kinni ja tuuri viskab alla. Mul muidu survevedru vahetamata ja käega annab kergelt siduri nn taldrikuid kokku suruda, muidu on mul kollased sidurivedrud ja 3g rullid. Mul on mõte jumala otsas ja ma ei tea, mis see survevedru teeb.
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

survevedru= ühtlane kiirendus.

aga tagasi minu häda juurde :lol:
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Pmst peaks asi ikkagi olema nõrgas survevedrus ja liiga rasketes rullides. Esmasp. proovin endale 3.6g rulle ja Malossi MHR survevedru (+106%). Mul ka selline jama, et peale 50nd langevad pöörded liiga madalale - kiirendus 50neni on täiesti normaalne. See, kui gaasi maha lased kiiruse pealt ja uuesit tõmmet ei tule, peaks olema see, et survevedru ei jõua taldrikuid lahti suruda, ehk siis oleks tugevamat vaja. See et pöörded alla vajuvad on tingitud nii rasketest rullidest kui ka liiga nõrgast survevedrust. Hetkel on mul Athena variaatoris 4.4g rullid, Malossi punased sidurivedrud ja Athena survevedru mis on suhteliselt pehme. Annan teada kui mingi vahe on siis.
Kasutaja avatar

Hyper

xzburnoutzx kirjutas:
Pmst peaks asi ikkagi olema nõrgas survevedrus ja liiga rasketes rullides. Esmasp. proovin endale 3.6g rulle ja Malossi MHR survevedru (+106%). Mul ka selline jama, et peale 50nd langevad pöörded liiga madalale - kiirendus 50neni on täiesti normaalne. See, kui gaasi maha lased kiiruse pealt ja uuesit tõmmet ei tule, peaks olema see, et survevedru ei jõua taldrikuid lahti suruda, ehk siis oleks tugevamat vaja. See et pöörded alla vajuvad on tingitud nii rasketest rullidest kui ka liiga nõrgast survevedrust. Hetkel on mul Athena variaatoris 4.4g rullid, Malossi punased sidurivedrud ja Athena survevedru mis on suhteliselt pehme. Annan teada kui mingi vahe on siis.
Täpselt mu viga, mul ka athena variaaotor. See Athena survevedru paistab ja pehme muidu, käega surub vabalt kokku. MUl garaažis kaks hästi jäika ka , eks ma proovin siis..
Kasutaja avatar

Hyper

Nii panin lilla surveka 2500 rpm.. Kõigepealt panin vanad 3g rullid, nendega viskas pöörded nii lakke, kuid kiirendus ei ole vastav, vahetasin 3g-sed 4 või 5g-ste vastu(täpselt ei teagi), kadus algus, kiirust kogus 50 suhteliselt aeglaselt, kuid lõpp läheb liiga hullukls ära 90-95 km/h... Natukene kergemad rullid ja asi on timmis. Niiet mida teeb survevedru: ühtlustab kiirendust algusest lõpuni ning mida jäigem survevedru, seda raskemaid rulle tuleb kasutada vms...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”