Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

N

Lugemata postitus Postitas N »

Olen nyyd minagi osake statistikast. Nimelt neljapa hommikul keeras mulle paldiski maanteel üks RAV 4 lambist ette. Nii palju jõudsin mõelda, et pidurdada pole mõtetki vaid tuleb yritada mööda põigata. Põikasin, aga rohkem ei suutnud keerata kui nii palju, et lendasin üle auto kapoti, mitte ei sisenenud küljelt autosse. Kiirus oli umbes sada, kui lendama hakkasin. Kukkumisest suurt sittagi ei mäleta, kui pilt ette tuli, oli lihtsalt maru valus.
Tulemuseks mahakandmisele minev tsikkel ja purtud pöial. Kuidas kõik muud luud-kondid terveks jäid, ei oska öelda, olen vaid selle yle õnnelik. Abiks oli kindlasti korralik varustus. Tunne on muidugi selline nagu oleks 4 kaaki mind kurikatega läbi peksnud ja kõik lihased on kuradi haiged. Kahju ainult, et asi juhtus parasjagu 2 nädalat enne kreeka reisi, mille olen nyyd sunnitud ära jätma.
Õnneks autojuht sai oma veast ilusti aru ja tunnistas oma süüd ning hea oli ka see, et 1 min peale õnnetust sõitis mööda mu töökaaslane, kes mu tsiklijäänused ära toimetas ja politseile mu isikuandmed edastas. Ennast viidi enne politsei saabumist kiirabiga minema.
Kotkapojad, TM, http://www.kotkapojad.ee

Mine “Vaba teema”