Õnnetus

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Jozeph

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

:shock: ,peale seda lugu peab vist endal ka kiivri rihmad kinni panema.Iseenesest jube lugu.Käisin ka üks päev Tallinnas ja nägin oma silmaga kuidas rolleriste piinati,teid ei antud ja kihutati ligidalt mööda.
Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

Jozeph kirjutas:
:shock: ,peale seda lugu peab vist endal ka kiivri rihmad kinni panema.
lapsed, lapsed...kiiver ei ole teps mitte onude politseinike jaoks vaid ikkagi oma kalli peanupu kaitsmiseks ja rihm koos kinnitusega ei ole seal teps mitte nalja pärast!
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Jozeph kirjutas:
:shock: ,peale seda lugu peab vist endal ka kiivri rihmad kinni panema.Iseenesest jube lugu.Käisin ka üks päev Tallinnas ja nägin oma silmaga kuidas rolleriste piinati,teid ei antud ja kihutati ligidalt mööda.
Tead, need rihmad seal lõua all on ikka ilu pärast :wack:
Kui sa Tallinnast pärit ei ole, siis teadmiseks sulle, et siin ei piinata mitte ainult rolleriste, vaid kõiki.
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Kiiver ju ikka politsei jaoks ja rihm ka, kiivri küljes :roll: , igatahes "triibuliste" tegemiseks õnneks liiga lühike..., pea ju luust asi - mis taga ikka juhtub... :wack:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Teema algataja
nos11

Lugemata postitus Postitas nos11 »

t*** need autojuhid on ültse ei arvesta rolleristidega.mulle on kah paarkorda autoga ette sõidetud kuigi mul on eesõigus. :evil:

Teema algataja
nos11

Lugemata postitus Postitas nos11 »

ja pärast hakatakse veel mõlisema kah et autojuhtidel ikka eesõigus aga ei ole s.....i roller on samasugune mootorsõiduk nagu autogi :x
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

nos11 kirjutas:
roller on samasugune mootorsõiduk nagu autogi :x
Ja mis ajast see nii on?
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

nos11 kirjutas:
t*** need autojuhid on ültse ei arvesta rolleristidega.mulle on kah paarkorda autoga ette sõidetud kuigi mul on eesõigus. :evil:
t*** jah, need 495 000 eestis registreeritud sõiduautot, kõik tahavad rollereid alla ajada.

teile uudiseks autod sõidavad ka autodele sisse. isegi siis kui need seisavad. seda nimetatakse tagant otsasõiduks... üllatus jah!? Esimese poole aastaga toimus eestis 1005 registreeritud liiklusõnnetust. vahetevahel satub mõni roller kah sinna statistikasse. Midagi pole teha. Life sucks.

ärge ronige liiklusesse kui silmi lahti ei hoia!

fck pange oma tuled põlema, näidake suunda, kiirvid pähe... ja ärge tõmmelge ridade vahel. ... nii jäete ellu kah äkki.

... autojuhid... damn. :twisted:

jätke see kuradi demagoogia.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

mul isiklikult on ka sügav kopp ees rolleristidest kes tõmblevad mööda linna ja ilmuvad ei tea kust, pean ennast küll suht tolerantseks inimeseks, aga enamuse rolleristide sõidustiil, keda ma päeva jooksul näen, annab ikka tugevalt soovida.
ausalt t*** jah, ei huvita mitte ühtegi autojuhti teie taburettide allajamine, ei usu, et autojuhid tahaksid endale teadlikult jama kaela tõmmata ja sõidavad päev läbi mööda linna ringi siht silme ees, saaks aint mõne rolleristi täna kasti ajada - idootne mõtteviis.
Veel tahaks teada, mille krdi pärast on vaja kell 21 "ärgata" ja majade vahel kambas paarutama hakata? selle võiks keegi mulle ära põhjendada.

NB ei propegeeri vägivalda ega ole ka midagi normaalsete rolleriga sõitvate inimeste vastu, lihtsalt tänavapilt on päris haige, nii et ei ole mõtet halada, et teie maine nii s**t on kui te ise seda ei üritagi parandada.

IMHO
Loud pipes save lives!!!

Teema algataja
verner112

Lugemata postitus Postitas verner112 »

selleks et liikluses ellu jääda peaks ka mopi ja rolleri juhil olema korralik varustus (kui mina esimest korda matsu panin siis olid mul ka käed ja põlved lõhki) aga nüüd olen muretsenud endale korraliku kinnise kiivri ja korraliku kaitsmetega nahktagi. SOOVITAN VAATATA WWW.EBAY.DE LEHELT RIIDEID JA ASJU VAHEL ON SEAL SUHT ODAVA HINNAGA ASJU (MINA SAIN SEALT NT. ODAVALT 18 EURIGA SELGROO KAITSE) kuI KEEGI OSKAB TÄPSEMAT LEHTE ANDA KUS NEED RIIDED SEAL TÄPSELT ASUVAD SIIS KIRJUTAGE JUURDE!!!
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

nos11 kirjutas:
aga mida sa selle eesõigusega tegema hakkad kui sa juba poolsurnud?
Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

Väga haige teema,ma ei hakka kirjutama mis sellele autojuhile teha võiks,kuna muidu saavad moded jälle kurjaks...Kokkuvõtteks soovin kutile kiiret paranemist...Jaa sellele autojuhile,oiii kui selle kätte saaks siis..äm never mind..!

Teema algataja
Kevin^^

Lugemata postitus Postitas Kevin^^ »

Njaa...maantee peal on üldse võimatu rolleriga sõita, isegi kui piirangust natukene kiiremini sõidad(autodega ühes tempos), autojuhid hakkavad sust lampi mööda sõitma, sõida kui kiiresti tahad, ja vasakpööret sooritades on mõnel nii kiire, et ei saa oodata ning valivad tee minust enne pöörde sooritamist ette sõita kasutades vasakpoolset sõidurada.Mina pean muidugi tükkaega peeglisse vaatama, et kõik ilusti seisaksid ja minust mööda enam ei sõidaks, et saaksin oma pöörde lõpuni viia ilma, mingi tüüp mulle sisse ei sõidaks, suunatule panid juba ammu sisse, et nad märkaks, aga ei :( ..nüüd ongi siis selline teema, et kui vasakpööret sooritada tahad lähed tee äärde ja ootad kuni kõik isekad autojuhid mööda lähevad, mis ei istu jälle normaalsetele kes hakkavad vinguma, et ma ei tea liikluseeskirju :roll: , et jah see suht mõtetu teema, nii vaidlemist jätkata.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Teate, rahvas? Ei ole nii, et autojuhid tulid ja hakkasid rollereid piinama, alla ajama, muljuma jne jne. Mida rohkem ma loen ja kuulen/kuulan rollerihundude lugusi liikluses toimunust, seda enam olen ma veendumusel, et rollerihundud on oma hädades suuresti ise süüdi. Miks ma nii arvan? Sellepärast, et olen tänaseks päevaks kaherattalistega (Tallinna) liikluses olnud 28aastat ja imelik küll aga mind ei ole ükski autojuht piinanud, alla ajanud ega muljunud. Küll aga olen autoga sõites nii mõnigi kord pidanud plaanitust äkilisemaid liigutusi tegema, et vältida mõne rolleri piinamist, alla ajamist või muljumist.
Siinkohal teen ettepaneku, et mitte tõmmata foorumis tühja koha pealt kiikesi kiikuma, saame mõne piinatud, alla aetud ja muljutud hunduga kokku ja läheme koos liiklusesse. Enne liiklusesse sukeldumist aga räägin kuidas tuleb ennast liikluses üleval pidada ja vaatame, kas ise õieti käitudes juhtub seda, et autojuhid, need sigudikud ja Jumala poolt unustatud värdjad ikka on nii pahatahtlikud kui kiputakse arvama. Äkki on sihuke koos sõit kellegile kasuks ja jätab mõne teist edaspidi ka autojuhtide poolt piinamata, alla ajamata ja muljumata.
Ühendust saate minuga es kaudu, mailitsi tarts@biker.ee või telefonil 55585100

Teema algataja
BuFu

Lugemata postitus Postitas BuFu »

Soultrain kirjutas:
mul isiklikult on ka sügav kopp ees rolleristidest kes tõmblevad mööda linna ja ilmuvad ei tea kust, pean ennast küll suht tolerantseks inimeseks, aga enamuse rolleristide sõidustiil, keda ma päeva jooksul näen, annab ikka tugevalt soovida.
ausalt t*** jah, ei huvita mitte ühtegi autojuhti teie taburettide allajamine, ei usu, et autojuhid tahaksid endale teadlikult jama kaela tõmmata ja sõidavad päev läbi mööda linna ringi siht silme ees, saaks aint mõne rolleristi täna kasti ajada - idootne mõtteviis.
Veel tahaks teada, mille krdi pärast on vaja kell 21 "ärgata" ja majade vahel kambas paarutama hakata? selle võiks keegi mulle ära põhjendada.

NB ei propegeeri vägivalda ega ole ka midagi normaalsete rolleriga sõitvate inimeste vastu, lihtsalt tänavapilt on päris haige, nii et ei ole mõtet halada, et teie maine nii s*** on kui te ise seda ei üritagi parandada.

IMHO
see,et nad kell 21 ärkavad pole midagi vaid just need debiilsed rullnokad oma autodega käivad mulle pinda sest nemad ärkavad 12 ja kell 2 öösel alles ja siis on vaja muidugi oma ülikõva tõmakat demostreerida teisetele ja ei lase sellega inimestel rahulikult magada.
Ja autojuhid osad autojuhid mõtlevad natuke teisiti,et ah pohhui kui mõni rollerist pihta saab sest minuga ei juhtu ju midagi mina olen autoga ja las sipleb seal sita sees eriti vihmase ilmaga.
Isegi kui ma sõidan 80 linnas siis leidub ikka päris palju neid autojuhte kes peavad sinust mööda saama ja sind täis pritsida ja mis kõige hullem on see,et nii kui nad mööda on saanud sinust panevad nad täiega plokki,et järgmisest tänavast ära pöörata :?

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

BuFu kirjutas:
Isegi kui ma sõidan 80 linnas siis leidub ikka päris palju neid autojuhte kes peavad sinust mööda saama ja sind täis pritsida ja mis kõige hullem on see,et nii kui nad mööda on saanud sinust panevad nad täiega plokki,et järgmisest tänavast ära pöörata :?
Ratturina ei meeldi ka mulle täispritsitud saada. Aga selle vastu aitavad sõiduriided ja vahest ka tee valik.
Mis puutub aga rollerisse autojuhi pilgu läbi, siis võin sulle öelda, et autoga olles ma sõidan samuti rolleritest mööda. Ohutuse kaalutlustel. Sest mul ei ole mitte mingit huvi saada rollerist ülesõitjaks. Ma ei tea iialgi, mis toimub rollerijuhi peas ja praktika näitab, et kui Issanda teed on imelikud siis enamuse rolleristide käitumine liikluses on kordi imelikum. Ma ei julge loota rolleri juhi mõistuspärasele ja sarnaselt autojuhtidele etteaimatavale käitumisele teedel ja seepärast parem olgu nad minust taga pool. See, et keegi mööda kiirendab ja siis ees pidurdab - seda ma ei õigusta. Ja leian omas tagasihoidlikuses, et selline käitumine väärib karistamist. Niisamuti kui rolleriga linnas 80km/h sõitmine.

Teema algataja
BuFu

Lugemata postitus Postitas BuFu »

no see 80 olen vahest lasknud harva aga ikkagi peab keegi mööda sõitma
ma ei tea kui ma sõidaks 200ga kas siis kah keegi mööda sõidaks
ja see on lihtsalt rohkem ego asi neil ma vaatan,et väiksem ei saa ju sinust kiirem olla :lol:

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

Soultrain kirjutas:
nii et ei ole mõtet halada, et teie maine nii s*** on kui te ise seda ei üritagi parandada.

IMHO
ah mis siin siis nüüd paanitseda, bikerite maine on sama s**t, jätke paanika ja loll jutt.
Kasutaja avatar

scryth

mrhull kirjutas:
ah mis siin siis nüüd paanitseda, bikerite maine on sama s***, jätke paanika ja loll jutt.
S*** küll, aga teisel põhjusel.

Teema algataja
Joonsuu

Lugemata postitus Postitas Joonsuu »

Lõpetuseks või mitte,ütleks,et rolleritega sõitjad ei ole need ainukesed kurjajuured.Kaua te jahute sellel teemal.Pange see kinni.Küll inimene selle informatsiooni sellest õnnestusest välja loeb!!

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

scryth kirjutas:
mrhull kirjutas:
ah mis siin siis nüüd paanitseda, bikerite maine on sama s***, jätke paanika ja loll jutt.
S*** küll, aga teisel põhjusel.
ehk seletad siis?

Püüa olla, alati ei näita vanus tarkust.
Kasutaja avatar

scryth

mrhull kirjutas:
ehk seletad siis?
Pidasin silmas, et kui mootoratturis nähakse ennekõike nahaali, siis rollerisõitjas lollikest. Ja mis seal salata... eks on mõlemil juhul ka põhjust.

Näiteks: hea rulluisutaja ei tekita liikluses probleeme. Kui aga mõni kakerdab sul suvalises kohas üle sõidutee nii, et ei tea kas püsti jääb, on ikka eelarvamused kiired kujunema. Liikleja suhtes. Eks seda kiputakse liiklusvahendile üldistama.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Mul ei ole rollerite vastu mitte midagi, kuid siinseid rollide postitusi lugedes tuleb vägisi mõte pähe- kas nad on ikka tavainimestega ühest, homo sapiens, liigist? Või on tegemist erineva liigiga- homo rolludega, keda liigina iseloomustab mõtlemisvõime, kõnekontrolli ja enesekriitika puudumine? Nii jaburat juttu, nagu siinsed rollud kirjutavad, pole näinud isegi "kesknädalas"
Vabandan oma mõtteavalduse pärast normaalsete rolleristide ees- kindlasti on ka neid, aga ilmselt karjuvas vähemuses!
Kasutaja avatar

brooker

Lugemata postitus Postitas brooker »

Mind häirib auto juhtide juures see , et neil minu arust kh suht pohh rolleristidest... Yx päev tegin katse... Lylitsain tuled välja ja vaatasin , kas keegi vilgutab.. Näha oli , et autojuhil polnd kiire aga ei vilgutanud .. Umbes 2 autot möödus ja tuli kolmas, kes lõpux vilgutas ja veel täiesti hämar polnd ilm :wink: Aga nh ise vilgutan kyll autodele , kui tuled ei põle :twisted: Kuigi jh.. Mõned lihtccalt ei vici tegeleda sellega :cry:

Sry , et arvamust avaldasin... Ärge näkku kh nyyd lööge :idea:
Pilt
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

...

Lugemata postitus Postitas LähmeSõidame »

kolmas auto vilgutas :D? :wack: autol siis vilgutab esimene ?
liiga hea katse :wack:
RS 125
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

:lol: t2na siis sain ka sõidetud tuled v2ljas aga ise ei teadnud et tuled olid v2ljas :) siis mingi auto sõitis ees siis tuli j2rsult k2si v2lja aknast ja n2itas näpuga et sõida auto kõrvale ja siis ytles mulle aknast et pane tuled tööle siis t2nasin venda ja lasin edasi mõned autojuhid on head mõned aga t2ielikud ... :evil:
S¤Ã¤Ã¤S¤E
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Võin ausalt tunnistada, et ise ükskõik millise sõidukiga liikudes suhtun igasse mopeedi ja rollerijuhti ning jalgratturisse kui tõenäolisesse idiooti, kelle käitumine ei allu ühelegi kaine mõistuse ega liikluse reeglitele ja kellest tuleb proovida võimalikult eemale hoida või kähku ja suure kaarega mööda saada.

Ja seda kõik ikkagi kogemustele tuginedes - oman mopeedisõidustaazi 30 aastat, mootorrattalube 20 ja autolube 17 aastat. Selle aja jooksul on muutunud vaid see, et ennem olid põhilised ohtlikud maapiirkonna jalgratturid ja võrrimehed, kes enmuse ajst lihtsalt suure promilli all ja kunagi ei teadnud ette, mis trajektoori nad liikumiseks kasutavad või millal ümber kukuvad... nüüd juurde lisandunult linnad ja teed täis kogemuste ja teadmisteta neoone ja lede täisriputatud plastmasstaburettidel lapsi... kaasa arvatud mu enda omad (kuigi ilma tulede ja viledeta).
hälvik
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

[quote="oldmoped"]Võin ausalt tunnistada, et ise ükskõik millise sõidukiga liikudes suhtun igasse mopeedi ja rollerijuhti ning jalgratturisse kui tõenäolisesse idiooti, kelle käitumine ei allu ühelegi kaine mõistuse ega liikluse reeglitele ja kellest tuleb proovida võimalikult eemale hoida või kähku ja suure kaarega mööda saada.

Minu taga on alati palju vaba ruumi .. :lol: :lol: :lol:
S¤Ã¤Ã¤S¤E
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

on jah normaalseid auto juhte kui on kah väga idioote... istusime poe ees mingi 5e rolleriga sõidavad oma audiga ette kõik segi mingi lauaks käes ja et kahe rattalised tõmmake kohe na**ui nii me siis läksime...
ise vilgutan iga kord kõigile autodele kui politsei kuskil väljas!
Kasutaja avatar

hannes56
Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas hannes56 »

tihtipeale no olgem ausad, rolleriga vilgutamise peale pole mul veel mitteüksi autojuht saanud aru, et kas vilgutan või ei, aga kui tuled ei põle, panen täistule, on mõni arusaanud, et tuled ei põle. Kunagi siit foorumist lugesin üht head nõu, et alguses näitad kahenäpuga silmadesse, siis autotuledesse, proovisin järgi, ning Toimib, saavad aru küll. pärast seda olengi põhiliselt aint seda näpudega näitamist kasutanud.
50 kuupi täidab mu kiirust-not anymore:P
Suletud

Mine “Rollerid”