Õnnetus
Ratturina ei meeldi ka mulle täispritsitud saada. Aga selle vastu aitavad sõiduriided ja vahest ka tee valik.BuFu kirjutas:Isegi kui ma sõidan 80 linnas siis leidub ikka päris palju neid autojuhte kes peavad sinust mööda saama ja sind täis pritsida ja mis kõige hullem on see,et nii kui nad mööda on saanud sinust panevad nad täiega plokki,et järgmisest tänavast ära pöörata
Mis puutub aga rollerisse autojuhi pilgu läbi, siis võin sulle öelda, et autoga olles ma sõidan samuti rolleritest mööda. Ohutuse kaalutlustel. Sest mul ei ole mitte mingit huvi saada rollerist ülesõitjaks. Ma ei tea iialgi, mis toimub rollerijuhi peas ja praktika näitab, et kui Issanda teed on imelikud siis enamuse rolleristide käitumine liikluses on kordi imelikum. Ma ei julge loota rolleri juhi mõistuspärasele ja sarnaselt autojuhtidele etteaimatavale käitumisele teedel ja seepärast parem olgu nad minust taga pool. See, et keegi mööda kiirendab ja siis ees pidurdab - seda ma ei õigusta. Ja leian omas tagasihoidlikuses, et selline käitumine väärib karistamist. Niisamuti kui rolleriga linnas 80km/h sõitmine.