Õnnetus

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Teate, rahvas? Ei ole nii, et autojuhid tulid ja hakkasid rollereid piinama, alla ajama, muljuma jne jne. Mida rohkem ma loen ja kuulen/kuulan rollerihundude lugusi liikluses toimunust, seda enam olen ma veendumusel, et rollerihundud on oma hädades suuresti ise süüdi. Miks ma nii arvan? Sellepärast, et olen tänaseks päevaks kaherattalistega (Tallinna) liikluses olnud 28aastat ja imelik küll aga mind ei ole ükski autojuht piinanud, alla ajanud ega muljunud. Küll aga olen autoga sõites nii mõnigi kord pidanud plaanitust äkilisemaid liigutusi tegema, et vältida mõne rolleri piinamist, alla ajamist või muljumist.
Siinkohal teen ettepaneku, et mitte tõmmata foorumis tühja koha pealt kiikesi kiikuma, saame mõne piinatud, alla aetud ja muljutud hunduga kokku ja läheme koos liiklusesse. Enne liiklusesse sukeldumist aga räägin kuidas tuleb ennast liikluses üleval pidada ja vaatame, kas ise õieti käitudes juhtub seda, et autojuhid, need sigudikud ja Jumala poolt unustatud värdjad ikka on nii pahatahtlikud kui kiputakse arvama. Äkki on sihuke koos sõit kellegile kasuks ja jätab mõne teist edaspidi ka autojuhtide poolt piinamata, alla ajamata ja muljumata.
Ühendust saate minuga es kaudu, mailitsi tarts@biker.ee või telefonil 55585100

Mine “Rollerid”