Õnnetus

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
BuFu

Õnnetus

Lugemata postitus Postitas BuFu »

täna siis mingi 20 minutit tagasi juhtusin nägema aardla tänaval kuidas üks rollerist oli auto poolt alla aetud ja lebas teine seal auto ja rolleri vahel ning jalad ka tõmblesid :(
kui keegi oskab midagi lisada,mis põhjusel ja teab äkki mis või kes põhjustas selle õnnetuse võiks siia teada anda sellest
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

Loodame ,et jäid ikkagi terveks :cry: , vihm on paha saagu nad terveks:(
Viimati muutis GReddy, 30 Aug 2006, 18:16, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

MOMO kirjutas:
ülbed autojuhid veel pahamad
lepime kokku, et enne täpsete asjaolude selgumist ei süüdista ega kahtlusta kedagi, vastasel korral läheb teema kustutamisele!
hälvik
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

No pealtnägijate sõnul oli auto lihtsalt rollerile sisse sõitnud täie laksuga ,sest roller olevat seisnud ja see autojuht oli veel sõiduõpetaja.
Minu poolsed vabandused oldmopedile ikkagi ..

Teema algataja
BuFu

Nüüd siis niipalju mis ma kuulsin naise töökaaslaselt kes õnnetust pealt nägi,et rolleril oli 2 inimest olnud ja roller oli seisnud ja auto oli sõitnud paremast reast vasakusse ja otse rollerile sisse :?
Ja üks sai ainult vigastada ja teisel ei pidavat midagi viga olema aga pea oli küll kohutavalt verine sellel esimesel ja isegi politsei pidi teda aitama kinni hoida,et arstid saaksid teda süstida kuna tüüp oli nii hullult tõmmelnud. :?
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

BuFu kirjutas:
Nüü roller oli seisnud ja auto oli sõitnud paremast reast vasakusse ja otse rollerile sisse :?
kuna ikkagi spekulatsioonid jätkuvad, siis arendan kah teemat - seisis vaskus ehk siis teises reas?

Edit: See on toodud lihtsalt näitena, kuidas saab eelnevast tekstist edukalt aru saada ja see kõik vaid segadust tekitab.
hälvik
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Sõitsin sealt autoga mööda, kuid täpsemalt vaadata ei suutnud, minu närvidele oli pilt vastuvõtmatu. Tegu oli vist halli CPI Oliveriga.

Õnnetus toimus muidu Aardla tänava Feenoksi ees.
Derbi-The RED power

milko111

Lugemata postitus Postitas milko111 »

Vahet pole kes süüdi on juhtunu on igal juhul kahetsemist väärt ,sest autojuhid on ikka nii nahaalsed ja ettevaatamatud.Ohu ennetamisest rääkimatta ,minumeelest nad hoopis lausa tahtlikult põhjustavad neid liikulusõnnetusi.Loomulikult ma olen nõus väitega et on palju neid noori mopeedi juhte kellel puudub igasugune liiklus kasvatus aga sellegipoolest võiksid autojuhid mõistvamad olla ja olukorraga leppida

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

milko111 kirjutas:
minumeelest nad hoopis lausa tahtlikult põhjustavad neid liikulusõnnetusi
Yeah, right! :wack: Vaatab, et oh, näe, rollumees seisab tee ääres, nüüd panen gaasi põhja ja sõidan ta, raisa, laiaks. Sure, man! :lol:
Joel
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

milko111 kirjutas:
Vahet pole kes süüdi on juhtunu on igal juhul kahetsemist väärt ,sest autojuhid on ikka nii nahaalsed ja ettevaatamatud.Ohu ennetamisest rääkimatta ,minumeelest nad hoopis lausa tahtlikult põhjustavad neid liikulusõnnetusi.Loomulikult ma olen nõus väitega et on palju neid noori mopeedi juhte kellel puudub igasugune liiklus kasvatus aga sellegipoolest võiksid autojuhid mõistvamad olla ja olukorraga leppida
Uppuja päästmine on ikkagi uppuja enese asi, st mopeedijuht peab oskama sõita ja koguaeg arvestama ka sellega, et ta on enamvähem nähtamatu ja iga õnnetuse korral põhiline kannataja.
Momendil hakkavad vist rollerihundid enda surelikuse üle mõtlema ja liikluses ka vastavalt käituma alles seljuhul, kui aastas ei juhtu mitte 30 vaid 300 rasket rolleriõnnetust, vähemast lihtsalt ei saada aru... sinnamaaani taotakse omale rusikaga vastu rindu ja räägitakse, et ega me sõita ei oska ja liikluseeskirju ei tunne küll aga ikkagi peaks kõik teised meiega arvestama sest me lihtsalt oleme sellised.
Aga senikaua kehtib karm looduslik valik.

P.S see sõnavõtt ei oel kuidagi seotud antud õnnetusega!
hälvik

milko111

Kõik on õige aga kõik peaksid lihtsalt seda värki rahulikumalt võtma nii autojuhid kui mopeedijuhid
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Kuskilt kuulsin ,et päris nii see ei ole ,et ta seisis seal , teine allikas räägib ,et auto keeras ette ja autojuhi süü jäi :roll:

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

kõike seda raskendab autojuhtide suhtumine mopeedidesse ja nende juhtidesse. alati panevad nad mopeedijuhid endast madalamale positsioonile.
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

oldmoped: jutt on küll õige aga pole eriti mõtet rääkida, räägid siin nagu seinaga, ega keegi sinu ülemise pärast nagunii aeglasemalt ei sõida :evil:
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

Teema algataja
BuFu

MOMO kirjutas:
Kuskilt kuulsin ,et päris nii see ei ole ,et ta seisis seal , teine allikas räägib ,et auto keeras ette ja autojuhi süü jäi :roll:
mine sa võta nüüd kinni kuidas ta oli aga loodame,et mõni asjaosaline kunagi kommeneerib juhtunut ja siis saabki teada mis oli ja kuidas oli.
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Üldse ei pea sõitma aeglasemalt, tuleb lihtsalt sõita mõistusega, silmad hoolikalt lahti ja arvestada sellega, et tõenäoliselt sinuga ei arvestata.
hälvik

milko111

Täpselt nii.Lihtsalt aeglasemalt sõites jääb rohkem aega reageerimiseks aga ex iga üks ise teab milline on talle sobiv sõidukiirus antud olukorras

Teema algataja
BuFu

põhimõtteliselt nüüd siis selgunud,et see autojuht keeras üle topelt joone otse rollerile ette ja seega on see autojuht süüdi
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Ma juba vaikselt hakkan uskuma ,et autojuhid meelega rammivad rolleriste ,sest see auto juht ei muretsenud absoluutselt vaid naeris koos politseiga mingi jutu üle ja mölises telefoniga , peaks midagi ette võtma :evil:
Viimati muutis GReddy, 30 Aug 2006, 23:54, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

MOMO kirjutas:
Ma juba vaiksel hakkan uskuma ,et autojuhid meelega rammivad rolleriste ,sest see auto juht ei muretsenud absoluutselt vaid naeris koos politseiga mingi jutu üle ja mölises telefoniga , peaks midagi ette võtma :evil:
Täna sõitsin kh rolleriga mingi pekilõust oli oma audi a6 liiga tuus vend .. :evil: lihsalt ei liikund ja kõik lasin signaali ja kui ma hakkasin nimelt tagant j2rgi tulema sai aru et ma nalja ei mõista selliste asjadega .. :evil:
S¤Ã¤Ã¤S¤E

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

milko111 kirjutas:
Vahet pole kes süüdi on juhtunu on igal juhul kahetsemist väärt ,sest autojuhid on ikka nii nahaalsed ja ettevaatamatud.
on jah, nad on saatanast raisk.
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

milko111 kirjutas:
... ,sest autojuhid on ikka nii nahaalsed ja ettevaatamatud.
ummy90 kirjutas:
kõike seda raskendab autojuhtide suhtumine mopeedidesse ja nende juhtidesse. alati panevad nad mopeedijuhid endast madalamale positsioonile.
MOMO kirjutas:
Ma juba vaikselt hakkan uskuma ,et autojuhid meelega rammivad rolleriste
Enemy Territory [ COD ] kirjutas:
lasin signaali ja kui ma hakkasin nimelt tagant j2rgi tulema sai aru et ma nalja ei mõista selliste asjadega

... inimesed, tulge mõistusele palun.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Teema algataja
-VaIkEoTs-

Lugemata postitus Postitas -VaIkEoTs- »

mis siin mõistusele tulla..
autojuhtide arust on vist roller ja ratas samasugused..keeratakse igalpool ette ja siis alati meie syydi :twisted: l

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

Tolerantsus suri 1??? Rip. Deep hala
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gert250 »

Se on hea, kui öösel kuskil maanteel sõidad ja vastutulev auto täistulesid ära ei vaheta :S
endal juhtub koguaeg nii :/
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Gert250 kirjutas:
Se on hea, kui öösel kuskil maanteel sõidad ja vastutulev auto täistulesid ära ei vaheta :S
endal juhtub koguaeg nii :/
Welcome to the club! Edastan uudiseid , allikate sõnul jäid mõlemad ellu aga ühel on ajutrauma ja jääb invaks vist :cry: nii palju siis "eeskujulikest" autojuhtidest :(

Teema algataja
-Goofy-

Lugemata postitus Postitas -Goofy- »

Selles õnnetuses oli auto süüdi...auto rammis ise rollerit....Ja see vend kes juhtis on praegusel hetkel maarjamõisa haiglas aju põrutuse tõttu ja tal on mälu kaotus...Kõik juhtus sellepärast et tal ei olenud kiiver alt rihmaga kinni ja kiiver lendas peast ära... :? Poisil enam kriitilist seisu ei ole aga ta ei ole ka praegu teadvusel. Arstide sõnul ei saa ta enam korralikku mälu tagasi. :cry: kahju või mis? Ja teine vend kes tal taga oli, temal oli ainult käsi valus ja katki pmst ei juhtunud midagi sellest sab üle... Aga igastahes roller makstakse kinni ja kui ma ei eksi sis oli vict isegi mingi vaevatasu (ei ole kindel). Aga kahju ikkagi :?
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

tunnen tõesti kaasa poisile... :cry:
mulle räägiti et rolleriga tüübil olevat peatee olnud ja siis sõitis mingi vend talle täpselt ette et ta ei jõudnud pidurdada...
aga noh see kuidas tegelt oli selgub hiljem :cry:
DiTech :ner:
Pilt

Teema algataja
Basix

Lugemata postitus Postitas Basix »

See, kes haiglas on minu hea sõber :(
Suht jube juhtum!
Seda, et ta mälu tagasi ei saa pole mina igastahes kuulnud pole!
Tegu oli hõbedase Honda dioga! Mitte CPI oliveriga!
Kuulsin, et roller oli nii sodiks, et maha kandmisele kah vist, et pole mõtet korda teha! Aga tegelikult auto ja rolleri kahjud on suva! Peaasi, et see inimene terveks saab ja ei jää mingit hullu põntsu ta ajusse!
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Lühiajalise mälu kaotus sellises olukorras on täiesti tavaline. Arusaadavalt oli tüüp ka shokis. Kahjustuse ulatus hakkab selguma siis, kui üles ärkab. Igal juhul -- kaastunne õnnetuse osalistele ja lähedastele.

Loodetavasti jõuab nüüd ka mõnele kohale, et turvavarustus on välja mõeldud selleks, et seda alati kasutada ja ka nõuetekohaselt kinnitada.

Liikluses tehakse kogu aeg vigu -- nii sihilikult kui kogemata. Kuid sihilikult ei ürita keegi kedagi alla ajada. Isegi mitte need, kes külje alla pressivad, peale, ette ja taha keeravad. Tänaval toimub iga päev õnnetusi, väikestest kõksudest suuremate plekimõlkimisteni. Enamasti on need tingitud mitte ülbusest vaid lihtsalt tähelepanematusest. Kaherattalised lihtsalt on veelgi vähem märgatavad ja nõrgemad.

Laksud, mida kahe kokku saanud auto puhul hakkab lahendama kindlustus, võivad auto ja rolleri kokku saades lõppeda väga kurvalt. See ei tähenda, et viimasesse olukorda sattunud autojuht oleks rohkem süüdi kui see, kes kahe auto plekimõlkimise põhjustas. Ühel juhul saab ta paariks päevaks stressi, teisel juhul elab elu lõpuni teadmisega, et on inimese surma põhjustanud.

Ja kui keegi nüüd kahtleb, kas turvavarustust talle ikka tarvis on, siis võiks ikkagi sammud poe poole sättida ja meeles pidada, et lisaks enda elule võib ta päästa ka kellegi teise oma, kellega tal pole põhjust veel kokku saada olnud.
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Suletud

Mine “Rollerid”