Õnnetus
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Õnnetus
täna siis mingi 20 minutit tagasi juhtusin nägema aardla tänaval kuidas üks rollerist oli auto poolt alla aetud ja lebas teine seal auto ja rolleri vahel ning jalad ka tõmblesid
kui keegi oskab midagi lisada,mis põhjusel ja teab äkki mis või kes põhjustas selle õnnetuse võiks siia teada anda sellest

kui keegi oskab midagi lisada,mis põhjusel ja teab äkki mis või kes põhjustas selle õnnetuse võiks siia teada anda sellest
Loodame ,et jäid ikkagi terveks
, vihm on paha saagu nad terveks:(

Viimati muutis GReddy, 30 Aug 2006, 18:16, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
Nüüd siis niipalju mis ma kuulsin naise töökaaslaselt kes õnnetust pealt nägi,et rolleril oli 2 inimest olnud ja roller oli seisnud ja auto oli sõitnud paremast reast vasakusse ja otse rollerile sisse
Ja üks sai ainult vigastada ja teisel ei pidavat midagi viga olema aga pea oli küll kohutavalt verine sellel esimesel ja isegi politsei pidi teda aitama kinni hoida,et arstid saaksid teda süstida kuna tüüp oli nii hullult tõmmelnud.

Ja üks sai ainult vigastada ja teisel ei pidavat midagi viga olema aga pea oli küll kohutavalt verine sellel esimesel ja isegi politsei pidi teda aitama kinni hoida,et arstid saaksid teda süstida kuna tüüp oli nii hullult tõmmelnud.

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
kuna ikkagi spekulatsioonid jätkuvad, siis arendan kah teemat - seisis vaskus ehk siis teises reas?BuFu kirjutas:Nüü roller oli seisnud ja auto oli sõitnud paremast reast vasakusse ja otse rollerile sisse![]()
Edit: See on toodud lihtsalt näitena, kuidas saab eelnevast tekstist edukalt aru saada ja see kõik vaid segadust tekitab.
hälvik
Vahet pole kes süüdi on juhtunu on igal juhul kahetsemist väärt ,sest autojuhid on ikka nii nahaalsed ja ettevaatamatud.Ohu ennetamisest rääkimatta ,minumeelest nad hoopis lausa tahtlikult põhjustavad neid liikulusõnnetusi.Loomulikult ma olen nõus väitega et on palju neid noori mopeedi juhte kellel puudub igasugune liiklus kasvatus aga sellegipoolest võiksid autojuhid mõistvamad olla ja olukorraga leppida
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Uppuja päästmine on ikkagi uppuja enese asi, st mopeedijuht peab oskama sõita ja koguaeg arvestama ka sellega, et ta on enamvähem nähtamatu ja iga õnnetuse korral põhiline kannataja.milko111 kirjutas:Vahet pole kes süüdi on juhtunu on igal juhul kahetsemist väärt ,sest autojuhid on ikka nii nahaalsed ja ettevaatamatud.Ohu ennetamisest rääkimatta ,minumeelest nad hoopis lausa tahtlikult põhjustavad neid liikulusõnnetusi.Loomulikult ma olen nõus väitega et on palju neid noori mopeedi juhte kellel puudub igasugune liiklus kasvatus aga sellegipoolest võiksid autojuhid mõistvamad olla ja olukorraga leppida
Momendil hakkavad vist rollerihundid enda surelikuse üle mõtlema ja liikluses ka vastavalt käituma alles seljuhul, kui aastas ei juhtu mitte 30 vaid 300 rasket rolleriõnnetust, vähemast lihtsalt ei saada aru... sinnamaaani taotakse omale rusikaga vastu rindu ja räägitakse, et ega me sõita ei oska ja liikluseeskirju ei tunne küll aga ikkagi peaks kõik teised meiega arvestama sest me lihtsalt oleme sellised.
Aga senikaua kehtib karm looduslik valik.
P.S see sõnavõtt ei oel kuidagi seotud antud õnnetusega!
hälvik
-
oldmoped: jutt on küll õige aga pole eriti mõtet rääkida, räägid siin nagu seinaga, ega keegi sinu ülemise pärast nagunii aeglasemalt ei sõida 

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ma juba vaikselt hakkan uskuma ,et autojuhid meelega rammivad rolleriste ,sest see auto juht ei muretsenud absoluutselt vaid naeris koos politseiga mingi jutu üle ja mölises telefoniga , peaks midagi ette võtma 

Viimati muutis GReddy, 30 Aug 2006, 23:54, muudetud 1 kord kokku.
-
Täna sõitsin kh rolleriga mingi pekilõust oli oma audi a6 liiga tuus vend ..MOMO kirjutas:Ma juba vaiksel hakkan uskuma ,et autojuhid meelega rammivad rolleriste ,sest see auto juht ei muretsenud absoluutselt vaid naeris koos politseiga mingi jutu üle ja mölises telefoniga , peaks midagi ette võtma

S¤Ã¤Ã¤S¤E
milko111 kirjutas:... ,sest autojuhid on ikka nii nahaalsed ja ettevaatamatud.
ummy90 kirjutas:kõike seda raskendab autojuhtide suhtumine mopeedidesse ja nende juhtidesse. alati panevad nad mopeedijuhid endast madalamale positsioonile.
MOMO kirjutas:Ma juba vaikselt hakkan uskuma ,et autojuhid meelega rammivad rolleriste
Enemy Territory [ COD ] kirjutas:lasin signaali ja kui ma hakkasin nimelt tagant j2rgi tulema sai aru et ma nalja ei mõista selliste asjadega
... inimesed, tulge mõistusele palun.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Selles õnnetuses oli auto süüdi...auto rammis ise rollerit....Ja see vend kes juhtis on praegusel hetkel maarjamõisa haiglas aju põrutuse tõttu ja tal on mälu kaotus...Kõik juhtus sellepärast et tal ei olenud kiiver alt rihmaga kinni ja kiiver lendas peast ära...
Poisil enam kriitilist seisu ei ole aga ta ei ole ka praegu teadvusel. Arstide sõnul ei saa ta enam korralikku mälu tagasi.
kahju või mis? Ja teine vend kes tal taga oli, temal oli ainult käsi valus ja katki pmst ei juhtunud midagi sellest sab üle... Aga igastahes roller makstakse kinni ja kui ma ei eksi sis oli vict isegi mingi vaevatasu (ei ole kindel). Aga kahju ikkagi 

-
Teema algataja
See, kes haiglas on minu hea sõber 
Suht jube juhtum!
Seda, et ta mälu tagasi ei saa pole mina igastahes kuulnud pole!
Tegu oli hõbedase Honda dioga! Mitte CPI oliveriga!
Kuulsin, et roller oli nii sodiks, et maha kandmisele kah vist, et pole mõtet korda teha! Aga tegelikult auto ja rolleri kahjud on suva! Peaasi, et see inimene terveks saab ja ei jää mingit hullu põntsu ta ajusse!

Suht jube juhtum!
Seda, et ta mälu tagasi ei saa pole mina igastahes kuulnud pole!
Tegu oli hõbedase Honda dioga! Mitte CPI oliveriga!
Kuulsin, et roller oli nii sodiks, et maha kandmisele kah vist, et pole mõtet korda teha! Aga tegelikult auto ja rolleri kahjud on suva! Peaasi, et see inimene terveks saab ja ei jää mingit hullu põntsu ta ajusse!
Lühiajalise mälu kaotus sellises olukorras on täiesti tavaline. Arusaadavalt oli tüüp ka shokis. Kahjustuse ulatus hakkab selguma siis, kui üles ärkab. Igal juhul -- kaastunne õnnetuse osalistele ja lähedastele.
Loodetavasti jõuab nüüd ka mõnele kohale, et turvavarustus on välja mõeldud selleks, et seda alati kasutada ja ka nõuetekohaselt kinnitada.
Liikluses tehakse kogu aeg vigu -- nii sihilikult kui kogemata. Kuid sihilikult ei ürita keegi kedagi alla ajada. Isegi mitte need, kes külje alla pressivad, peale, ette ja taha keeravad. Tänaval toimub iga päev õnnetusi, väikestest kõksudest suuremate plekimõlkimisteni. Enamasti on need tingitud mitte ülbusest vaid lihtsalt tähelepanematusest. Kaherattalised lihtsalt on veelgi vähem märgatavad ja nõrgemad.
Laksud, mida kahe kokku saanud auto puhul hakkab lahendama kindlustus, võivad auto ja rolleri kokku saades lõppeda väga kurvalt. See ei tähenda, et viimasesse olukorda sattunud autojuht oleks rohkem süüdi kui see, kes kahe auto plekimõlkimise põhjustas. Ühel juhul saab ta paariks päevaks stressi, teisel juhul elab elu lõpuni teadmisega, et on inimese surma põhjustanud.
Ja kui keegi nüüd kahtleb, kas turvavarustust talle ikka tarvis on, siis võiks ikkagi sammud poe poole sättida ja meeles pidada, et lisaks enda elule võib ta päästa ka kellegi teise oma, kellega tal pole põhjust veel kokku saada olnud.
Loodetavasti jõuab nüüd ka mõnele kohale, et turvavarustus on välja mõeldud selleks, et seda alati kasutada ja ka nõuetekohaselt kinnitada.
Liikluses tehakse kogu aeg vigu -- nii sihilikult kui kogemata. Kuid sihilikult ei ürita keegi kedagi alla ajada. Isegi mitte need, kes külje alla pressivad, peale, ette ja taha keeravad. Tänaval toimub iga päev õnnetusi, väikestest kõksudest suuremate plekimõlkimisteni. Enamasti on need tingitud mitte ülbusest vaid lihtsalt tähelepanematusest. Kaherattalised lihtsalt on veelgi vähem märgatavad ja nõrgemad.
Laksud, mida kahe kokku saanud auto puhul hakkab lahendama kindlustus, võivad auto ja rolleri kokku saades lõppeda väga kurvalt. See ei tähenda, et viimasesse olukorda sattunud autojuht oleks rohkem süüdi kui see, kes kahe auto plekimõlkimise põhjustas. Ühel juhul saab ta paariks päevaks stressi, teisel juhul elab elu lõpuni teadmisega, et on inimese surma põhjustanud.
Ja kui keegi nüüd kahtleb, kas turvavarustust talle ikka tarvis on, siis võiks ikkagi sammud poe poole sättida ja meeles pidada, et lisaks enda elule võib ta päästa ka kellegi teise oma, kellega tal pole põhjust veel kokku saada olnud.
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema