mopeediload
Eesti POLITSEI pidas kinni (nii sama lambist) , küsis minu käest ilusti lubasid, mille peale teatasin, et mul on 49ccm roller, ega pea lubasid omama, kuid tuleb välja, et peab ja on täiesti kohustuslik. Kuid nii palju oidu mul oli, et näitasin kunagi tehtud ratta lube ja tänu sellele keerutasin ennast välja, kuid ma usun, et mopeedi lubasid ei hakka tegema, kui midagi on, siis näitan rattaload ette ja korras (sest isegi rattaga liigeldes eeskirjad ikka samad!)
eelmine aasta küsisin ARK-st, et kas peab omama vastava katekooria lubasid, kui on roller alla 49cc ja ise üle 14 aasta, mille peale öeldi, et "võib küll ilma lubateta sõita"
, et kas seadus on vastu võetud see aasta, aga igaljuhul load peavad olemas olema, nagu nad mulle seletasid 
eelmine aasta küsisin ARK-st, et kas peab omama vastava katekooria lubasid, kui on roller alla 49cc ja ise üle 14 aasta, mille peale öeldi, et "võib küll ilma lubateta sõita"

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.