Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.
rolleripoisid, no hard feelings, aga teie kohta ei tea kunagi, kust kuhu ja kuidas te s6idate: mina katsun siis lenksust eriti hoolega kinni hoida, et igasugu huvitavaid situatsioone ennetada. muidu on see viipamine ikka tore asi, tekitab yhtekuuluvustunnet ja mine tea, kui trassil miskit ikaldab , eks siis aitab see yhtekuuluvus ka n6u ja j6uga uuesti liikuma
Õlu ei teki ega kao vaid muutub ühest olekust teise.
Internetist seda paranähtust uurides leidsin, et variaator ongi selline kuri vidin kaherattalisel sõidukil, mis sunnib mõlemad käed lenksul hoidma (see on tootjate poolt sinna ohutuse kaalutusel paigaldatud (õige ka)-niisiis ei tasu nende võrrimeeste peale pahased olla, nad on lihtsalt kiuslike tootjate rõhumise all ).
Kuuldavasti on nii, et kui käe lenksu küljest lahti lased siis jooksutab see kuri variaator selle 50cc mootori hetkeliselt kokku ja kogu roller hakkab rõvedalt skungi järgi haisema. Lisaks ilmub ei-tea-kust välja kari nugiseid ja närivad kummid katki ja rebivad kunstnahast sadulakatte katki.
Kui nad ükskord käigukastiga ratta muretsevad küll see käsi ka siis lenksult vabaneb.
Kondid kasvavad ju kokku ja tsikkidele meeldivad armid.
Internetist seda paranähtust uurides leidsin, et variaator ongi selline kuri vidin kaherattalisel sõidukil, mis sunnib mõlemad käed lenksul hoidma (see on tootjate poolt sinna ohutuse kaalutusel paigaldatud (õige ka)-niisiis ei tasu nende võrrimeeste peale pahased olla, nad on lihtsalt kiuslike tootjate rõhumise all ).
Kuuldavasti on nii, et kui käe lenksu küljest lahti lased siis jooksutab see kuri variaator selle 50cc mootori hetkeliselt kokku ja kogu roller hakkab rõvedalt skungi järgi haisema. Lisaks ilmub ei-tea-kust välja kari nugiseid ja närivad kummid katki ja rebivad kunstnahast sadulakatte katki.
Kui nad ükskord käigukastiga ratta muretsevad küll see käsi ka siis lenksult vabaneb.
Skungid ja nugised, tegid mu päeva :D
Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
Assa nugis , sain kah kohe tükk maad targemaks. Proovisin hiljuti sõbra rollerit ja saan ka ise aru, miks ei ole tark lenksu lahti lasta - see krdi imeloom on ju nii väikeste ratastega, nilbe (jalgade) asend, variaator on kah imelik asi. Linnas ummikuhundi jaoks võib ju mugav olla aga igalpool mujal ei kõlba kuhugi.
Vabandan, et natuke offtopic sai
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750 '97 XL600V '89 Jawa 638
Heh
Ikka üritan viibata.Eriti hea on siis kui oled õhtu läbi rattaga kruisind mööda linna ja vehkinud käte jalgade ja peaga ja siis isyud auto rooli.
Nii mõnigi baik-i vend on mind lolli näoga vaatama jäänd et mis see kaubiku juht seal vehib:P
Aga parim variant oli siiski see kui esimest korda peale lubade saamist oma rattaga sõitma läksin.Õhtune aeg suht vähe autosid jne.Aga suht valge oli veel.Loomulikult unustasin tuled põlema panna.Sõidan nagu õige mees mööda pirita teed kui vastu tuleb politsei auto kes vilgutab tuledega.
Mul muidugi Et mis nüüd.Peris hea tunne oli kui avastasin miks ta vilgutas.Ja veel parem tunne oli et esimesel päeval kohe lolli asja eest trahvi ei saanud Ehk oli ka kaherattalise omanik.
Lehvamine on OK, aga korra oleks saatuslikuks saanud... Teeääres hääletas üks väljapaistvalt ilus kertu, laiutasin üht kätt näitamaks talle, et "no helmet, no deal". Seepeale kergitas too nümff oma topi kuni kurguni üles ja mina, unustades hoopis kus ma olen, tõstsin kaks kätt "oo my god" hüüatuse saatel taeva poole.... Noh, jäin ikka kuidagiviisi sadulasse, muidu oleks ikka räigelt piinlik olnud tolle nümfi ninaees külge lasta
Koht: Pärnu mnt linnapiir
Krt, piiga ilmselt naeris minu vibamiste-võimlemiste peale niigi tilgad püksi, nii et tel. nr jäi küsimata
To Racerx: täpsustamata kinnipidamise kohta deklareerin: PIDASIN KÜLL KINNI
Praegu tsiklit veel ei oma ja sõidan iga päev autoga . Tervitan tsiklimehi ka autoroolist , mõned panevad tähele , mõned mitte.Igatahes väga lahe komme .
Positiivne on ka see, et kui õpilasel käed tööd täis või lihtsalt ei mõista veel vastu tervitada, on enamasti järelsõitev õpetaja ise käega viibanud.
Kevadel lube tehes oli päris tegemine vastu vehkida. sest peale käte/jalgade oli pea ka tööd täis. Selgeks sai aga kiirelt asjaolu, et päris igakord ennastunustavalt allahi poole pöörduda pole ka mõtet - näiteks soomlaste matkakate poolde pole vaja vehkida, aga kruiserimehed vastavad.
Muljetavaldav oli olukord, kus jalakäijat sebra ees üle lastes (siis juba mitte enam õppeka lenksus) jäi ca 20 aastane vene noormees koos neiuga tsikli ette seisma, keeras minu poole ja lihtsalt kummardas, endal silmad suured, tüdruk lihtsalt raputas mõistmatuses pead
Üldise arvamuse kujundamise seisukohalt oleks jalakäijatesse lugupidavalt suhtumine 5+ reklaam tsiklistidele
Ei jõua minagi kogu aeg lehvitada... Vahest nii mõttesse vajunud, et märkan mööduvat tsiklit alles siis, kui see mööda vuhiseb...
Jalakäijatest aga nii palju, et ülekäigurajal lehvitavad mehed ja noogutavad heakskiitvalt... naljakas on see tegelikult...
Naised.. mnjaa... need on erisort muidugi... Nendel ma ei peatuks.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.