koolieelne kogunemine 27 august!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 399
jh andsin MOMOLE üle. ei ole sugugi kindel et ise saan tulla:D igaksjuhuks andsin üle. aga äkki üllatan ja tulen kohale
hjuuuuuts sorry teile aga keegi tulija seda kummi soovib? laske oma poolsile siledaks, ja annan uue teile:D

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
-
-
Ma "usun" ka , koguaeg oled seda rääkinud , kuigi on alati teistmoodi lõppenudmiku00 kirjutas:peab kah siis mõtlema selle asja üle... aga jah ma proovin kohal olla siis mul rullid käes ja momo siis saad lutti;):D

ühele teatud runnerivennale: RIIDED HOIAME IKKA SELJAS. hmm kellele? 
ja kiivrid peas? jälle minu pihta või
...
aga me kavatseme ka shummiga kohal olla.... ma annan shummile oma vanema gilera ja siis tuleme.... noh kui minu oma veel töötab...
aga see reede ei sobi kuidagi.... sebige laupäevaks... või hiljem... aga mitte reede

ja kiivrid peas? jälle minu pihta või

aga me kavatseme ka shummiga kohal olla.... ma annan shummile oma vanema gilera ja siis tuleme.... noh kui minu oma veel töötab...

Sinu jaoks painutame aja siis !HullElvakas kirjutas:ühele teatud runnerivennale: RIIDED HOIAME IKKA SELJAS. hmm kellele?
ja kiivrid peas? jälle minu pihta või...
aga me kavatseme ka shummiga kohal olla.... ma annan shummile oma vanema gilera ja siis tuleme.... noh kui minu oma veel töötab...aga see reede ei sobi kuidagi.... sebige laupäevaks... või hiljem... aga mitte reede

-
ma arvan et sa saad aru küll, kellest jutt käib, aga noh rahvale meeldib. nii et näita oma oskusi raadi karjääris. kas gilera on suuteline hüppama?:D. järsku sina põletad selle kummi ära, mida me siin lahkesti pakume:DHullElvakas kirjutas:ühele teatud runnerivennale: RIIDED HOIAME IKKA SELJAS. hmm kellele?
aga me kavatseme ka shummiga kohal olla.... ma annan shummile oma vanema gilera ja siis tuleme.... noh kui minu oma veel töötab...aga see reede ei sobi kuidagi.... sebige laupäevaks... või hiljem... aga mitte reede
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
imelikud olete seal tartus. 3 lehte niisama arutamist ja vbl 1-2 räägib et noh ööäöäöäöä äkki ööäö tulen 
tallinnas teab igaüks , et reedeti järve selveri parklas ja kohal on alati 15-30 aparaati

tallinnas teab igaüks , et reedeti järve selveri parklas ja kohal on alati 15-30 aparaati
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
nii nagu RK foorumis kokku lepitakse. enne oli koguaeg 18:00-18:30 .3m kirjutas:OT: mis kellaajal see tavaliselt toimub?InterFace kirjutas:tallinnas teab igaüks , et reedeti järve selveri parklas ja kohal on alati 15-30 aparaati
viimasel ajal 21 paiku. 1x 22 ajal.
hilisemal ajal parem sõita
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
-
Kui keegi selle kummi ära põletab siis on see HullElvakas:D...speed fighter kirjutas:ma arvan et sa saad aru küll, kellest jutt käib, aga noh rahvale meeldib. nii et näita oma oskusi raadi karjääris. kas gilera on suuteline hüppama?:D. järsku sina põletad selle kummi ära, mida me siin lahkesti pakume:DHullElvakas kirjutas:ühele teatud runnerivennale: RIIDED HOIAME IKKA SELJAS. hmm kellele?
Igal juhul kohale oleme ja te näeta et runner lendab nagu linnuke:D
NSR
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.