Milline (enduro) tsikkel naisterahvale?
minu isiklik kogemus naisterahvale tsikli hankimisel ütleb seda, et kui naine pole juhuslikult üle keskmise pikka kasvu, siis on ükskõik milline täismõõduline enduuro talle liiga kõrge. Ja linnatänav ei ole Dakar, kus saab tsikli seljas vabamalt võimelda, eriti algaja puhul peaksid mõlemad jalad seistes maha ulatuma.
Võibolla on väiksemad enduurod (dr350, klr250) madalamad, aga ei ole selles kindel, Eestis on need mudelid haruldased ja ma ei ole neid oma ihusilmaga näinud. Variant on vaadata ka 125cc tsikleid, aga need on kardetavasti liiga lahjad. Teine võimalus (kui eesmärgiks ei ole otseselt mudassonkimine) on osta allroad või classic, neile saab maastikusõbralikumad rehvid alla venitada ja samuti sõita valjaspool asfalti.
Võibolla on väiksemad enduurod (dr350, klr250) madalamad, aga ei ole selles kindel, Eestis on need mudelid haruldased ja ma ei ole neid oma ihusilmaga näinud. Variant on vaadata ka 125cc tsikleid, aga need on kardetavasti liiga lahjad. Teine võimalus (kui eesmärgiks ei ole otseselt mudassonkimine) on osta allroad või classic, neile saab maastikusõbralikumad rehvid alla venitada ja samuti sõita valjaspool asfalti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.