Kokkutulek Põlvas 21 August!
Moderaator: Moded
Esiteks hea üritus oli ,aga ajavad närvi need tartu jutumehed ,et me tuleme ka oma freedodega ,ärge eest ära sõitke! me olime täitsa arvestanud teiega aga ühtegi ei tule teist kohalegi?Tartust olid mina sander ja robi lisandusid ka elvast ats ja lääne mingi teise vennaga sõitsime siis põlva vahepeal oli koonusega jant mul..jõudsime põlva rääkisime juttu kohviku juures kuni tuli politsei meid laiali ajama niisiis sõitsime tamme järgi kaupsi parklasse kuhu tuli ka politsei luurama , õnneks oli suurem parkla nii ,et meid ei aetud ära , meid oli umbes 35-40 , sõitsime edasi suusabaasi juurde kiirendama , endal läks üpris hästi kuigi segu oli vale , tulime tagasi ja mul õhufiltriga midagi juhtus ja roller üle 30 ei läinud teised läksid ees ära ja hakkasin vaikselt tartu poole sõitma , kuni hakkas vihma sadama ja ligemärg olin ja alajahtumise käes kannatasin
siis näppisin filtrit , puhastasin jah ohh imet läks jälle 80 välja(2kesti) sai siis kiiresti tartu ja paar soojendavat teed ka ära joodud ,homseks saab väikse filmi moodi klipi siis , filmimaterjali on umbes 30minutit kuigi osa peab välja lõikama 
Suur respekt neile kes kohale ennast vedasid!! teistele

Nimetaks mõned vennad välja ka kellele suur tänu! Tammele ,Priidule ,Gerdile, Kubsikule ,Hardile?(Punane Sp2) siis punase aeroxi vennale , tänu veel sellele dio vennale kes kruvikat laenas ja sandrile ja atsile kellega oli hea sõita , läänet ma ei maini
ja siis zulule kes filtri mulle alla toppis ja nendele ka kes jäid nimetamata

Suur respekt neile kes kohale ennast vedasid!! teistele

Nimetaks mõned vennad välja ka kellele suur tänu! Tammele ,Priidule ,Gerdile, Kubsikule ,Hardile?(Punane Sp2) siis punase aeroxi vennale , tänu veel sellele dio vennale kes kruvikat laenas ja sandrile ja atsile kellega oli hea sõita , läänet ma ei maini

kokkutulek oli igati vinge respekt tammele:D kes asia korraldas aga gert räägib ise kuidas nad menti sattusidMOMO kirjutas:Kuida robi ,mario ja gert menti sattusidmiku00 kirjutas:irw väga hääd elamused robi,gert ja üks 100ccm aerox suutsid isegi mendis ära käia;) ei oskagi midagi enam rääkida räägivad need kes kohal käisid;) ja tamme all ta mõtleb mind:D

Punase aeroxiga vend ? 
Mina eks ?
Igastahes jah... olin mingi 1h vist, rahvast oli küll megalt...
Siis läksin ära Tartu (autoga:D) ja siis mingi tuleb rets padukas Tartus...ja mõtlen kuidas nende Tartu rollerite vendadel ikka veab - tee libe ja nii külm.

Mina eks ?

Siis läksin ära Tartu (autoga:D) ja siis mingi tuleb rets padukas Tartus...ja mõtlen kuidas nende Tartu rollerite vendadel ikka veab - tee libe ja nii külm.

Lubade kontroll vist oli , muide ma mingi päris värisesin kaua , ilgelt külm oli , nagu ligemärg oli ja nähtavus s**t ja rolleriperse käis kumm oli räme sile , suht õudne peaks mainima , neeme lisa mind msni werner_ruul@hotmail.comNeeme kirjutas:Punase aeroxiga vend ?
Mina eks ?
www.pildialbum.org/user/piretfilokristina
arvata on jh, see mendijama võttis isegi minul käe värisema, sest jh sain nats gerdi omaga sõidetu
krt juppe ikka kätte ei saanud rsk, aga ei oska ise yritust komenteerida, aga respekt nendele kes kõik kohale tulid, ja MoMo oli eriti friik, läks siis ära kui tuli see suurem vihm, isegi põlvas sadas, aga jh suurem mentide möll käis meil siin
Zulu käis kh mendis ära, erament võttis kinni
aga ei tehtud midagi, sest õigel vennal ikka õiged load olemas kh 

see põlva laks oli ikka ullem Trip
...
sai mentidele vahele jäädud ja vihma käes pidevalt oldud
....
yx vend Gileraga oli päris segi seal ikka
...
tagasi tulles sadas vihma ja oli ullult synge ja külm...ja too tont pani ilma kiivrita ja särgita
..sama ajal mina värisesin kõrval kiiver peas ja pusa seljas...

sai mentidele vahele jäädud ja vihma käes pidevalt oldud

yx vend Gileraga oli päris segi seal ikka

tagasi tulles sadas vihma ja oli ullult synge ja külm...ja too tont pani ilma kiivrita ja särgita

ei ime nad midagi, tegid head tööd, ma ei tea kuskil selliseid politseisid, kes nii usinasti rollerivendi kinnivõtaksid, ja teised rääkisid kh, et tartus lihtsalt vahitakse politsei autost kurjanäoga rolleristile silma, ja ongi kõik, seal vast aasta jooksul 1 rollu peatatakse kinni, kui too mingi suurema vea teeb, aga ei tea kas pättidel oli eile rõõmu päev vict? pollarid uurisid ainult kus on kaherattalisi, ja kas on load olemasIgo®R kirjutas:muidu p2ris k6va yritus oli ;D
K6ik p6lva mendid imevad;D
aga muidu kus j2rgmine yritus toimud ?

-
- Kontakt:
Ei jah väga kõva üritus oli 
See Runneriga vend pani muide Elva välja ilma särgita
Ja pärast pidime sealt pangodi teelt selle sp ka ära vedama, tüübil ei olnud köit kusagile kinnitada niiet panime mulle taha tule alla raami külge ja vend tõmbas käest ennast kaasa rolleriga
Sain telefoniga väikse video sellest kui meil seal mendi jaoskonna ees ühe mendiga väike jutuajamine oli , kuid hääl ei jäänud hästi peale.

See Runneriga vend pani muide Elva välja ilma särgita

Ja pärast pidime sealt pangodi teelt selle sp ka ära vedama, tüübil ei olnud köit kusagile kinnitada niiet panime mulle taha tule alla raami külge ja vend tõmbas käest ennast kaasa rolleriga

Sain telefoniga väikse video sellest kui meil seal mendi jaoskonna ees ühe mendiga väike jutuajamine oli , kuid hääl ei jäänud hästi peale.
Suzuki Katana Lc
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.