Kokkutulek Põlvas 21 August!
Esiteks hea üritus oli ,aga ajavad närvi need tartu jutumehed ,et me tuleme ka oma freedodega ,ärge eest ära sõitke! me olime täitsa arvestanud teiega aga ühtegi ei tule teist kohalegi?Tartust olid mina sander ja robi lisandusid ka elvast ats ja lääne mingi teise vennaga sõitsime siis põlva vahepeal oli koonusega jant mul..jõudsime põlva rääkisime juttu kohviku juures kuni tuli politsei meid laiali ajama niisiis sõitsime tamme järgi kaupsi parklasse kuhu tuli ka politsei luurama , õnneks oli suurem parkla nii ,et meid ei aetud ära , meid oli umbes 35-40 , sõitsime edasi suusabaasi juurde kiirendama , endal läks üpris hästi kuigi segu oli vale , tulime tagasi ja mul õhufiltriga midagi juhtus ja roller üle 30 ei läinud teised läksid ees ära ja hakkasin vaikselt tartu poole sõitma , kuni hakkas vihma sadama ja ligemärg olin ja alajahtumise käes kannatasin
siis näppisin filtrit , puhastasin jah ohh imet läks jälle 80 välja(2kesti) sai siis kiiresti tartu ja paar soojendavat teed ka ära joodud ,homseks saab väikse filmi moodi klipi siis , filmimaterjali on umbes 30minutit kuigi osa peab välja lõikama 
Suur respekt neile kes kohale ennast vedasid!! teistele

Nimetaks mõned vennad välja ka kellele suur tänu! Tammele ,Priidule ,Gerdile, Kubsikule ,Hardile?(Punane Sp2) siis punase aeroxi vennale , tänu veel sellele dio vennale kes kruvikat laenas ja sandrile ja atsile kellega oli hea sõita , läänet ma ei maini
ja siis zulule kes filtri mulle alla toppis ja nendele ka kes jäid nimetamata

Suur respekt neile kes kohale ennast vedasid!! teistele

Nimetaks mõned vennad välja ka kellele suur tänu! Tammele ,Priidule ,Gerdile, Kubsikule ,Hardile?(Punane Sp2) siis punase aeroxi vennale , tänu veel sellele dio vennale kes kruvikat laenas ja sandrile ja atsile kellega oli hea sõita , läänet ma ei maini

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.