Päike ja põrin
Moderaator: Moded
Päike ja põrin
Lugesin just praegu koos endaga 10 tüüpi ninapidi kuvaris olevaks
Päike paistab, minge sõitma !!!!!!!!
Mina igatahes lähengi ja täna juba niigi 55 km seljataga. SUPER !
Päike paistab, minge sõitma !!!!!!!!
Mina igatahes lähengi ja täna juba niigi 55 km seljataga. SUPER !
-
Timo R.
Ehh, ma kah täna 125cc ga - poiss meisterdab töökojas vibra tõttu purunenud tuuleklaasi kinnituse asemele uut ja tugevamat, kui valmis saab siis põristame tagasi. Eile ajasin aga oma starterivigase cagiva vihaseks ja tegin prooviringi
OH-OH-OH-HOOOOOOOOO
Pean vist oma arvamust sõidukiiruse suhtes siiski redigeerima
: nõudis väga suurt pingutust, et püsida allpool 100-t.
Muidugi tuli veel "bug"isid välja ja järgmiseks nädalavahetuseks ehk on kõik debugitud ning veel paarinädalase katsetuse peale võib pikki otsi tegema hakata
Pean vist oma arvamust sõidukiiruse suhtes siiski redigeerima
Muidugi tuli veel "bug"isid välja ja järgmiseks nädalavahetuseks ehk on kõik debugitud ning veel paarinädalase katsetuse peale võib pikki otsi tegema hakata
-
puhh
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Hea meelega võtan vastu, kuid anna eelnevalt teada, ma suhteliselt liikuv inime, eriti veel aprillis (mu töö hooaeg hakkab ju).karujänes kirjutas:
st, et ära imesta, kui ma Sulle "täiesti kogemata" mõni õhtu külla tulen![]()
![]()
KJ
Ja tegelikult soovitus kogu rahvale. Kui sõidate mööda Eestimaad, vaadake, kes biker.ee-st kuskil elab, andke eelnevalt teada ja tehke kasvõi lühivisiit, saate tuttavamaks ja kohalik tsiklirahvas oskab vaatamisväärsusi tutvustada.
-
tsiklimees
- Tsikkel: Honda SLR650 / Honda XL1000
Laupäeval sai sõbraga kuskil 130 kilti läbi sõidetud, Kiviõli,Sonda,Viru-Nigula,Kunda,Kalvi,Rakvere.
Pühapäeval panime mööda Ontika kallast Toila poole minema. Võtsin sõbra ka veel tagaistmele. Kuid siis nagu neetud, pidi midagi juhtuma. 25 kilti sõidetud läks tagumine õhukumm katki. Teepeal kohtasime veel 3'e Jõhvi tsiklimeest. Tühja kummiga panin Toila välja, seal tuttaval oli ainult vahtu, millega kummi täis lasime. Pumba haarasime ka kaasa. Poole tee peal pidasin kinni, et rõhku juurde pumbata, kuid siis oli juba nipligi rehvi sisse vedanud.
30 kilti virutasin maanteed mööda kodupoole. Mantel jäi õnneks täiesti terveks.
Saan vast õhtul pildid ka üles.
Pühapäeval panime mööda Ontika kallast Toila poole minema. Võtsin sõbra ka veel tagaistmele. Kuid siis nagu neetud, pidi midagi juhtuma. 25 kilti sõidetud läks tagumine õhukumm katki. Teepeal kohtasime veel 3'e Jõhvi tsiklimeest. Tühja kummiga panin Toila välja, seal tuttaval oli ainult vahtu, millega kummi täis lasime. Pumba haarasime ka kaasa. Poole tee peal pidasin kinni, et rõhku juurde pumbata, kuid siis oli juba nipligi rehvi sisse vedanud.
30 kilti virutasin maanteed mööda kodupoole. Mantel jäi õnneks täiesti terveks.
Saan vast õhtul pildid ka üles.
-
Andrus Arumäe
-
Mark
-
spinnnn
Eile õhtul tegin 20.30 ... 22.00 nii 50 km ringikese. Jeerum, näpud ja lõuaots olid täitsa külmunud, kui tuppa läksin, siis kostis kõndimise ajal püksist kõlinat..... Hea vähemalt, et kümmekond kilomeetrit plõksusin 25ga mõõda värskelt hööveldatud kruusateed. Ülejäänud maa sõitsin metsloomade hirmus lahtise visiiriga ja 70-80 ga. Aga mõnus oli sellegipoolest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.