Päike ja põrin

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Päike ja põrin

Lugemata postitus Postitas spinna »

Lugesin just praegu koos endaga 10 tüüpi ninapidi kuvaris olevaks :lol:
Päike paistab, minge sõitma !!!!!!!!
Mina igatahes lähengi ja täna juba niigi 55 km seljataga. SUPER !
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

eks igal on oma põhjused, miks ei sõideta... nii ka minul :evil:
Vahest sõidan ja teen asju.

Timo R.

Lugemata postitus Postitas Timo R. »

Mul täna juba 60+ km seljataga. See mis toimus eile-täna Rapla kardirajal oli nagu karjalaskepäev. Kes bikega, kes supermotoga, kes kardiga, kes autoga. Kôigil silmad särasid ja ei tea mis ära teeks 8)
Aga p2rast lôunasööki on hea pilk ka korra kuvarisse pista.
Elu on ilus!
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Ehh, ma kah täna 125cc ga - poiss meisterdab töökojas vibra tõttu purunenud tuuleklaasi kinnituse asemele uut ja tugevamat, kui valmis saab siis põristame tagasi. Eile ajasin aga oma starterivigase cagiva vihaseks ja tegin prooviringi :shock: OH-OH-OH-HOOOOOOOOO 8)
Pean vist oma arvamust sõidukiiruse suhtes siiski redigeerima 8) : nõudis väga suurt pingutust, et püsida allpool 100-t.
Muidugi tuli veel "bug"isid välja ja järgmiseks nädalavahetuseks ehk on kõik debugitud ning veel paarinädalase katsetuse peale võib pikki otsi tegema hakata :roll:

Martään
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Martään »

Ei saa päikese käes möllata kuna nii kui tsikli välja ajaksin oleksid kohe pahad politseionud vastas. Autokool hakkab kuu aja pärast ja et enda kiusatust talitseda võtsin mootori lahti ja hakkasin silindrit lihvima
Kasutaja avatar

karujänes

Lugemata postitus Postitas karujänes »

viimase 4 päevaga 900 km :!:

:twisted: :twisted: :twisted:
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

Laupäeval esimesed suuremad ringid linna peal tehtud, õhtul taas ratas välja ja mootorihääled valla. Ilma pidavat kuni nädalalõpuni ilus olema (vähemalt raadio 2 poolt). :D :wink:

to karujänes: sõitsid 4 päeva jooksul vaid valga ja tln vahet või? 900 km on päris ilus number.
Kasutaja avatar

karujänes

Lugemata postitus Postitas karujänes »

puhh kirjutas:
to karujänes: sõitsid 4 päeva jooksul vaid valga ja tln vahet või? 900 km on päris ilus number.

2 ratta peal elades on Jõgeva ja Nuustaku Tln kesklinnast sama kaugel nagu Õismäe ja Mustamäe :wink: :twisted:

st, et ära imesta, kui ma Sulle "täiesti kogemata" mõni õhtu külla tulen :wink: :wink:

KJ 8)
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

karujänes kirjutas:

st, et ära imesta, kui ma Sulle "täiesti kogemata" mõni õhtu külla tulen :wink: :wink:

KJ 8)
Hea meelega võtan vastu, kuid anna eelnevalt teada, ma suhteliselt liikuv inime, eriti veel aprillis (mu töö hooaeg hakkab ju). :wink: :oops:

Ja tegelikult soovitus kogu rahvale. Kui sõidate mööda Eestimaad, vaadake, kes biker.ee-st kuskil elab, andke eelnevalt teada ja tehke kasvõi lühivisiit, saate tuttavamaks ja kohalik tsiklirahvas oskab vaatamisväärsusi tutvustada.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

ma mõneks ajaks paikne :arrow: virutasin puid lõhkudes kirvega kätte, vasakuga lenksu hoida ei saa, sidurist rääkimata :evil: :evil:
Kasutaja avatar

tsiklimees
Tsikkel: Honda SLR650 / Honda XL1000

Lugemata postitus Postitas tsiklimees »

Laupäeval sai sõbraga kuskil 130 kilti läbi sõidetud, Kiviõli,Sonda,Viru-Nigula,Kunda,Kalvi,Rakvere.

Pühapäeval panime mööda Ontika kallast Toila poole minema. Võtsin sõbra ka veel tagaistmele. Kuid siis nagu neetud, pidi midagi juhtuma. 25 kilti sõidetud läks tagumine õhukumm katki. Teepeal kohtasime veel 3'e Jõhvi tsiklimeest. Tühja kummiga panin Toila välja, seal tuttaval oli ainult vahtu, millega kummi täis lasime. Pumba haarasime ka kaasa. Poole tee peal pidasin kinni, et rõhku juurde pumbata, kuid siis oli juba nipligi rehvi sisse vedanud.
30 kilti virutasin maanteed mööda kodupoole. Mantel jäi õnneks täiesti terveks.

Saan vast õhtul pildid ka üles.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

mina käisin täna õhtul sõitmas :lol: .suure läbisõiduga uhkustada ei saa :oops: aga ikkagi.hea oli!!!! :twisted:
ja õnneks miilitsat ei kohanud :wink:
ja nagu tsikklimehel läks nii pidi ka mul midagi juhtuma.õnneks kodu ligidal:
raibe ei raatsinud enam käima minna :evil:
Challenge the Adventure.Ride The World

Andrus Arumäe

Lugemata postitus Postitas Andrus Arumäe »

Tere rõõmsad bikerid!

....ausalt öeldes ma ise ka alguses ei tahtnud uskuda, kuid mu õepoiss Mark-kes ka siin liige, sõitis eilse päevaga ma 835km - - -koos teiste bikeritega! Krt see nagu Peterburgi ja tagasi :) ! Aga tõepoolest bike'i spidomeetergi oli selle tõestuseks...

Mark

Lugemata postitus Postitas Mark »

No, nii - teised sõitsid ikka vähem.... Ma sõitsin ennem kokkusaamist ka veel 2 h ringi vahetpidamata - ja veel õhtul......

Vot nii peab liiklema..................

Näete jah, mis täna toimub.............

Ilm :(
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ilm on jah saast.Päikesest pole kippu ega kõppu :(
Aga põrinat on ikka kosta :twisted:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Nii ilusat 4päeva ilmaprognoosi nagu tänases epl onlines on juba ammu pikisilmi oodatud ! Ijpiiiiii !
Suzuki GSX 750 Inazuma

Mark

Lugemata postitus Postitas Mark »

Läheb vist sõiduks :lol:

spinnnn

Lugemata postitus Postitas spinnnn »

Eile õhtul tegin 20.30 ... 22.00 nii 50 km ringikese. Jeerum, näpud ja lõuaots olid täitsa külmunud, kui tuppa läksin, siis kostis kõndimise ajal püksist kõlinat..... Hea vähemalt, et kümmekond kilomeetrit plõksusin 25ga mõõda värskelt hööveldatud kruusateed. Ülejäänud maa sõitsin metsloomade hirmus lahtise visiiriga ja 70-80 ga. Aga mõnus oli sellegipoolest.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”