Kokkutulek Põlvas 21 August!
Moderaator: Moded
-
Eelmine kokkutulek oli küll põlvas tõesti, et kui kuskile liiguti, nii kui mina jõutsin, olid juba aeroxid kõiok ilusti jala peal... peaaegu.
edit// Muidu , minu hoo tõmbas ka veits alla sissesõit.
edit// Muidu , minu hoo tõmbas ka veits alla sissesõit.
Viimati muutis Robskar, 17 Aug 2006, 00:52, muudetud 2 korda kokku.
ya yah, eelmine oli niisama väike kokkusaamine jutuajamine
see oli võru eelne jutuajamine, aga nyyd ikka jh sõidame nagu kord ja kohus 45km/h ja jutul lõpp
see kes linnas ikka kiiresti sõidab see saab ikka sõimu kh siin foorumis
aga jh yritan siin mingeid mänge/võistlusi välja mõtelda, igatahes, mäest alla tõukamine/veeremise võistlus tuli äsja mõttesse, aga kyll neid veel tuleb.
eelmine kord oli mingi 25 ära vict, loodan parimat.
roomake enda hiinakate, ja freedodega kohale, kyll me käseme neil aeroxivendadel kummardada teid, ja teie taga sõita

aga jh yritan siin mingeid mänge/võistlusi välja mõtelda, igatahes, mäest alla tõukamine/veeremise võistlus tuli äsja mõttesse, aga kyll neid veel tuleb.
eelmine kord oli mingi 25 ära vict, loodan parimat.
roomake enda hiinakate, ja freedodega kohale, kyll me käseme neil aeroxivendadel kummardada teid, ja teie taga sõita

-
sama siin oli korras vahepeal ja nyyd kui tuleb uus kokkutulek rolleril vaja uut juppiGert250 kirjutas:Gerdil on roller katki ja kokkutulekule jääb tulematamiku00 kirjutas:tore tore rahvast peaks tulema korralikult ja mõni kõvem roller tulge gerdiga kiirendama kah;) ja võru apriliad võiks kah kohale tulla!![]()
vajaliku jupi saan alles teisipäeval nii, et jahh :/

S¤Ã¤Ã¤S¤E
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.