võimsus kadunud
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
võimsus kadunud
tere
rolleriga selline probleem, et liigub edasi 50 km/h endise 80 km/h asemel ja kiirendus on ka paha-paha
eile jäi roller veidi vihma kätte, mis vigu see võis põhjustada?
puhastasin õhufiltrit ka kuna sai niiskeks.. kuid ma juba proovinud õhufiltrit modida, niiet see ei tohiks vea põhjus olla..
EDIT: pöörded ei lähe nii kiireks kui enne. summuti ka suht tahma täis, äkki viga selles ?
rolleriga selline probleem, et liigub edasi 50 km/h endise 80 km/h asemel ja kiirendus on ka paha-paha

eile jäi roller veidi vihma kätte, mis vigu see võis põhjustada?
puhastasin õhufiltrit ka kuna sai niiskeks.. kuid ma juba proovinud õhufiltrit modida, niiet see ei tohiks vea põhjus olla..
EDIT: pöörded ei lähe nii kiireks kui enne. summuti ka suht tahma täis, äkki viga selles ?
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
nii väikese läbisõiduga ei peagi vahetama. mul näiteks 15K ja kõik tiptop.nikeadi kirjutas:läbisõit on 9500 aga ma ei tea kas eelmine omanik oli neid vahetanud või mitte..
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
Teema algataja
-
Teema algataja
kas see asub tln ? ma ei saa sest elan ida-virumaal.xes kirjutas:too intsu tuungingu kotta ära
kas roller ei läinud edasi kepsu laagri pärast või jooksis kepsu laager selle pärast kokku et roller hästi edasi ei läinud ?M4rt kirjutas:Minul oli täpselt samasugune jama, lõppes sellega,et kepsu laager jooksis kokku

-
Teema algataja
Kaua ta sul kinni poonud on? Minul kestis see jama mingi kolm nädalat alguses oli vaikne kõrin sees, mõne päeva pärast hakkas nagu kinni pooma, külma mootoriga oli enamvähem ok. Hiljem jäi jõudu järjest vähemaks ning lõpuks käiski krõps ja starter enam mootorit ringi ei vedanud. Kui vända välja võtsin oli näha, et need kuulid..vms mis seal sees on, olid üksteise peale kokku jooksund ning väntvõll ise kuumuse pärast sinakaks tõmmanud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.