Metsas sõitmine ehk kus tohib off-roadi teha ja kus mitte.
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
VW kirjutas:Kas nendel radadel kannatab kahekesi ka sõita ühe tsikli seljas? Ma ise pole nii pädev juht veel seega paneks mõne targema inimese lenksu taha![]()
Aga kui lähete lööks isegi transalpiga kampa
üldiselt kruusatee on küll nüüd viimane koht, kus kannataks kahekesi sõita. metsas oleks ratta seljas mõistlik ikka üksi olla. mingil moel ja kuigi kaua oleks see vast läbi ussi...i võimalik aga põhimõtteliselt kõrgel olev raskusekese teeb sealkandis juba kiirelt, kiirelt oma töö.
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Piipz kirjutas:ikkaciim kirjutas:kas offroadile ATV-ga kulgejaid ka punti võetakse?
p.s. dubweiser, kruusateel võib vabalt kahekesi sõita, liiv ja muda on see, kus mitte eriti
piipz,
väljendasin vast ennast tiba keeruliselt.
tahtsin öelda ,et kruusatee on veel VIIMANE koht kus KANNATAB kahekesti sõita. sealt edasi enam ei kannata. võta mu lauset otseselt, mitte tähenduslikult.
oleme kaasaga reisidel seigeldes ka väga mudastele metsateedele sattunud. läbi läheb, aga kui ratas kaalub koos bensuga 250+ taga inimene + pagas, siis võib ette kujutada ,et meeldiv see pole. samas kui kohvrid maha võtta, siis ega see nüüd eriti ei muuda enam. aga nohh, ma ei tea, võib olla 140 kg kaaluva kerge enduro taga kannatab lösutada. pole kogemusi.
aga jahh, kruusateel kahekesi- loomulikult.
Jamh, aku laadimise mingid juhtmed läksid lühisesse,kodus rohkem vaadeldes ja putitades tegin korda ja isoleerisin äratoim kirjutas:kui esimest korda gaasitrassi avastasime, siis kasutaja "kutsa" oma 125-se ja tänavarehvidega pidas poole maani ilusasti vastu, siis andis saba starter

vähemalt esiotsa sain ilusti higiseks ja jalad märjaks

EDIT:Aga jah, muda auk oli vingem,te mässasite augus, mina kaval ja lähen kõrvalt

Muidu oleks ma oma võrri ka sinna jätnud

Viimati muutis RKsilver, 11 Nov 2006, 11:12, muudetud 3 korda kokku.
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

no endurogäng,
oleks kellegil homme (kolmapäeval 16.08 ) huvi teha väike kruiis?
võimalikule trassile jääks muuseas vasalemma rallirada, edelaharju kauneim tipp unustamatu vaatega kinnipidamisasutusele, padise linnus, paldiskitagune ja siis vast aitab... miski kuuest alustaks?
väheke vihma lubab, seega vast tolmu ka vähem ja kui veab, siis ehk leiab mudagi...
võimalikule trassile jääks muuseas vasalemma rallirada, edelaharju kauneim tipp unustamatu vaatega kinnipidamisasutusele, padise linnus, paldiskitagune ja siis vast aitab... miski kuuest alustaks?
väheke vihma lubab, seega vast tolmu ka vähem ja kui veab, siis ehk leiab mudagi...
CRF250R
Võibolla oleks isegi tulija. Kas trass paigas ja läbi proovitud või varem läbi sõitmata?toim kirjutas:no endurogäng,
toim kirjutas:proovitud eri aegadel, mingit ekstreemi pole - võibolla suts ainult see ilma rattata mäkke ronimine , homme tsekin, kas äkki mõtleb mõne huvitavama lõigu veel juurde... muidu suht leebe peaks olema... raskeenduro ja natuke hullud tänavaratastel ei jää samuti hätta.
mind vihjasid w

ei seekord ma ei tule,esikondel on värvimises

ei taha uskuda, siin luigel juba pea 1h järjest tuleb täiegaPartu kirjutas:Hetkel tuleb kui oa varrest Jälgimäel, loodab, et jääb lähemate minutite jooksul vihm järeletoim kirjutas:Äkki jah saue olerexist stardiks. Ma olen kuuest seal - eks siis paistab.
Võib ka pool tundi hiljem teha, kui kellegile aeg ei peaks sobima.

Tuhamägi oli mall jah. Raie lõiku võiks jahedama ilmaga veel proovida kunagi, siis ehk pill ei kee nii palju.
www.proit.ee
KX300F
KX300F
Toim vana KURJAM!
Millal järgmise tripi teed??? Kas linnaenduromees TDM-iga (ehk siis mind)ka kampa võetakse??? Ehk siis kas eilsel tripil oleks teoreetiliselt maanteerehvidega ka hakkama saanud???
Nii palju küsimusi
Pärnakas
Millal järgmise tripi teed??? Kas linnaenduromees TDM-iga (ehk siis mind)ka kampa võetakse??? Ehk siis kas eilsel tripil oleks teoreetiliselt maanteerehvidega ka hakkama saanud???
Nii palju küsimusi

Pärnakas
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.