Ja kes selle üles tunnistab

Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Kuidas Tanel oma ratast pargib jäägu ta enda südametunnisusele. Kahju, et seal kõrvalt on puudu need kaks ratast mis seal ennem seisid, pilt oleks poole võimsam saanud :D

Aga kogu selle mõttetu EPL-i kampaania juures on minu arust üks väga vahva asi. Minu arust on see märk sellest, et inimesed hakkavad vaikselt väsima sellest mis liikluses toimub. Eks see lisandunud populistlik hädaldamine on ka üks märk sellest, enne kiruti kuskil saunas või turuväravas või käsitööringis vaikselt ja omaette. Nüüd on natuke häält tõstetud ja seetõttu on seda lihtsalt rohkem kuulda. Ma arvan ,et on lisandunud ka kirujaid. Ma saan aru küll, et jube madal on minna ja pildistada neid seisvaid kaitsetuid autosid, aga eks see ole üks vähestest asjadest mida inimesed kes tahavad midagi ära teha, saavad teha. Ja eks see muutus algab meist enestest - ma siiralt loodan, et need kes väikestviisi papparazoametit peavad, on ise eeskujuks teistele.

See autonumbri jutt on täielik pullikaka. Pahad poisid saavad oma vajalikud andmed mujalt, ja ei istu ja ei oota, millal sobilik masina pilt pävalehte ilmub, et siis minna vastava poe juurde saaki ootama.
Ja autonumber annabki ju asjale mõtte. Eestis on sadade kaupa ühesugusied autosid. Mille muuga neid eraldada teistest samasugustest?

PS! Ja need kes käivad ja vinguvad,et politsei on üks mõttetu organisatsioon, kus on koos ainult oma öid sohval veetvaid, ning hiljem ennast välja elavaid kibestunud nikunäljas inimesi, siis siin on Teie võimalus näidata politsei teist palet: http://www.cvkeskus.ee/view_jobad.php?job_id=75117
Royal Einfield 350 Classic

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”