Lubadeta vahelejäämine

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

ähh... ärge nüüd Kuzmitzi pekske. Tal ju õigus.
Mis ma öelda tahtsin oli, et tegelikult ei selgu postist, millises situatsioonis kodanik vahele jäi. Suur vahe ju, kas sa lendad madalalt või harjutad öösel avalikus parklas kaheksat.

Minu teada on ligilähedane pretsedent olemas. Pealtnägijas oli veel lugugi. Mälu järgi (aga see on mul kehvapoolne) oli see nii:
Tüübil peatati juhtimisõigus mingiks ajaks + pidi uue eksami sooritama. Tüüp tegi eksami suht siva ära ja sai ARKilt täiesti rohelise tee. Juhtus aga kole lugu, et erinevates andmebaasides (Tallinna ja Pärnu politsei) oli tema kohta kirje erinev. Tüüp jäi tallinnas vahele kui lubadeta sõitja. Pärnus jälle öeldi, et anna minna, kõik on OK.

Tulemus: Eksam jäi jõusse aga pidi ootama kuni määratud "juhtimisvaba" aeg otsa saab.

Loodan, et mäletan õigesti. Aga võid igaks-juhuks üritada selle case kuskilt leida.

Muideks, mis asi on see "sõiduki juhtimiselt kõrvaldamise otsuse kuni aluse äralangemiseni"? Kas siin ei olegi vastus sinu küsimusele?
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”