Lubadeta vahelejäämine
Moderaator: Moded
Lubadeta vahelejäämine
Juhtus siis nii et ise käin veel autokoolis ning ment pidas mind eile kinni lubadeta sõidu pärast.
Küsimus siis selles et kas ARK lükkab mu lubade sooritamist aasta võrra edasi ?
Küsimus siis selles et kas ARK lükkab mu lubade sooritamist aasta võrra edasi ?
Oi blin... Sõidame lubadeta ringi, jääme vahele ja siis hakkame halama, et politsei tegi liiga....
Kurat, kas te ei saa aru, et sõidetakse vastavalt kehtivatele liikluseeskirjadele
Kui ikka lube pole, no mida te ronite tee peale??? Nüüd on muidugi nutt ja hala lahti, et pahad politseionud tahavad trahvi teha.. Loodan siiralt, et saad maksimumi...
PS. ma ei ole pahatahtlik, vaid ma näen iga päev liikluses noori "kõvasid" poisse...
Kurat, kas te ei saa aru, et sõidetakse vastavalt kehtivatele liikluseeskirjadele

PS. ma ei ole pahatahtlik, vaid ma näen iga päev liikluses noori "kõvasid" poisse...
Kas sa panid nüüd natukene puusse? 

Kuzmitz kirjutas:Oi blin... Sõidame lubadeta ringi, jääme vahele ja siis hakkame halama, et politsei tegi liiga....
Kurat, kas te ei saa aru, et sõidetakse vastavalt kehtivatele liikluseeskirjadele![]()
Kui ikka lube pole, no mida te ronite tee peale??? Nüüd on muidugi nutt ja hala lahti, et pahad politseionud tahavad trahvi teha.. Loodan siiralt, et saad maksimumi...
Ei, kullakesed, ma ei erutu ega pane puusse. Huvitav, miks mina ei lähe 25-meetrise rekkaga sõitma? SEST MUL POLE vastvaid lubasid!!!!!! No mida kuradit on vaja hakata halama oma lolluse peale? Kui sa nii loll olid ja ilma lubadeta sõitsid ning tagatipuks suutsid vahele jääda, siis ole mees ja maksa oma trahv ära! See on jälle see teema, et rikkusin seadust ja kuidas on võimalik vastutusest kõrvale hiilida...
Urr.
Urr.

Kas ta on väitnud, et ei taha trahvi maksta? Või seda, et ta pole seda ära teenind ? Sa lihtsalt loe veelkord läbi seal ongi kirjas küsimus:" Kas ARK lükkab lubade sooritamise aega edasi?" 

Kuzmitz kirjutas:Ei, kullakesed, ma ei erutu ega pane puusse. Huvitav, miks mina ei lähe 25-meetrise rekkaga sõitma? SEST MUL POLE vastvaid lubasid!!!!!! No mida kuradit on vaja hakata halama oma lolluse peale? Kui sa nii loll olid ja ilma lubadeta sõitsid ning tagatipuks suutsid vahele jääda, siis ole mees ja maksa oma trahv ära! See on jälle see teema, et rikkusin seadust ja kuidas on võimalik vastutusest kõrvale hiilida...
Urr.
Kuzmitz kirjutas:Oi blin... Sõidame lubadeta ringi, jääme vahele ja siis hakkame halama, et politsei tegi liiga....
Kurat, kas te ei saa aru, et sõidetakse vastavalt kehtivatele liikluseeskirjadele![]()
Tegelt sellekohta niuke asi, et kuda sa käitud poliisiga, nõnda käitub poliisi sinuga

Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

ähh... ärge nüüd Kuzmitzi pekske. Tal ju õigus.
Mis ma öelda tahtsin oli, et tegelikult ei selgu postist, millises situatsioonis kodanik vahele jäi. Suur vahe ju, kas sa lendad madalalt või harjutad öösel avalikus parklas kaheksat.
Minu teada on ligilähedane pretsedent olemas. Pealtnägijas oli veel lugugi. Mälu järgi (aga see on mul kehvapoolne) oli see nii:
Tüübil peatati juhtimisõigus mingiks ajaks + pidi uue eksami sooritama. Tüüp tegi eksami suht siva ära ja sai ARKilt täiesti rohelise tee. Juhtus aga kole lugu, et erinevates andmebaasides (Tallinna ja Pärnu politsei) oli tema kohta kirje erinev. Tüüp jäi tallinnas vahele kui lubadeta sõitja. Pärnus jälle öeldi, et anna minna, kõik on OK.
Tulemus: Eksam jäi jõusse aga pidi ootama kuni määratud "juhtimisvaba" aeg otsa saab.
Loodan, et mäletan õigesti. Aga võid igaks-juhuks üritada selle case kuskilt leida.
Muideks, mis asi on see "sõiduki juhtimiselt kõrvaldamise otsuse kuni aluse äralangemiseni"? Kas siin ei olegi vastus sinu küsimusele?
Mis ma öelda tahtsin oli, et tegelikult ei selgu postist, millises situatsioonis kodanik vahele jäi. Suur vahe ju, kas sa lendad madalalt või harjutad öösel avalikus parklas kaheksat.
Minu teada on ligilähedane pretsedent olemas. Pealtnägijas oli veel lugugi. Mälu järgi (aga see on mul kehvapoolne) oli see nii:
Tüübil peatati juhtimisõigus mingiks ajaks + pidi uue eksami sooritama. Tüüp tegi eksami suht siva ära ja sai ARKilt täiesti rohelise tee. Juhtus aga kole lugu, et erinevates andmebaasides (Tallinna ja Pärnu politsei) oli tema kohta kirje erinev. Tüüp jäi tallinnas vahele kui lubadeta sõitja. Pärnus jälle öeldi, et anna minna, kõik on OK.
Tulemus: Eksam jäi jõusse aga pidi ootama kuni määratud "juhtimisvaba" aeg otsa saab.
Loodan, et mäletan õigesti. Aga võid igaks-juhuks üritada selle case kuskilt leida.
Muideks, mis asi on see "sõiduki juhtimiselt kõrvaldamise otsuse kuni aluse äralangemiseni"? Kas siin ei olegi vastus sinu küsimusele?
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Mida siin pikalt möliseda - tahad ühest ja selget vastust võta www.ark.ee ja www.pol.ee, võta sealt vastavad numbrid ja helista ning küsi järele inimestelt kelle töö see on.
Siin foorumis võime me jõuda järeldusele, et zebra pole mitte triibuline, vaid ruuduline - siis muu ühiskond seda ei aksepteeri ja zebral endale on ilmselt sügavalt pohh.
Üldiselt ma olen koguaeg imestanud neid inimesi, kes teadlikult endale peavalu ja probleeme korjavad - üks antud kategooriast on lubadeta sõit, mis kuradi päras sul on vaja seda teha. Parem kannata see paar-kolm nädalat saa load kätte ja sõida.
Sellest suvest on piisavalt õnnetuid näiteid sellest, et probleemid suudavad inimese ülesleida, kui kõik pole korras...pean kurbusega silmad neid avariis, mis on juhtunud kas täisratta ja pooliku juhiloaga, või ültse juhilubadeta ja arvesta sellega, et kõige väiksem mure on sul antudjuhl politseile vahelejäämine - avariipuhul võib näiteks kindlustus kogu kahju Sinult kes sa sõidad vastava kategooriata sisse nõuda.
Ning mõte, kui äsad oma tsikliga uuele s-klassi merule küljepealt või tagant sisse - paugust oled vähemalt 50000 krooni võrra vaesem.
Siin foorumis võime me jõuda järeldusele, et zebra pole mitte triibuline, vaid ruuduline - siis muu ühiskond seda ei aksepteeri ja zebral endale on ilmselt sügavalt pohh.
Üldiselt ma olen koguaeg imestanud neid inimesi, kes teadlikult endale peavalu ja probleeme korjavad - üks antud kategooriast on lubadeta sõit, mis kuradi päras sul on vaja seda teha. Parem kannata see paar-kolm nädalat saa load kätte ja sõida.
Sellest suvest on piisavalt õnnetuid näiteid sellest, et probleemid suudavad inimese ülesleida, kui kõik pole korras...pean kurbusega silmad neid avariis, mis on juhtunud kas täisratta ja pooliku juhiloaga, või ültse juhilubadeta ja arvesta sellega, et kõige väiksem mure on sul antudjuhl politseile vahelejäämine - avariipuhul võib näiteks kindlustus kogu kahju Sinult kes sa sõidad vastava kategooriata sisse nõuda.
Ning mõte, kui äsad oma tsikliga uuele s-klassi merule küljepealt või tagant sisse - paugust oled vähemalt 50000 krooni võrra vaesem.
-
Ühe karistusena on ette nähtud ka arest. Peale seda kohtu korras karistamine. Ja kui SIIS ka veel vahele jääd, siis on kohtu korralduse rikkumine süüks ja saad 5 aastat. Kui väga ülbad, siis reaalset vanglakaristust 
3ndal aastal tuleb ehk aru pähe ning mõistad, et lube olnuks kergem teha. Tüdruksõber ei ole ka juba pool aastat kirjadele vastanud. Ema unustas viimane kord võid saiakestele panna. Väljast kostus tsiklipõrin ...

3ndal aastal tuleb ehk aru pähe ning mõistad, et lube olnuks kergem teha. Tüdruksõber ei ole ka juba pool aastat kirjadele vastanud. Ema unustas viimane kord võid saiakestele panna. Väljast kostus tsiklipõrin ...
mul trahv on käes
olin valel ajal vales kohas,minu oma viga, et ma ültse sinna teele ronisin
nojah testmoodi ei saa tankida tsiklit
igatahes trahv 900.- eequ ja minuarust peaks sellised võmme veel maanteede peal olema nagu üks minuga suhtles,korralik ja otsekohene
olin valel ajal vales kohas,minu oma viga, et ma ültse sinna teele ronisin
nojah testmoodi ei saa tankida tsiklit

igatahes trahv 900.- eequ ja minuarust peaks sellised võmme veel maanteede peal olema nagu üks minuga suhtles,korralik ja otsekohene

Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

Ma ei kahtlegi, et sul sihuke asi paberil kirjas on. BS on see, et sihuke asi on võimalik sinna kirjutada.mca15 kirjutas:Kusjuures ei ole, me ise ka imestasime ja naersime.scryth kirjutas:mis on bullsh*t, kuna ei saa ära võtta seda, mida olemas pole.
Kui vaja tõestus, siis võin tuttava paberist/kviitungist või mis iganes see on, pildi teha.
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.