Lubadeta vahelejäämine

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Aerox70

Lubadeta vahelejäämine

Lugemata postitus Postitas Aerox70 »

Juhtus siis nii et ise käin veel autokoolis ning ment pidas mind eile kinni lubadeta sõidu pärast.
Küsimus siis selles et kas ARK lükkab mu lubade sooritamist aasta võrra edasi ?
Kasutaja avatar

need4beat
Tsikkel: Rinka tõugu ratas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas need4beat »

kas ment ütles nii?? või mõtlesid ise välja?
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Arvata on, et ARK ei tea sellest halligi. Neil mendiga erinevad andmebaasid jms.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aerox70

Ei ment kirjutas mulle sõiduki juhtimiselt kõrvaldamise otsuse kuni aluse äralangemiseni ja väärteoprotokolli , olen kuulnud et kui lubadeta sõiduga politseile vahele jääd siis ARK ei pruugi eksamile võtta(politsei annab ARKi teate edasi)
Kasutaja avatar

need4beat
Kontakt:

tegemist on mopeedilubadega?? rolu lube teed,siis peaks suht poh olema

asdf123

Lugemata postitus Postitas asdf123 »

need4beat kirjutas:
tegemist on mopeedilubadega?? rolu lube teed,siis peaks suht poh olema
Ta ju kirjutas, et käib autokoolis. Ega ta autokoolis mopi lube tee :lol:

Tegu on A1 kategooria lubadega, isik jäi vahele sõites 125'ga ilma lubadeta.

asfalt

Lugemata postitus Postitas asfalt »

kas lasti edasi sõita või pidid lubadega tuttava järgi kutsuma ja palju trahvi lajatati???
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Oi blin... Sõidame lubadeta ringi, jääme vahele ja siis hakkame halama, et politsei tegi liiga....
Kurat, kas te ei saa aru, et sõidetakse vastavalt kehtivatele liikluseeskirjadele :evil: :evil: Kui ikka lube pole, no mida te ronite tee peale??? Nüüd on muidugi nutt ja hala lahti, et pahad politseionud tahavad trahvi teha.. Loodan siiralt, et saad maksimumi...

PS. ma ei ole pahatahtlik, vaid ma näen iga päev liikluses noori "kõvasid" poisse...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Kuzmitz, ära erutu -- ta ju ei hala vaid küsib viisakalt.
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

asdf123

Kas sa panid nüüd natukene puusse? :lol:
Kuzmitz kirjutas:
Oi blin... Sõidame lubadeta ringi, jääme vahele ja siis hakkame halama, et politsei tegi liiga....
Kurat, kas te ei saa aru, et sõidetakse vastavalt kehtivatele liikluseeskirjadele :evil: :evil: Kui ikka lube pole, no mida te ronite tee peale??? Nüüd on muidugi nutt ja hala lahti, et pahad politseionud tahavad trahvi teha.. Loodan siiralt, et saad maksimumi...

PS. ma ei ole pahatahtlik, vaid ma näen iga päev liikluses noori "kõvasid" poisse...

asdf123

Trahv ei ole veel teada, ja pidi lükkama.
asfalt kirjutas:
kas lasti edasi sõita või pidid lubadega tuttava järgi kutsuma ja palju trahvi lajatati???

Jaak43
Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500

Lugemata postitus Postitas Jaak43 »

Lubadeta sõiduga vahelejäämine ei lükka veel edasi su eksamit ARK-s. Nii võiks mõni jäädagi sedamoodi liiklema. Juhtimiselt kõrvaldamise otsus aga tähendab seda, et järgmine kord vahele jäädes ei ole trahvisumma maksimum mitte 6000.- vaid kuni 18000.-

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Eksami teed ilusti ära ja vastavalt määratud karistusele, kui mingiks ajaks juhtimisõiguse peatavad, saad load alles siis kätte kui karistuse aeg läbi.
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Ei, kullakesed, ma ei erutu ega pane puusse. Huvitav, miks mina ei lähe 25-meetrise rekkaga sõitma? SEST MUL POLE vastvaid lubasid!!!!!! No mida kuradit on vaja hakata halama oma lolluse peale? Kui sa nii loll olid ja ilma lubadeta sõitsid ning tagatipuks suutsid vahele jääda, siis ole mees ja maksa oma trahv ära! See on jälle see teema, et rikkusin seadust ja kuidas on võimalik vastutusest kõrvale hiilida...
Urr. :evil:
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aerox70

Küsisin lihtsalt kas on võimalik Arkil lubade sooritamist edasi lükata ja ma ei hakanud midagi halama, tean isegi et olin rumal et sinna ronisin

asdf123

Kas ta on väitnud, et ei taha trahvi maksta? Või seda, et ta pole seda ära teenind ? Sa lihtsalt loe veelkord läbi seal ongi kirjas küsimus:" Kas ARK lükkab lubade sooritamise aega edasi?" ;)
Kuzmitz kirjutas:
Ei, kullakesed, ma ei erutu ega pane puusse. Huvitav, miks mina ei lähe 25-meetrise rekkaga sõitma? SEST MUL POLE vastvaid lubasid!!!!!! No mida kuradit on vaja hakata halama oma lolluse peale? Kui sa nii loll olid ja ilma lubadeta sõitsid ning tagatipuks suutsid vahele jääda, siis ole mees ja maksa oma trahv ära! See on jälle see teema, et rikkusin seadust ja kuidas on võimalik vastutusest kõrvale hiilida...
Urr. :evil:
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Ah, mõtetu jauramine- las mõni mode kustutab teema ära... Minu jorin tuli ju sellepärast, et ei ole vaja ju ilma lubadeta ringi kärutada... Kui julgesid minna ja vahele jääda :? :? . Krt, noored poisid, ärge kiirustage igasugu asjadega- uskuge, aega on.....
Hau, Kuzmitz ("vana" tohlakas on rääkinud)
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Kidrock
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kidrock »

Ei ole probleemi, mul kaks karistust kaelas (tsikkel +auto), ja sain ka just eksami tehtud ja load kätte.

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

Kuzmitz kirjutas:

Tegelt sellekohta niuke asi, et kuda sa käitud poliisiga, nõnda käitub poliisi sinuga :wink:
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)
Kasutaja avatar

scryth

ähh... ärge nüüd Kuzmitzi pekske. Tal ju õigus.
Mis ma öelda tahtsin oli, et tegelikult ei selgu postist, millises situatsioonis kodanik vahele jäi. Suur vahe ju, kas sa lendad madalalt või harjutad öösel avalikus parklas kaheksat.

Minu teada on ligilähedane pretsedent olemas. Pealtnägijas oli veel lugugi. Mälu järgi (aga see on mul kehvapoolne) oli see nii:
Tüübil peatati juhtimisõigus mingiks ajaks + pidi uue eksami sooritama. Tüüp tegi eksami suht siva ära ja sai ARKilt täiesti rohelise tee. Juhtus aga kole lugu, et erinevates andmebaasides (Tallinna ja Pärnu politsei) oli tema kohta kirje erinev. Tüüp jäi tallinnas vahele kui lubadeta sõitja. Pärnus jälle öeldi, et anna minna, kõik on OK.

Tulemus: Eksam jäi jõusse aga pidi ootama kuni määratud "juhtimisvaba" aeg otsa saab.

Loodan, et mäletan õigesti. Aga võid igaks-juhuks üritada selle case kuskilt leida.

Muideks, mis asi on see "sõiduki juhtimiselt kõrvaldamise otsuse kuni aluse äralangemiseni"? Kas siin ei olegi vastus sinu küsimusele?
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Minu ühel tuttaval on juhtimisõigus peatatud, kuni vastava katekooria saamiseni, ehk sõitis ilma lubatetta.
Mudakoll
Kasutaja avatar

scryth

mis on bullsh*t, kuna ei saa ära võtta seda, mida olemas pole.

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Mida siin pikalt möliseda - tahad ühest ja selget vastust võta www.ark.ee ja www.pol.ee, võta sealt vastavad numbrid ja helista ning küsi järele inimestelt kelle töö see on.
Siin foorumis võime me jõuda järeldusele, et zebra pole mitte triibuline, vaid ruuduline - siis muu ühiskond seda ei aksepteeri ja zebral endale on ilmselt sügavalt pohh.
Üldiselt ma olen koguaeg imestanud neid inimesi, kes teadlikult endale peavalu ja probleeme korjavad - üks antud kategooriast on lubadeta sõit, mis kuradi päras sul on vaja seda teha. Parem kannata see paar-kolm nädalat saa load kätte ja sõida.
Sellest suvest on piisavalt õnnetuid näiteid sellest, et probleemid suudavad inimese ülesleida, kui kõik pole korras...pean kurbusega silmad neid avariis, mis on juhtunud kas täisratta ja pooliku juhiloaga, või ültse juhilubadeta ja arvesta sellega, et kõige väiksem mure on sul antudjuhl politseile vahelejäämine - avariipuhul võib näiteks kindlustus kogu kahju Sinult kes sa sõidad vastava kategooriata sisse nõuda.
Ning mõte, kui äsad oma tsikliga uuele s-klassi merule küljepealt või tagant sisse - paugust oled vähemalt 50000 krooni võrra vaesem.
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Ühe karistusena on ette nähtud ka arest. Peale seda kohtu korras karistamine. Ja kui SIIS ka veel vahele jääd, siis on kohtu korralduse rikkumine süüks ja saad 5 aastat. Kui väga ülbad, siis reaalset vanglakaristust :)
3ndal aastal tuleb ehk aru pähe ning mõistad, et lube olnuks kergem teha. Tüdruksõber ei ole ka juba pool aastat kirjadele vastanud. Ema unustas viimane kord võid saiakestele panna. Väljast kostus tsiklipõrin ...
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

scryth kirjutas:
Kusjuures ei ole, me ise ka imestasime ja naersime.
Kui vaja tõestus, siis võin tuttava paberist/kviitungist või mis iganes see on, pildi teha.
Mudakoll

artur223

Lugemata postitus Postitas artur223 »

Kui trahv käes siis ole hea ja anna siia ka teada mis summa said ja kuidas asi tegelikult lahenes(kas lükati lubadetegemine edasi või mitte jms).

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

mul trahv on käes

olin valel ajal vales kohas,minu oma viga, et ma ültse sinna teele ronisin
nojah testmoodi ei saa tankida tsiklit :roll:

igatahes trahv 900.- eequ ja minuarust peaks sellised võmme veel maanteede peal olema nagu üks minuga suhtles,korralik ja otsekohene :wink:
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)
Kasutaja avatar

scryth

mca15 kirjutas:
scryth kirjutas:
Kusjuures ei ole, me ise ka imestasime ja naersime.
Kui vaja tõestus, siis võin tuttava paberist/kviitungist või mis iganes see on, pildi teha.
Ma ei kahtlegi, et sul sihuke asi paberil kirjas on. BS on see, et sihuke asi on võimalik sinna kirjutada.
Kasutaja avatar

need4beat
Kontakt:

125 ongi ju mopeed :twisted: :lol:

kaska14

Lugemata postitus Postitas kaska14 »

Eile Sama asi lubadetta jäin vahele...
Tark ei torma!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”