4ja2 taktilise sumpad

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
provenwinner

4ja2 taktilise sumpad

Lugemata postitus Postitas provenwinner »

Küsimus siis selles, et mis juhtub kui ma panen 4taktilisele 2taktilise sumpa või vastupidi

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

mõtetu, 4t ei tohiks eriti midagi juhtuda ja 2t kas ei hakka tööle või töötab väga kehvasti
tel. 52 555 68
Kasutaja avatar

InterFace
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas InterFace »

1) 2 taktilisele 4 taktilise sumpa paned siis su masin lihtsalt ei liigu. umbes nagu tirid praegu kogu leegitoruga alt ära. pläriseb aga ei liigu.

2) 4 taktilisele 2 taktilise sumpa.. hmm ei tea mis juhtuda võib aga ma oletan , et ei liigu või sureb üldse välja + võib sumpsi ära lõhkuda.
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>

Teema algataja
provenwinner

madis kirjutas:
mõtetu, 4t ei tohiks eriti midagi juhtuda ja 2t kas ei hakka tööle või töötab väga kehvasti
nii et ma võin panna 4t-le 2t-lise sportsumpa nii et midagi ei juhtu ei hea ei halba

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

keegi ei ole olnud nii loll et oleks proovinud aga kuna 2t on suurem vastusurve siis tõenäoliselt hakkab see mootori tööd tõsiselt häirima.
tel. 52 555 68

Teema algataja
provenwinner

madis kirjutas:
keegi ei ole olnud nii loll et oleks proovinud aga kuna 2t on suurem vastusurve siis tõenäoliselt hakkab see mootori tööd tõsiselt häirima.
kust ma saaksin siis 4t sport sumpa
Kasutaja avatar

Red´Bull

Lugemata postitus Postitas Red´Bull »

ei saagi :D

Teema algataja
provenwinner

Red´Bull kirjutas:
aga olen kuulnud 4t sport sumpadest foorumis ennegi räägitud aga kahjuks ei leia ülesse :(

Teema algataja
provenwinner

Red´Bull kirjutas:
aga olen kuulnud 4t sport sumpadest foorumis ennegi räägitud aga kahjuks ei leia ülesse :(
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

kui tahad ikka "sport sumpat" siis osta bike pütt ja areta külge...iseasi on see, kas see ka parem on. see on muidugi idiootsuse tipp. mida see juurde annab, et saad sõbrale öelda, et sul on sport sumpa..oled siis parem teisest?
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Eks kui aus olla, siis 4t rollerimootoril poob see tehaseväljalase veidike ikka kinni küll. Edasi on 2 odavat ja lihtsat võimalust - kas olemasolev lahata, natukene sõelte ja vaheseinte arvu ja asendiga mängida või teise võimausena paigaldada otseläbivooluga tagumine pütt - ehitus nagu auto resonaatoril ja 2t sportsumpade silenceril - auklik toru läbi villakambri. Näiteks võibki selleks sportsumpa silenceripüti otse leegitoru otsa panna, kui läbiva toru mõõt istub. Lisaks on muidugi veel ka spetsiaalsed vabamalt hingavad väljalasked ja eriti vinged supertrapid... aga nende hind on juba teise väravasse.
Eks hakkab natukene paremini liikuma ikka... aga see kõik tuleb kahjuks valjema hääle arvelt.
hälvik
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”