Eesti ilusamad projektid
Moderaator: Moded
Samalaadne esituli peaks olema :
http://scooter-center.com/catalog/produ ... 8_288_2477 aint kroom äärtega
, valgustus on supper ,soovitan!
http://scooter-center.com/catalog/produ ... 8_288_2477 aint kroom äärtega

Mu rolleril on parktuli ... aga väga mõtetu, sest roller peab samal ajal käima, kui tahad park tuesid põlema panna. :S Minu arust võiks aidata ainult süüte sisse keeramisest aga ei ... ikka peab käima panemaoldmoped kirjutas:Elektriskeemi ülesehituse idiootsuse tõttu ei ole enamus rolleritel parktulesid!klemm kirjutas:Park tule kui sellist ei ole?

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
minu rolleril piisab ainult süüte sisse keeramisest ja park põlebAksel kirjutas:Mu rolleril on parktuli ... aga väga mõtetu, sest roller peab samal ajal käima, kui tahad park tuesid põlema panna. :S Minu arust võiks aidata ainult süüte sisse keeramisest aga ei ... ikka peab käima panemaoldmoped kirjutas:Elektriskeemi ülesehituse idiootsuse tõttu ei ole enamus rolleritel parktulesid!klemm kirjutas:Park tule kui sellist ei ole?Suht haigelt tehtud jah see elektri süsteem.
Sel juhul on ainult Kymcdel selline jura süsteem, et pead käima kah panema. :Sprovenwinner kirjutas:minu rolleril piisab ainult süüte sisse keeramisest ja park põlebAksel kirjutas:Mu rolleril on parktuli ... aga väga mõtetu, sest roller peab samal ajal käima, kui tahad park tuesid põlema panna. :S Minu arust võiks aidata ainult süüte sisse keeramisest aga ei ... ikka peab käima panemaoldmoped kirjutas:Elektriskeemi ülesehituse idiootsuse tõttu ei ole enamus rolleritel parktulesid!klemm kirjutas:Park tule kui sellist ei ole?Suht haigelt tehtud jah see elektri süsteem.
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
Teema algataja
Re: area 51
nojah kui valmis saab siis oleks kindlasti lahe honda diodressar18 kirjutas:ei kuulu mulle aga ilus asi

OT: sr-e on mitut tüüpi. Nt minu vanemal( aastast 2002või 2003) olid täistuled täitsa olemas. Parke polnud. Praegusel on ainult nn pooltuled.3m kirjutas:OT: sr-il ültse ainult 1 tuli, ei mingeid parke ega kaugtulesi, ja põleb ainult töödates.
See, et ta ainult töötades põleb, on mõeldud just ditechi pärast. Et keegi ei unustaks tulesid töötama, mistõttu ei saa enam mootorit käima( vänt ju puudub)
Re: area 51
minu arust to kyll dio pole, kas mite suzuki sepia pole ve? aga jh tahaks tulemust nähaoltc1100 kirjutas:nojah kui valmis saab siis oleks kindlasti lahe honda diodressar18 kirjutas:ei kuulu mulle aga ilus asi

-
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.